Om Globeteam

Sommerkur i Globeteam

Der var inspirerende faglige indlæg og lækkerier fra Globeteams egen BBQ-troldmand på menuen, da Globeteams årlige sommerkur fandt sted den 29. august 2019.

Microsofts lokaler i Lyngby dannede rammen, da Globeteams sommerkur blev sparket i gang af adm. direktør Claus Moldow. Han benyttede lejligheden til at se tilbage på første halvdel af 2019, ligesom der blev set frem mod 2020 i form af forventninger og nye initiativer. Han kunne berette, at målsætningerne for den samlede forretning er nået, og at der er lagt i kedlen til endnu et spændende halvår i Globeteam.

Sommerkur Globeteam

Faglige indlæg fra Globeteams konsulenter

Herefter tog Globeteams konsulenter ordet i form af en række interessante faglige oplæg, som gav inspiration til, hvordan man kan gøre samarbejdet med kunderne endnu mere givende og udbytterigt for kundens forretning.

Sommerkur Globeteam Sommerkur Globeteam

 

Der blev blandt andet præsenteret en helt ny projektmodel, som fremover kan understøtte kvaliteten i Globeteams leverancer og projekter, ligesom der blev fortalt om, hvordan konsulenterne kan styrke forholdet til kunderne gennem konkret adfærd med inspiration fra bogen ”The Trusted Advisor”.

Derudover blev der fremlagt erfaringer og konkrete eksempler fra projekter hos kunderne til inspiration, og nye vinkler og inputs blev belyst til, hvordan man kan styrke kunderelationer fra at være leverandør til at være en tæt, strategisk samarbejdspartner og understøtte en ”vækstfremmende” kultur hos kunden.

 

Sommerkur 2019 Sommerkur 2019

 

Globeteams konsulenter 2019

BBQ-kunst i særklasse

Derefter fortsatte aftenen i Globeteams eget regi i Virum, hvor Jesper Hanno Hansen i den grad fik vist sine talenter – foruden naturligvis at være erfaren og yderst kompetent sikkerhedsspecialist. Der blev nemlig fyret op for grillen, og så blev konsulenter og ansatte trakteret med sublim madkunst fra den rendyrkede BBQ-entusiasts kyndige hænder.

Alt i alt var sommerkuren en spændende dag med inspirerende indlæg samt udveksling af erfaringer, ligesom det var en perfekt mulighed for at mødes med ”gamle” og nye kollegaer på kryds og tværs af teams.

Sommerkur 2019

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?