Sommerkur i Globeteam

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Der var inspirerende faglige indlæg og lækkerier fra Globeteams egen BBQ-troldmand på menuen, da Globeteams årlige sommerkur fandt sted den 29. august 2019.

Microsofts lokaler i Lyngby dannede rammen, da Globeteams sommerkur blev sparket i gang af adm. direktør Claus Moldow. Han benyttede lejligheden til at se tilbage på første halvdel af 2019, ligesom der blev set frem mod 2020 i form af forventninger og nye initiativer. Han kunne berette, at målsætningerne for den samlede forretning er nået, og at der er lagt i kedlen til endnu et spændende halvår i Globeteam.

Faglige indlæg fra Globeteams konsulenter

Herefter tog Globeteams konsulenter ordet i form af en række interessante faglige oplæg, som gav inspiration til, hvordan man kan gøre samarbejdet med kunderne endnu mere givende og udbytterigt for kundens forretning.

Der blev blandt andet præsenteret en helt ny projektmodel, som fremover kan understøtte kvaliteten i Globeteams leverancer og projekter, ligesom der blev fortalt om, hvordan konsulenterne kan styrke forholdet til kunderne gennem konkret adfærd med inspiration fra bogen ”The Trusted Advisor”.

Derudover blev der fremlagt erfaringer og konkrete eksempler fra projekter hos kunderne til inspiration, og nye vinkler og inputs blev belyst til, hvordan man kan styrke kunderelationer fra at være leverandør til at være en tæt, strategisk samarbejdspartner og understøtte en ”vækstfremmende” kultur hos kunden.

BBQ-kunst i særklasse

Derefter fortsatte aftenen i Globeteams eget regi i Virum, hvor Jesper Hanno Hansen i den grad fik vist sine talenter – foruden naturligvis at være erfaren og yderst kompetent sikkerhedsspecialist. Der blev nemlig fyret op for grillen, og så blev konsulenter og ansatte trakteret med sublim madkunst fra den rendyrkede BBQ-entusiasts kyndige hænder.

Alt i alt var sommerkuren en spændende dag med inspirerende indlæg samt udveksling af erfaringer, ligesom det var en perfekt mulighed for at mødes med ”gamle” og nye kollegaer på kryds og tværs af teams.

Andre læste også
22. marts 2024
“Som konsulenter bliver vi betalt for at sige vores mening”
Jesper Krogh er seniorkonsulent i Globeteam, hvor han for nylig fejrede 10-års jubilæum. Her fortæller han om ungdomsaspirationer, fascinationen af infrastruktur og om at tage førerkasketten på.
5. marts 2024
Kom til formiddagsseminar om Copilot for Microsoft 365 den 9. april
Kom godt & sikkert fra start med Copilot for Microsoft 365. Få gode råd til den tekniske & organisatoriske implementering & hør erfaringer fra kundeprojekter
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler