globeteam

Nyhedsarkiv

  • Vælg indhold

  • Alle kategorier

2. november 2023
SAP S/4HANA – få styr på roadmap og migreringsstrategi
Realiser det fulde forretningspotentiale af SAP S/4HANA med en målrettet køreplan & strategi for migreringen. I denne artikel deler SAP ekspert Aamir Bilal Chaudhry sine erfaringer omkring roadmap og valg af migreringsstrategi
13. oktober 2023
Globeteam Enters into a Strategic Partnership with BlueVoyant
Globeteam, has entered a strategic partnership with the global IT security company BlueVoyant, which is considered a world leader in providing ongoing security monitoring using Microsoft Security products.
6. oktober 2023
Hjælp forretningen med en proaktiv tilgang til integreret sikkerhed
I dagens trusselsbillede er det ikke nok bare at købe en større firewall eller sikkerhedspakke. Indblikket i virksomhedens infrastruktur bestemmer, hvor meget – eller hvor lidt – vi kan se af mistænkelig aktivitet.
3. oktober 2023
Mød Lars Lykke Olsen, SAP-konsulent hos Globeteam
Lars Lykke Olsen, SAP-konsulent hos Globeteam, fortæller om, hvordan han har fokus på at hjælpe kunderne med at høste den fulde forretningsværdi af deres nye SAP S/4HANA-platform
22. september 2023
Studentermedhjælper: Business support for områdedirektør
Vi søger en udadvendt og effektiv studentermedhjælper til at supportere ledelsesteamet i vores driftsenhed, Globeteam Managed Services
22. august 2023
Eurowind Energy: NIS2 kræver også fysisk sikkerhed
NIS2-direktivet forbindes oftest med IT-sikkerhed og sikring af IT- systemer. Men det er mindst lige så vigtigt at sikre den fysiske, operationelle del af ens virksomhed, fortæller Eurowind Energys general manager, Søren G. Jeppesen.
16. august 2023
Nye EU-regler pålægger Danish Crown at tjekke sikkerhed hos 10.000 leverandører
Det er noget af en opgave at leve op til NIS2-direktivet, når man har over 10.000 leverandører, fortæller Henning Winther, Direktør for Information & Sikkerhed i Danish Crown.
11. juli 2023
Uden beredskab, ingen forretningsstrategi
Én af mine kæpheste som sikkerhedsrådgiver er at argumentere for, at it-integriteten og driftsintegriteten i en organisation skal være den samme. Esbern Stig Møller forholder sig til NIS2’s skærpede fokus på fysisk sikkerhed.
11. juli 2023
Fem gode råd til ledere i hverdagen
At være leder for en gruppe af medarbejdere er en kompleks størrelse, men ofte er det de små ting, der gør dig til en bedre leder. Globeteam-konsulent og ekspert i ledelse, Preben Thalund Madsen, deler her 5 gode råd til ledere i hverdagen
10. juli 2023
NIS2 stiller skærpede krav til fysisk sikkerhed og beredskab
NIS2 stiller skærpede krav til fysisk sikkerhed og beredskab. Her springer det bl.a. i øjnene, at de udarbejdede beredskabsplaner skal trænes og lægges ind i et årshjul over udførte opgaver.
7. juli 2023
Globeteam underskriver rammeaftale på 85 mio. kr. med Rigspolitiet
Gennem den 4-årige rammeaftale skal Globeteam levere rådgivning og løsninger inden for bl.a. sikkerhed, arkitektur, design og udvikling.
6. juli 2023
Globeteam underskriver 7-årig aftale med Social- og Boligstyrelsen
Globeteam skal over de næste syv år udvikle, implementere og vedligeholde en ny IT-løsning, Tolkeportalen, som understøtter Social- og Boligstyrelens forvaltning af tolkeordningen til borgere med et hørehandicap.