globeteam

Seneste nyheder

19. februar 2024

I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.
4. januar 2024
E-bog: Inspiration til den organisatoriske implementering af Microsoft 365 Copilot
Få eksperternes anbefalinger til de organisatoriske forhold, I bør tage højde for i jeres Microsoft 365 Copilot-implementering for bl.a. at sikre en gennemtænkt strategi for gevinstrealiseringen.
2. januar 2024
Globeteam søger selvstændige Dynamics 365 Sales arkitekter eller konsulenter
Er du en erfaren Dynamics 365-professionel med passion for at optimere & konfigurere Dynamics 365 Sales-platforme til forskellige forretningsbehov? Globeteam søger dygtige Dynamics 365 Sales Solution arkitekter eller senior konsulenter
19. december 2023
Glædelig jul og tak for 2023
Traditionen tro har vi brugt årets julegavebudget på at to støtte initiativer, som gør en forskel for børn og unge. Nærmere bestemt er du med årets juledonation med til at støtte Børnecancerfonden og Game Jam.
28. november 2023
Globeteam udvider sin forretning i Jylland
Det danske konsulenthus Globeteam gør nu klar til en stor jysk/fynsk satsning, hvor selskabet over de næste tre år forventer at indgå samarbejde med omkring 40 nye konsulenter.
22. november 2023
Ny kursusenhed skal klæde virksomheder bedre på
Det danske konsulenthus Globeteam etablerer nu en selvstændig kursusenhed, GlobeAcademy, hvor virksomheder skal klædes endnu bedre på til at håndtere de stadig større krav og den øgede kompleksitet i forhold til f.eks. IT-sikkerhed.
2. november 2023
SAP S/4HANA – få styr på roadmap og migreringsstrategi
Realiser det fulde forretningspotentiale af SAP S/4HANA med en målrettet køreplan & strategi for migreringen. I denne artikel deler SAP ekspert Aamir Bilal Chaudhry sine erfaringer omkring roadmap og valg af migreringsstrategi

Artikler

Her kan du finde fagligt berigende artikler om højaktuelle emner skrevet af vores erfarne konsulenter. Dyk ned i emner som krisestyring, integreret risikostyring, kunstig intelligens, procesoptimering, digitalisering, NSIS, Zero Trust og meget mere.

27. april 2023
Fra digital strategi til reel forandring
Læs managementkonsulent Inge Bograds råd til, hvordan I får den digitale strategi hevet ud af PowerPointen og omsat til reelle forandringer i organisationen
20. april 2023
Digitaliseringsstrategi – hvorfor og hvordan?
Managementkonsulent hos Globeteam, Jesper Vraa Nielsen, deler sine erfaringer med, hvad der kendetegner en god digitaliseringsstrategi, og hvordan man når godt i mål med den.
6. marts 2023
Globeteams artikelserie om NIS2 – Branchedirektøren
I denne artikel fortæller Rikke Hougaard Zeberg, branchedirektør i DI Digital, hvorfor det haster med at komme i gang med NIS2
1. marts 2023
Globeteams artikelserie om NIS2 – Teknologi- og sikkerhedsdirektøren
I denne artikel forholder teknologi- og sikkerhedsdirektør i Microsoft Danmark, Ole Kjeldsen, sig til NIS2 fra et teknisk synspunkt.
22. februar 2023
Globeteams artikelserie om NIS2 – Forsyningsvirksomheden
I denne artikel fortæller CIO, René Bisgaard Kure, hvordan Aalborg Forsyning går til NIS2-opgaven.
16. februar 2023
Globeteams artikelserie om NIS2 – Juristen
I denne artikel stiller Jesper Løffler Nielsen, advokat og associeret partner i Focus Advokater, skarpt på NIS2 fra en juridisk vinkel.

Kommende events

Hos Globeteam afholder vi løbende webinarer og andre events, hvor du kan se frem til vidensdeling mellem forskellige virksomheder, specialister og Globeteam. Temaerne for vores webinarer og events understøtter aktuelle digitaliseringsbehov hos både offentlige og private virksomheder.

19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.

Pressemeddelelser

Herunder finder du Globeteams seneste pressemeddelelser.
Til journalister og andre med professionel interesse kan du finde kontaktinformationer, billedarkiv, fakta om Globeteam og meget mere i vores presserum, som du finder her.

7. juli 2023
Globeteam underskriver rammeaftale på 85 mio. kr. med Rigspolitiet
Gennem den 4-årige rammeaftale skal Globeteam levere rådgivning og løsninger inden for bl.a. sikkerhed, arkitektur, design og udvikling.
6. juli 2023
Globeteam underskriver 7-årig aftale med Social- og Boligstyrelsen
Globeteam skal over de næste syv år udvikle, implementere og vedligeholde en ny IT-løsning, Tolkeportalen, som understøtter Social- og Boligstyrelens forvaltning af tolkeordningen til borgere med et hørehandicap.
26. april 2023
Ny bestyrelsesformand for Globeteam
Mogens Elsberg vender tilbage som bestyrelsesformand for konsulenthuset Globeteam. Han overtager posten fra Arne Norheim, der i stedet tiltræder som daglig leder for Globeteam i Norge.
24. april 2023
Globeteam lander 3-årig rammeaftale med regionerne
IT-konsulenthuset Globeteam skal bidrage til udvikling og vedligeholdelse af it-systemerne i alle regionerne.
18. december 2022
Globeteam underskriver aftale med Energinet på 160 mio. kr.
Globeteam skal de næste fire år hjælpe Energinet med digital drift, vedligehold og udvikling baseret på Microsoft.
1. december 2022
Globeteam opkøber betydelig del af Asseco Danmark
Det danske konsulenthus Globeteam har købt managed service-forretningen af Asseco Danmark, som siden 2020 har etableret en forretning, hvor selskabet leverer forvaltning og drift af IT-løsninger.