globeteam

Seneste nyheder

29. november 2023

Se med, når vores eksperter giver gode råd til, hvordan I forbereder den tekniske og organisatoriske implementering af Microsofts nye AI-assistent. 
26. oktober 2023
Deltag i NIS2 event d. 10. november
Globeteam og erhvervsmediet MarketConnect inviterer til event om den forestående NIS2-implementering. Deltag i eventet og få gode råd fra nogle af Danmarks største virksomheder, der selv arbejder med implementering af NIS2.
13. oktober 2023
Globeteam Enters into a Strategic Partnership with BlueVoyant
Globeteam, has entered a strategic partnership with the global IT security company BlueVoyant, which is considered a world leader in providing ongoing security monitoring using Microsoft Security products.
6. oktober 2023
Hjælp forretningen med en proaktiv tilgang til integreret sikkerhed
I dagens trusselsbillede er det ikke nok bare at købe en større firewall eller sikkerhedspakke. Indblikket i virksomhedens infrastruktur bestemmer, hvor meget – eller hvor lidt – vi kan se af mistænkelig aktivitet.
3. oktober 2023
Mød Lars Lykke Olsen, SAP-konsulent hos Globeteam
Lars Lykke Olsen, SAP-konsulent hos Globeteam, fortæller om, hvordan han har fokus på at hjælpe kunderne med at høste den fulde forretningsværdi af deres nye SAP S/4HANA-platform
22. september 2023
Studentermedhjælper: Business support for områdedirektør
Vi søger en udadvendt og effektiv studentermedhjælper til at supportere ledelsesteamet i vores driftsenhed, Globeteam Managed Services
23. august 2023
Styrket digitalisering i Faxe Kommune
Gennem en struktureret proces med både ledelse, fagområder og IT-funktion har Faxe Kommune påbegyndt en digital transformation, der skal føre til en effektivisering af indsatsen overfor borgerne.

Artikler

Her kan du finde fagligt berigende artikler om højaktuelle emner skrevet af vores erfarne konsulenter. Dyk ned i emner som krisestyring, integreret risikostyring, kunstig intelligens, procesoptimering, digitalisering, NSIS, Zero Trust og meget mere.

27. april 2023
Fra digital strategi til reel forandring
Læs managementkonsulent Inge Bograds råd til, hvordan I får den digitale strategi hevet ud af PowerPointen og omsat til reelle forandringer i organisationen
20. april 2023
Digitaliseringsstrategi – hvorfor og hvordan?
Managementkonsulent hos Globeteam, Jesper Vraa Nielsen, deler sine erfaringer med, hvad der kendetegner en god digitaliseringsstrategi, og hvordan man når godt i mål med den.
6. marts 2023
Globeteams artikelserie om NIS2 – Branchedirektøren
I denne artikel fortæller Rikke Hougaard Zeberg, branchedirektør i DI Digital, hvorfor det haster med at komme i gang med NIS2
1. marts 2023
Globeteams artikelserie om NIS2 – Teknologi- og sikkerhedsdirektøren
I denne artikel forholder teknologi- og sikkerhedsdirektør i Microsoft Danmark, Ole Kjeldsen, sig til NIS2 fra et teknisk synspunkt.
22. februar 2023
Globeteams artikelserie om NIS2 – Forsyningsvirksomheden
I denne artikel fortæller CIO, René Bisgaard Kure, hvordan Aalborg Forsyning går til NIS2-opgaven.
16. februar 2023
Globeteams artikelserie om NIS2 – Juristen
I denne artikel stiller Jesper Løffler Nielsen, advokat og associeret partner i Focus Advokater, skarpt på NIS2 fra en juridisk vinkel.

Webinarer og events

Hos Globeteam afholder vi løbende webinarer og andre events, hvor du kan se frem til vidensdeling mellem forskellige virksomheder, specialister og Globeteam. Temaerne for vores webinarer og events understøtter aktuelle digitaliseringsbehov hos både offentlige og private virksomheder.

29. november 2023
Webinar: Microsoft 365 Copilot – skab en sikker & bæredygtig implementering
Se med, når vores eksperter giver gode råd til, hvordan I forbereder den tekniske og organisatoriske implementering af Microsofts nye AI-assistent. 
14. november 2023
Deltag på DORA webinar, og bliv klogere på den nye DORA forordning
På dette webinar bliver du klogere på DORA forordningen og de grundlæggende tematiske søjler. Vi dykker også ned i to vigtige aspekter: undtagelserne og begrebet ‘kritiske IKT leverandører’.
2. november 2023
Globeteam og Microsoft inviterer til sikkerhedsseminar d. 29/11
I samarbejde med Microsoft inviterer Globeteam til formiddagsseminar om den integrerede sikkerhedsmodel med XDR og SIEM. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.
30. oktober 2023
Skal du med på DORA-kursus i november eller december måned?
Dette DORA kursus har til formål at give en indføring i DORA-forordningen, dens historie, struktur og krav samt bibringe kursusdeltagere råd og anbefalinger i forbindelse med DORA-implementering og kommunikation.
26. oktober 2023
Deltag i NIS2 event d. 10. november
Globeteam og erhvervsmediet MarketConnect inviterer til event om den forestående NIS2-implementering. Deltag i eventet og få gode råd fra nogle af Danmarks største virksomheder, der selv arbejder med implementering af NIS2.
14. august 2023
Skal du med på kursus om AI & ChatGPT i efteråret?
Kurset er et 2-dages kursus og målrettet dig, der gerne vil lære at identificere, hvordan AI og sprogteknologi, som fx ChatGPT, kan anvendes til at skabe forretningsmæssig værdi for din virksomhed eller organisation.

Pressemeddelelser

Herunder finder du Globeteams seneste pressemeddelelser.
Til journalister og andre med professionel interesse kan du finde kontaktinformationer, billedarkiv, fakta om Globeteam og meget mere i vores presserum, som du finder her.

24. april 2023
Globeteam lander 3-årig rammeaftale med regionerne
IT-konsulenthuset Globeteam skal bidrage til udvikling og vedligeholdelse af it-systemerne i alle regionerne.
18. december 2022
Globeteam underskriver aftale med Energinet på 160 mio. kr.
Globeteam skal de næste fire år hjælpe Energinet med digital drift, vedligehold og udvikling baseret på Microsoft.
16. december 2022
Globeteam skal levere administrationsplatform til Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering
Globeteam har lige vundet et udbud, hvor vi skal levere et konfigurerbart tilskudsadministrationsprodukt til at håndtere udbetaling af milliarder.
1. december 2022
Globeteam opkøber betydelig del af Asseco Danmark
Det danske konsulenthus Globeteam har købt managed service-forretningen af Asseco Danmark, som siden 2020 har etableret en forretning, hvor selskabet leverer forvaltning og drift af IT-løsninger.
25. oktober 2022
Globeteam lander 4-årig rammeaftale inden for det sundhedsministerielle område
Globeteam skal over de kommende fire år løse en lang række opgaver inden for Sundhedsministeriets 10 ressortområder, der bl.a. omfatter Departementet, Sundhedsdatastyrelsen, og Sundhedsstyrelsen.
12. oktober 2022
Globeteam underskriver aftale på 200 mio. kr. med Danmarks Miljøportal
Globeteam skal over de kommende fire år bidrage til udviklingen af Danmarks Miljøportals it-systemer. Rammeaftalen har en samlet værdi på 200 mio. kr.