Se video om Globeteams brancheløsning til detailhandlen

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Digital Retail Intelligens

I videoen fortæller Jacob Elkjær om Globeteams brancheløsning til detailhandlen, der er baseret på avanceret sensorteknologi og kunstig intelligens. Med løsningen kan butikker, handelsstrøg, shoppingcentre m.m. få et realtidsoverblik over kundernes bevægelsesmønstre, adfærd, præferencer og andre parametre, der kan tjene som datagrundlag for strategiske ledelsesbeslutninger.

Løsningen er skræddersyet til detailhandlen, men kan tilpasses andre brancher, hvor det er relevant at få detaljeret indsigt i adfærden fra de mennesker, som besøger eksempelvis en virksomhed eller et område. Vi udviklede løsningen oprindeligt til facility relaterede opgaver, fordi vores kunder gerne vil have bedre indsigt i, hvordan deres bygninger bliver brugt og udnyttet af medarbejdere og gæster.

I forbindelse med udbruddet af COVID19 modificerede vi en del af løsningen til at understøtte det aktuelle behov som flere virksomheder havde i forbindelse med den gradvise genåbning af arbejdspladsen for her at sikre, at de levede op til kravene om fysisk afstand. For de mange butikker, detailkæder osv. vil man med vores brancheløsning ”Digital Retail Intelligence” også kunne udvise samme ansvar ved at have et overblik over antallet af kunder i det enkelte center og butikker.

 

 

Globeteams brancheløsning til detailhandlen

Dybdedyk i forretningen. Øg ejendommens værdi. Få et solidt beslutningsgrundlag. Skaf flere kunder i butikken. Læs mere om Globeteams brancheløsning til detailhandlen

Detailløsning baseret på kunstig intelligens. Læs mere om Digital Retail Intelligence

Andre læste også
29. november 2023
Webinar: Microsoft 365 Copilot – skab en sikker & bæredygtig implementering
Se med, når vores eksperter giver gode råd til, hvordan I forbereder den tekniske og organisatoriske implementering af Microsofts nye AI-assistent. 
14. august 2023
Skal du med på kursus om AI & ChatGPT i efteråret?
Kurset er et 2-dages kursus og målrettet dig, der gerne vil lære at identificere, hvordan AI og sprogteknologi, som fx ChatGPT, kan anvendes til at skabe forretningsmæssig værdi for din virksomhed eller organisation.
7. juni 2023
Deltag i seminar om AI og ChatGPT
Få indsigt i, hvordan AI og ChatGPTs revolutionerende potentiale kan anvendes til at skabe forretningsmæssig værdi for din virksomhed. Du får konkrete eksempler, strategisk indsigt og hands-on erfaring.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler