Se video om Globeteams brancheløsning til detailhandlen

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Digital Retail Intelligens

I videoen fortæller Jacob Elkjær om Globeteams brancheløsning til detailhandlen, der er baseret på avanceret sensorteknologi og kunstig intelligens. Med løsningen kan butikker, handelsstrøg, shoppingcentre m.m. få et realtidsoverblik over kundernes bevægelsesmønstre, adfærd, præferencer og andre parametre, der kan tjene som datagrundlag for strategiske ledelsesbeslutninger.

Løsningen er skræddersyet til detailhandlen, men kan tilpasses andre brancher, hvor det er relevant at få detaljeret indsigt i adfærden fra de mennesker, som besøger eksempelvis en virksomhed eller et område. Vi udviklede løsningen oprindeligt til facility relaterede opgaver, fordi vores kunder gerne vil have bedre indsigt i, hvordan deres bygninger bliver brugt og udnyttet af medarbejdere og gæster.

I forbindelse med udbruddet af COVID19 modificerede vi en del af løsningen til at understøtte det aktuelle behov som flere virksomheder havde i forbindelse med den gradvise genåbning af arbejdspladsen for her at sikre, at de levede op til kravene om fysisk afstand. For de mange butikker, detailkæder osv. vil man med vores brancheløsning ”Digital Retail Intelligence” også kunne udvise samme ansvar ved at have et overblik over antallet af kunder i det enkelte center og butikker.

 

 

Globeteams brancheløsning til detailhandlen

Dybdedyk i forretningen. Øg ejendommens værdi. Få et solidt beslutningsgrundlag. Skaf flere kunder i butikken. Læs mere om Globeteams brancheløsning til detailhandlen

Detailløsning baseret på kunstig intelligens. Læs mere om Digital Retail Intelligence

Andre læste også
Læs vores gode råd om ledelsesrapportering i Power BI
1. september 2022
8 gode grunde til at bruge Power BI
Vi anbefaler vores kunder blandt statens institutioner og selvejere at bruge Power BI til deres rapporter med f.eks. ledelsesinformation. Læs vores 8 gode grunde til at bruge Power BI.
Anbefalinger til sommerlæsning
29. juni 2022
Forkæl din hjerne i ferien – med gode bøger og podcasts
Inden vores konsulenter hopper i klipklapperne, har vi bedt dem dele deres bedste anbefalinger til læse- & lytteoplevelser, du kan nyde i sommerferien.
14. december 2021
Læs om Globeteams Art Gallery Intelligence løsning til kunstmuseer og gallerier
Det er ikke nok at have en fornemmelse for besøgende og deres adfærd. Der skal detaljeret viden til. Med Globeteams brancheløsning til museer bliver det muligt for administrationen at se, hvordan museet bliver brugt.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler