Om Globeteam

Se video om Globeteams brancheløsning til detailhandlen

Digital Retail Intelligens

I videoen fortæller Jacob Elkjær om Globeteams brancheløsning til detailhandlen, der er baseret på avanceret sensorteknologi og kunstig intelligens. Med løsningen kan butikker, handelsstrøg, shoppingcentre m.m. få et realtidsoverblik over kundernes bevægelsesmønstre, adfærd, præferencer og andre parametre, der kan tjene som datagrundlag for strategiske ledelsesbeslutninger.

Løsningen er skræddersyet til detailhandlen, men kan tilpasses andre brancher, hvor det er relevant at få detaljeret indsigt i adfærden fra de mennesker, som besøger eksempelvis en virksomhed eller et område. Vi udviklede løsningen oprindeligt til facility relaterede opgaver, fordi vores kunder gerne vil have bedre indsigt i, hvordan deres bygninger bliver brugt og udnyttet af medarbejdere og gæster.

I forbindelse med udbruddet af COVID19 modificerede vi en del af løsningen til at understøtte det aktuelle behov som flere virksomheder havde i forbindelse med den gradvise genåbning af arbejdspladsen for her at sikre, at de levede op til kravene om fysisk afstand. For de mange butikker, detailkæder osv. vil man med vores brancheløsning ”Digital Retail Intelligence” også kunne udvise samme ansvar ved at have et overblik over antallet af kunder i det enkelte center og butikker.

Billede af e-bog I

Dybdedyk i forretningen. Øg ejendommens værdi. Få et solidt beslutningsgrundlag. Skaf flere kunder i butikken. 

Interesseret? Læs mere her om Globeteams brancheløsning til detailhandlen.

For mere information, kontakt:
Jacob Elkjær
E-mail: jae@globeteam.com
Mobil: +45 2465 0165

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?