Se video med Nils Høgsted, sekretariatsleder i Danmarks Miljøportal

Skrevet af
Globeteam
Interview

Del indlæg

De væsentligste fordele og erfaringer fra Miljøportalens rejse i skyen

Vi har tidligere bragt et interview med Nils Høgsted fra Danmarks Miljøportal om, hvordan Miljøportalen har revolutioneret udviklingen af it-løsninger og opnået besparelser på 20% ved at anvende Microsoft Azure-standardkomponenter.

Her kan du se en video med Nils Høgsted, hvor han fremhæver de væsentligste fordele og erfaringer fra Miljøportalens rejse i skyen og fortæller om, hvordan en cloud first-tilgang til udvikling har gavnet forretningen.

Se videoen her:

Andre læste også
29. november 2023
Webinar: Microsoft 365 Copilot – skab en sikker & bæredygtig implementering
Se med, når vores eksperter giver gode råd til, hvordan I forbereder den tekniske og organisatoriske implementering af Microsofts nye AI-assistent. 
14. august 2023
Skal du med på kursus om AI & ChatGPT i efteråret?
Kurset er et 2-dages kursus og målrettet dig, der gerne vil lære at identificere, hvordan AI og sprogteknologi, som fx ChatGPT, kan anvendes til at skabe forretningsmæssig værdi for din virksomhed eller organisation.
7. juni 2023
Deltag i seminar om AI og ChatGPT
Få indsigt i, hvordan AI og ChatGPTs revolutionerende potentiale kan anvendes til at skabe forretningsmæssig værdi for din virksomhed. Du får konkrete eksempler, strategisk indsigt og hands-on erfaring.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler