Network Asset Discovery

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Få et komplet overblik over, hvilke enheder der er tilkoblet jeres netværk. Nemt og hurtigt.

Første skridt til at opnå en sikker netværksinfrastruktur er at få overblik over infrastrukturen, så I ved, hvad den består af, hvordan den er sat sammen, hvilke enheder der bruger jeres netværk – og til hvad.

Brugen af IoT-teknologi vinder frem, virksomheder udvider deres IT-miljø til skyen, og stadig flere medarbejderne tilgår netværket fra deres private tablets og smartphones. Det medfører en markant stigning i antallet af enheder, som løbende til- og frakobles virksomheders netværk.

Det betyder, at din virksomhed risikerer at miste overblikket over, hvilke enheder der er på jeres netværk, og det åbner op for sårbarheder. Derfor er det afgørende for de sikkerhedstiltag, der skal implementeres på netværket, at I har en forståelse af, hvad jeres udgangspunkt er.

En Network Asset Discovery giver det nødvendige overblik over jeres netværk. Hvad end der er tale om en infrastruktur, som I har overtaget fx via opkøb af en virksomhed, eller det er jeres egen infrastruktur.

Vi sikrer en hurtig og effektiv scanning af netværket

Globeteam har udviklet vores egen løsning til Network Asset Discovery, som giver et øjebliksbillede af alle enheder, der er tilkoblet jeres netværk, og hvilke adresser / id / host navne de forskellige enheder har.
Hermed får I kortlagt jeres angrebsflade og kan mere præcist vurdere, hvor der er sårbarheder – og i sidste ende, hvordan de skal håndteres.

Vores erfarne netværkskonsulenter sikrer, at en fuld scanning kan eksekveres i løbet af få dage (fra 4 dage) – afhængig af virksomhedens størrelse.

Globeteam står for at installere de komponenter, som er nødvendige for at gennemføre scanningen. Vi udfører ingen scanninger, som kan belaste eller kompromittere jeres infrastruktur og påvirke virksomhedens brugere og arbejdsgange.

Globeteams Network Asset Discovery indeholder følgende

  • Introduktion og præsentation af forløb. Afklaring af forudsætninger og afgrænsninger
  • Opsætning af scanningshost, og definering af subnets der skal scannes
  • Gennemgang sf scanningsresultater samt tilpasning af scanningsjobs i to forløb
  • Eksport af resultater samt udarbejdelse af rapport. Gennemgang af overskrifterne i rapporten med kunden

Vores netværkskompetencer

Ved en korrekt og disciplineret tilgang til konfigurationer, skalering af hardware samt tilpasning af arkitekturen til nye trafikmønstre, kan vi hjælpe virksomheden med at opnå en drift, der ikke påvirkes negativt af problemer med fremkommeligheden i netværket, og dermed opnå mere tilfredse brugere og slutkunder.

Infrastrukturens sikkerhedsniveau øges ligeledes som resultat af vores kompetencer og strukturerede tilgang til konfigurationsændringer, backup, compliance politikker osv.

Kontakt

Hør mere om, hvordan I kan styrke jeres netværk og løfte sikkerhedsniveauet.

Peder Lind Sørensen
E-mail: pls@globeteam.com
Mobil: +45 30747474

Portræt af Peder Lind Sørensen, Globeteam ansvarlig for infrastruktur og Microsoft partnerskab

Mere om sikkerhed og netværksydelser

Globeteam er Cisco-partner og bl.a. certificerede inden for Cisco CCNA og Cisco CCNP Security

Få overblik over alle vores ydelser inden for sikkerhed og compliance

Se flere netværksydelser

Andre læste også
21. marts 2024
Webinar: Beskyt virksomhedens operationelle teknologi (OT) mod cybertrusler
På webinaret får du overblik over væsentlige sikkerhedsproblematikker, som går på tværs af IT & OT, samt input til hvordan I kan styrke det samlede sikkerhedsniveau i organisationen.
5. marts 2024
Kom til formiddagsseminar om Copilot for Microsoft 365 den 9. april
Kom godt & sikkert fra start med Copilot for Microsoft 365. Få gode råd til den tekniske & organisatoriske implementering & hør erfaringer fra kundeprojekter
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler