Om Globeteam

Microsoft Security Workshop

Få omsat jeres IT-sikkerhedsudfordringer og behov til en målrettet sikkerhedsstrategi

Gennemfør en skræddersyet workshop med Globeteams Microsoft-specialister og find ud af, hvordan I kan forbedre jeres sikkerhedsposition.

Microsoft tilbyder et væld af værktøjer, som kan bidrage til at styrke virksomhedens IT-sikkerhed, og der kommer hele tiden nye til.

For at I kan navigere sikkert i mulighederne og få udarbejdet en helhedsorienteret sikkerhedsstrategi, der passer til jeres forretning, tilbyder Globeteams Microsoft eksperter et fokuseret workshopforløb, som er dedikeret til jeres behov.

Det får I ud af en security workshop

Vi skaber overblik over mulighederne med Microsoft, og sammen får vi lagt en strategi for, hvordan I forbedre jeres sikkerhedsposition.

Vi kigger bl.a. på:

  • Mulighederne med Microsoft – Hvad kan man, og hvilke sikkerhedsproblemer løses med de forskellige værktøjer og løsninger fra Microsoft?
  • Nuværende sikkerhedsniveau  – Hvordan ser jeres nuværende sikkerhedspolitik ud, hvilke tiltag er allerede implementeret og hvilken overvågning er på plads? Er der eksisterende trusler?
  • Indsats – Hvilken indsats skal der til for at implementere de enkelte løsninger? Disse indsatser kan være opsætning og konfiguration af sikkerhedsindstillinger, og det kan være tilpasning eller justering af eksisterende processer omkring sikkerhed.
  • Prioritering – I hvilken rækkefølge kan sikkerhedstiltagene med fordel implementeres?
  • Licenser – Hvilke sikkerhedstiltag giver jeres nuværende Microsoft licenser mulighed for, og hvilke licenser kræves, hvis yderligere tiltag ønskes?

Sådan forløber en Microsoft sikkerhedsworkshop

Workshopforløbet består af følgende trin:

Figur der viser trinnene i en Microsoft workshop om IT-sikkerhed

  1. Microsoft Security overblik: Forløbet starter med en gennemgang af Microsofts vision om en integreret, intelligent sikkerhedsløsning, som er målrettet jeres sikkerheds- eller forretningsansvarlige.
  2. Discovery Session: I samarbejde med jeres IT-afdeling evaluerer vi jeres sikkerhedsprioriteter, påvirkninger, indvirkninger og initiativer. Samtidig implementerer vi prøveversioner af Microsoft Threat Check Service.
  3. Threat Check Results: Vi gennemgår resultaterne af Threat Check kontrollen for bedre at kunne forstå, prioritere og mitigere potentielle veje for cyberangreb mod jeres organisation.
  4. Security Immersion Experience: Få demonstreret Microsofts sikkerhedsværktøjer i praksis og se, hvordan de giver en høj beskyttelse af brugere, data og enheder, uden at det går ud over produktiviteten. Vi kigger også på, hvordan de sikkerhedsansvarlige løbende kan overvåge og få orientering om potentielle trusler og angreb.
  5. Anbefalinger og next steps: Sammen med både forretning og IT-afdeling fastlægger vi en strategi, anbefalinger til initiativer og next steps.

En erfaren partner inden for Microsofts sikkerhedsløsninger

Guldpartner logo, Globeteam er Microsoft guldpartner inden for alle løsninger relateret til IT-sikkerhedGlobeteam er Microsoft Guldpartner på de områder, som security workshoppen omhandler. Det betyder, at de konsulenter, der står for workshoppen, har erfaring med og er certificeret inden for Microsofts sikkerhedsløsninger.

Globeteam har tidligere gennemført sikkerhedsworkshops omkring Microsoft 365-løsninger, hvor fokus har været på udvalgte dele af sikkerhedskomponenterne. Med Microsoft security workshoppen får vi nu en metode til en mere omfattende analyse, som tager afsæt i jeres sikkerhedsprioriteter.

 

Kontakt

Peder Lind Sørensen
E-mail: pls@globeteam.com
Mobil: +45 30747474

Portræt af Peder Lind Sørensen, Globeteam ansvarlig for infrastruktur og Microsoft partnerskab

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?