Om Globeteam

Kommuner og Regioner skal understøtte FUT i 2021

AD FS komponent giver mulighed for enkel teknisk understøttelse af FUT

I løbet af 2021 tages FUT (Fælles Udbud af Telemedicin) i anvendelse af både kommuner og regioner. I første omgang er det borgere med KOL, der tilbydes af modtage medicinsk hjemmemonitorering, men på sigt skal også andre sygdomsområder kobles på.

Adgang til FUT foretages igennem KOMBIT’s ContextHandler på samme vis, som kommunerne i dag er vant til at tilgå DAR, KSD, SAPA m.m. Til forskel fra disse støttesystemer, er der for FUT behov for at anvende flere samtidige dataafgrænsninger pr. jobfunktionsrolle, hvilket den mest anvendte AD FS-komponent (oprindeligt udviklet for DSD) ikke understøtter.

På baggrund af det nye behov har Globeteam udviklet en AD FS-komponent, som understøtter et vilkårligt antal dataafgrænsninger pr. jobfunktionsrolle, og dermed gør den særdeles velegnet for bl.a. FUT, samt andre kommende applikationer.

Vi hjælper med den tekniske implementering og verifikation

Globeteam hjælper med den tekniske implementering og selve verifikationsprocessen, således at det ved projektets afslutning, vil være verificeret og dokumenteret, at kommunen lever op til FUT’s tekniske krav og dermed kan tage systemet i anvendelse fra dag ét.

Opgaven udføres som en fastprisleverance og kan som udgangspunkt foretages indenfor to uger. Projektet inkluderer:

  • Rådgivning i forhold til anvendelse af AD-attributer til dataafgrænsning for FUT og andre applikationer, som anvender én eller flere dataafgrænsninger.
  • Planlægning og koordinering igennem hele forløbet for implementering og verifikation.
  • Implementering af ny fleksibel AD FS-komponent, som kan anvendes til FUT samt andre kommende applikationer, der har krav til flere dataafgrænsninger pr. jobfunktionsrolle.
  • Verifikation og dokumentation på foretaget verifikation imod både KOMBIT Test og Produktion, men også imod FUT’s testmiljø med dertil anvendte FUT specifikke jobfunktionsroller og dataafgrænsninger.
  • Rapport indeholdende dokumentation for opsætning og verifikation imod KOMBIT Test, KOMBIT Produktion samt FUT testmiljø.

Globeteams udviklere er højt kvalificerede og har mange års erfaring med software- og udviklingsopgaver til kommuner, regioner og andre offentlige organisationer. Benytter i Identify kan Globeteam naturligvis også hjælpe jer til en løsning, der understøtter et vilkårligt antal dataafgrænsninger pr. jobfunktionsrolle.

 

 

Rasmus Christiansen - Globeteam

For mere information, kontakt:

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?