Kom cybertrusler i forkøbet

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Hæv baren på jeres viden indenfor cyber-sikkerhed og følg med i trusselsbilledet

Ledelser får fortsat sværere ved at navigere i et komplekst landskab, når de ansvarlige afdelinger henvender sig med ønsker om stigende budgetter til flere løsninger, der skal løse de nyopståede cybertrusler. Med et aktivt online gamified læringsmiljø sikrer i, at jeres investeringer udnyttes maksimalt med kontinuerlig opfølgning og test af beredskab, der matcher det dynamiske trusselsbillede.

Trusselsaktørerne tilegner sig kontinuerligt ny viden for at sikre sig nye evner, der giver dem mulighed for fortsat at agere under radaren af de monitoreringskapaciteter virksomheder tilegner sig. Denne evne er også kendt som ”Learning by Hacking” og driver den teknisk sofistikerede tilgang, angriberne har. For at kunne holde takten med angribernes udvikling og de nye cybertrusler, kræver det, at vi ændrer på måden, hvorved vi tilegner os ny viden. Det viser sig, at vi ved at anvende samme tilgang som angriberne, med fiktionsbaseret og scenariebaseret træning, kan opbygge en forståelse på niveau med angribernes. Det kræver dog en helt anden tilgang end den traditionelle, passive tilgang til undervisning i klasseværelset, hvor man i stedet bør se i retning af hands-on læring, der opfordrer til egen nysgerrighed samt brugen af analytisk og kritisk tankegang.

Løft vidensniveauet og kom cybertrusler til livs

Med accept af, at den traditionelle læringsmetode ikke fungerer, når det gælder cyber-sikkerhed og at kravene til undervisningsmateriale er, at det er indholdsbaseret og relevant, set i forhold til det dynamiske trusselsbillede, er behovet klart. Globeteam tilbyder derfor muligheden for at løfte vidensniveauet ved at gøre brug af mål- og rollebaseret træning, der afspejler virkelige scenarier og alt, hvad der dertil kræves for at accelerere arbejdsstyrken med evnerne og interessen i cyber-sikkerhed. Dertil leveres den rette mapping op imod NICE cyber-sikkerheds kompetencer og roller, samt forretningens risici i forhold til manglende viden indenfor specifikke områder.

Platformen som Globeteam tilbyder, kommer fra britiske Immersive Labs og inkludere alle aspekter af en hands-on læringsplatform. Der er tale om over 700 Labs, fordelt på 9 sværhedsgrader. Globeteam hjælper med opstarten og med at sikre, monitorere og måle fremgangen og skaber netop den læringsvej, der er behov for i den individuelle organisation. Er der behov for ekstra motivation eller særlige indsatser, kan vi assistere HR eller enkelte teams og afdelinger.

 

Globeteam tilbyder en platform der er:

Spilorienteret
Maksimér engagementet med udfordringsbaseret angrebsscenarier for både hold og individuelle med en unik tilgang, der tester din organisations modenhed og viser arbejdsstyrkens parathed i forhold til det dynamiske trusselsbillede. Følg det hele i et fælles Leaderboard, der opfordrer til sund konkurrence mellem alle.

On-demand
Tilgængelig 24/7 fra en hvilken som helst browser og enhed, der giver mulighed for at gennemføre øvelser, uden at tænke på fysisk lokation. Alle operativsystemer, nødvendige værktøjer og applikationer er stillet til rådighed på platformen.

Risiko-baseret
Mål kompetenceniveauet, få indsigt i egen risikoprofil ud fra manglende viden og lav sikkerhedsstrategien ud fra den opnåede indsigt. Resultatet måles op imod MITRE ATT&CK®, en anerkendt industristandard indenfor cyber-sikkerhed.

Relevant
Lær om brugen af værktøjer og brug den tilegnede viden til at løse udfordringer baseret på virkelige hændelser og den seneste threat intelligence, som eksempelvis Zero Login og lignende zero-day angreb. Tilegner man sig relevant viden i takt med trusselsbilledets dynamik, står man vidensmæssigt mere robust, når hændelsen indtræffer.

 

Se webinar om cyber-sikkerhed

Hør hvordan I styrker jeres kompetencer og løfter vidensniveauet i jeres organisation med et aktivt online, gamified læringsmiljø.

Download webinar-optagelse her

Andre læste også
Globeteam hjælper med NIS2 compliance - prøv vores NIS2 Assessment Tool
10. november 2022
Deltag i webinar: NIS2 direktivet er vedtaget. Hvad betyder det for dig?
På dette webinar gennemgår vi NIS2-direktivets indhold, så du får en bedre forståelse af, hvilke krav din organisation kigger ind i, hvis I er omfattet af direktivet.
Lisbeth Loft - Sikkerhedsrådgiver i Globeteam
13. september 2022
Mød sikkerhedsrådgiver Lisbeth Loft
Lisbeth Loft er sikkerhedsrådgiver i Globeteam. Her fortæller hun om vigtigheden af at være autentisk i sit arbejde, styrken ved Globeteams forretningsmodel og glæden ved at blive ældre.
Anbefalinger til sommerlæsning
29. juni 2022
Forkæl din hjerne i ferien – med gode bøger og podcasts
Inden vores konsulenter hopper i klipklapperne, har vi bedt dem dele deres bedste anbefalinger til læse- & lytteoplevelser, du kan nyde i sommerferien.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler