IT-konsulenthus varmer op til at absorbere virksomheder i vækstplan

Skrevet af
Globeteam
Presse

Del indlæg

Artikel bragt i ITWatch den 22.11.2018

Konsulenthuset Globeteam er parat til at betale sig til vækst gennem opkøb.

Med Lego-arvingernes kapitalfond Kirk Kapital i ryggen, er Globeteam på udkig efter selskaber, der passer ind i selskabet.

Globeteam er storleverandør af it-projekter for særligt det offentlige:

“Vi vil gerne opkøbe og indlemme virksomheder, der passer ind hos os. De skal kunne levere samme kompetenceniveau som os, samt kunne begå sig i vores kultur,” siger Claus Moldow, stifter og direktør for Globeteam til ITWatch.

Han forklarer, at alene i 2018 er Globeteam vokset med 25 konsulenter, så man i dag er på godt 90.

Artiklen er bragt i ITWatch den 22.11.18, af Jakob Skouboe. Læs resten af artiklen på ITWatch. Ønsker du at læse hele artiklen, tilbyder ITWatch et gratis og uforpligtende prøveabonnement i 14 dage. Du skal blot indtaste navn og e-mail.

Læs også artiklen med interview af Kim Gulstad, direktør for Kirk Kapital, “Her er Lego-arvingernes milliardplaner for it-opkøb”, som blev bragt den 19.11.18

Andre læste også
10. juni 2024
Globeteam kommer ud af 2023 med et flot resultat
Globeteam er kommet solidt ud af 2023 med en omsætning på 392 mio. kr., som er en vækst på 14,3 pct. i forhold til 2022, og en indtjening efter skat på 36,5 mio. kr.
23. maj 2024
Leadkonverterings Manager og inhouse mødebooker
Trives du med at række ud til virksomheder, lytte og opbygge relationer? Brænder du for at kvalificere leads og sikre, at der kommer relevante salgsmøder i kalenderen? Så er du en oplagt kandidat til stillingen som Globeteams nye Leadkonverterings Manager og inhouse mødebooker.
23. maj 2024
Globeteam introducerer nyskabende hybrid management platform
Globeteam har udviklet en hybrid management platform i et tæt samarbejde med Microsoft. Dette strategiske skridt markerer et vigtigt punkt i Globeteams fortsatte bestræbelser på at hjælpe vores kunder til at reducere omkostninger gennem innovativ teknologi, samt højne sikkerheden og opnå solid driftsstabilitet hos

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler