IT-konsulenthus varmer op til at absorbere virksomheder i vækstplan

Skrevet af
Globeteam
Presse

Del indlæg

Artikel bragt i ITWatch den 22.11.2018

Konsulenthuset Globeteam er parat til at betale sig til vækst gennem opkøb.

Med Lego-arvingernes kapitalfond Kirk Kapital i ryggen, er Globeteam på udkig efter selskaber, der passer ind i selskabet.

Globeteam er storleverandør af it-projekter for særligt det offentlige:

“Vi vil gerne opkøbe og indlemme virksomheder, der passer ind hos os. De skal kunne levere samme kompetenceniveau som os, samt kunne begå sig i vores kultur,” siger Claus Moldow, stifter og direktør for Globeteam til ITWatch.

Han forklarer, at alene i 2018 er Globeteam vokset med 25 konsulenter, så man i dag er på godt 90.

Artiklen er bragt i ITWatch den 22.11.18, af Jakob Skouboe. Læs resten af artiklen på ITWatch. Ønsker du at læse hele artiklen, tilbyder ITWatch et gratis og uforpligtende prøveabonnement i 14 dage. Du skal blot indtaste navn og e-mail.

Læs også artiklen med interview af Kim Gulstad, direktør for Kirk Kapital, “Her er Lego-arvingernes milliardplaner for it-opkøb”, som blev bragt den 19.11.18

Andre læste også
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.
12. februar 2024
Globeteam søger en Senior Operations Specialist til Managed Service
Globeteams Managed Service team søger en Senior Operations Specialist. Har du stor erfaring med optimering og skalering af IT-drift, standardisering af processer, risikostyring samt dataanalyse og rapportering, er du måske vores nye kollega.
1. februar 2024
Globeteam henter ny managing director hos Netcompany
Globeteam har ansat Andreas Strandbygaard som ny managing director. Andreas kommer fra en ledende stilling hos Netcompany og tiltræder jobbet i Globeteam den 1. februar.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler