Her er Lego-arvingernes milliardplaner for it-opkøb, Artikel bragt i ITWatch den 19.11.18

Skrevet af
Globeteam
Interview

Del indlæg

Kim Guldstad, Kirk Kapital

 

Kirk Kapital jagter it-selskaber

Kirk Kapital rummer en millardformue baseret på opbygningen af Lego. Bag investeringsfonden står Lego-arvingerne, der nu jagter it-selskaber for at forrente formuen fremover. Op imod en mia. kr. kan blive placeret i nye it-opkøb, varsler fonden.

Et af de selskaber, som i den grad udstikker strategien for Kirk Kapital, er it-konsulenthuset Globeteam, som Kirk Kapital investerede i i starten af året.

Er det den slags handler, I går efter?

“Ja, det har passet utroligt godt til os. Den eksisterende ledelse har kørt selskabet videre, mens vi er kommet ind ved at købe en medstifter ud. Det har været en deal, vi har set som helt oplagt for os,” forklarer Kim Gulstad, direktør for Kirk Kapital til ITWatch.

Artiklen er bragt i ITWatch den 19.11.18, af Jakob Skouboe. Læs resten af artiklen på ITWatch.

ITWatch tilbyder et gratis og uforpligtende prøveabonnement i 14 dage. Du skal blot indtaste navn og e-mail.

Læs også artiklen med interview af Claus Moldow, administrerende direktør i Globeteam, som blev offentliggjort i forlængelse af denne artikel.

Andre læste også
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.
12. februar 2024
Globeteam søger en Senior Operations Specialist til Managed Service
Globeteams Managed Service team søger en Senior Operations Specialist. Har du stor erfaring med optimering og skalering af IT-drift, standardisering af processer, risikostyring samt dataanalyse og rapportering, er du måske vores nye kollega.
1. februar 2024
Globeteam henter ny managing director hos Netcompany
Globeteam har ansat Andreas Strandbygaard som ny managing director. Andreas kommer fra en ledende stilling hos Netcompany og tiltræder jobbet i Globeteam den 1. februar.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler