Globeteam siger velkommen til konsulent nr. 100

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Globeteam har i januar 2019 rundet 100 konsulenter

Det er en milepæl, som kaldte på et glas champagne – også selv om klokken ikke var meget mere end 9 om morgenen, da kontrakten blev underskrevet.

Konsulent nr. 100 er Martin Pedersen, der starter i Project Assurance teamet den 1. april. Med en baggrund som forretningskonsulent, projekt- og programansvarlig samt forretningsansvarlig i IBM og PA Consulting Group vil Martin være med til at levere succesfulde projekter til vores kunder.

”Jeg har valgt at blive tilknyttet Globeteam, fordi Globeteams konsulentmodel giver mulighed for at indgå i kundeprojekter med et team af professionelle konsulenter. Jeg har i en periode været selvstændig konsulent og erfaret, at jeg ønsker at være en del af en helhed, hvilket giver bedre mulighed for at teste ideer, tilgange etc. med andre. Det har derfor også vægtet tungt, at jeg i Globeteam kender andre konsulenter, som jeg ved repræsenterer en dyb faglighed og en lang erfaring,” siger Martin Pedersen

Globeteam har de seneste år præsteret en høj organisk vækst, og det afspejler sig i tilgangen af konsulenter. I 2018 valgte hele 29 nye konsulenter at indgå kontrakt med Globeteam, og i 2019 har vi haft den glæde at kunne byde velkommen til yderligere 5.

“Vi havde den glæde at kunne byde velkommen til konsulent nummer 100 i januar måned. I 2018 og starten af 2019 har vi således fået godt 35 nye konsulenter om bord i Globeteam, som alle er kommet godt i gang, og er med til at udvikle og understøtte forretningen hos de kunder, vi samarbejder med.

Men ambitionerne er større end det. Vi vil i det nye år fortsætte vores vækst, men i et tempo, så vores kultur og høje kompetenceniveau bevares”, siger Claus Moldow, administrerende direktør og stifter af Globeteam.

Er du konsulent nummer 100+, så kontakt Globeteam og hør nærmere om dine muligheder for at indgå et samarbejde med os ved at sende en mail til blivkonsulent@globeteam.com med din ansøgning og CV.

Du kan her læse mere om vores særlige forretningsmodel, som er et attraktivt alternativ for dig, der enten er eller ønsker at blive selvstændig konsulent.

Fra venstre ses leder af Project Assurance teamet Jens Herman Krebs, ny konsulent Martin Pedersen og Globeteams administrerende direktør Claus Moldow

Andre læste også
Globeteam hjælper med NIS2 compliance - prøv vores NIS2 Assessment Tool
10. november 2022
Deltag i webinar: NIS2 direktivet er vedtaget. Hvad betyder det for dig?
På dette webinar gennemgår vi NIS2-direktivets indhold, så du får en bedre forståelse af, hvilke krav din organisation kigger ind i, hvis I er omfattet af direktivet.
Windows 365 vs Azure Virtual Desktop
3. november 2022
Deltag i webinar: Windows 365 vs Azure Virtual Desktop
På dette webinar dykker vi ned i såvel Windows 365 som Azure Virtuel Desktop og deler vores erfaringer med implementering i forskellige scenarier, så du kan blive skarp på, hvilken platform I skal vælge.
Claus Moldow - Adm. direktør i Globeteam
25. oktober 2022
Globeteam lander 4-årig rammeaftale inden for det sundhedsministerielle område
Globeteam skal over de kommende fire år løse en lang række opgaver inden for Sundhedsministeriets 10 ressortområder, der bl.a. omfatter Departementet, Sundhedsdatastyrelsen, og Sundhedsstyrelsen.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler