Om Globeteam

Bliv konsulent i Globeteam

Vores unikke forretningsmodel sikrer dig faglig udvikling og spændende opgaver

Hos Globeteam bliver du en del af et anerkendt konsulenthus i vækst og er med til at løfte spændende forretningskritiske opgaver for både offentlige og private virksomheder. Alle konsulenter indgår i fagligt specialiserede teams med et højt kompetenceniveau, hvor der er stor individuel frihed, men også rig mulighed for faglig og social sparring i teamet og på tværs af forretningen.

Kombiner fordelene ved at være selvstændig med fordelene ved at indgå i et stærkt team

Globeteams unikke forretningsmodel er en væsentlig årsag til, at vi hele tiden er i stand til at tiltrække og fastholde interessante kunder og engagerede konsulenter med stærke kompetencer indenfor forretning og it.

Globeteams forretningsmodel er et attraktivt alternativ for dig, der enten er eller ønsker at blive selvstændig konsulent. Modellen befrier dig for de udfordringer og tidskrævende administrative processer, som følger med at være selvstændig konsulent, men sikrer dig samtidig de væsentligste fordele – såsom bedre indtjening og større indflydelse på din dagligdag.

Den unikke forretningsmodel, hvor jeg i høj grad drager fordel af de faciliteter, Globeteam stiller til rådighed, og er en del af et fællesskab med gode kollegaer og sparringspartnere og samtidigt kan drage fordel af det gode brand, som Globeteam har – gjorde min beslutning om at blive selvstændig væsentligt lettere, og det er absolut ikke en beslutning, jeg har fortrudt.”
Jesper Krogh, Infrastruktur

Som konsulent i Globeteam bliver du tilknyttet et stærkt fagteam med en teamleder, hvor I har rig mulighed for at sparre med og udfordre hinanden fagligt. Bl.a. afholdes der regelmæssigt teammøder. En anden fordel ved teamstrukturen er, at det for jer i fællesskab bliver nemmere at tiltrække de spændende kundeopgaver. Samtidig giver Globeteams forretningsmodel og tværgående koncepter dig en unik mulighed for at arbejde tæt sammen med andre dygtige konsulenter omkring interessante og udfordrende opgaver på tværs af teams og faglige kompetencer.

Globeteams forretningsmodel baserer sig på følgende:

  • Mindst muligt hierarki. Globeteam er fladt organiseret i en række teams med en meget lille direktion og en slank administration. Det sikrer, at flest mulige penge tilfalder konsulenten.
  • Frihed på alle niveauer. Hver enkelt konsulent har friheden til selv at bestemme over sin egen arbejdssituation for så vidt angår antal timer, fysisk placering, nødvendige værktøjer mv.
  • Medejerskab. Globeteam tilbyder den enkelte konsulent medejerskab i form af et attraktivt aktieprogram.
  • Minimale administrationsomkostninger. Det betyder blandt andet, at der ikke er plads til undtagelser og specialaftaler i Globeteam-regi.

Modellen viser nogle af de faglige og personlige gevinster, du opnår ved at indgå et konsulentsamarbejde med Globeteam.

MODEL

Læs mere om Globeteams unikke forretningsmodel her

En udfordrende arbejdsplads hvor frihed og udvikling er nøgleord

I Globeteam tror vi på, at den enkeltes frihed er nøglen til hans eller hendes engagement og udvikling. Vi stiller store krav til dine faglige og kommercielle kompetencer og ikke mindst dit commitment overfor kunden og din evne til at skabe varige relationer, men som selvstændig konsulent har du samtidig stor medbestemmelse over din arbejdssituation. Naturligvis under ansvar for opgaven og kunden.

I Globeteam har vi fokus på:

Frihed
Vi binder ikke hinanden med ”gyldne håndjern”, men virker i respekt for kunden og opgaven. Motivation skabes gennem friheden til at arbejde med det, den enkelte er bedst til og begejstres af. Det betyder:

  • At du som konsulent har frihed til at sige nej til opgaver – men er forpligtet af de opgaver, du påtager dig
  • At du som konsulent har frihed til at arbejde mindre i perioder – men aftalte opgaver skal overholdes

Faglig udvikling og vidensdeling
Vi stræber efter at levere de bedste ydelser indenfor vores felt, og det kræver, at vi hele tiden arbejder for at fastholde og udvikle vores faglighed. Vi anerkender og udfordrer hinandens kompetencer til at skabe optimal kvalitet i vores løsninger og ydelser.

Rummelighed
Vi kan håndtere det komplekse og det uventede, og vi er rummelige overfor alle menneskelige og faglige forskelle, der kommer Globeteam og vores kunder til gode. Vi giver plads til både eneren og fællesskabet.

Trivsel og udvikling
Vi tilbyder løbende sociale og faglige aktiviteter til husets konsulenter og ansatte. Det er vigtigt for os, at du trives som konsulent hos Globeteam og oplever at være en del af et fællesskab og en korpsånd. Vi stræber også efter at skabe en kultur, hvor der er balance mellem arbejds- og familieliv.

Vil du arbejde som konsulent i Globeteam?

Globeteam er i vækst og er derfor på udkig efter højt kvalificerede konsulenter med dyb specialiseret viden og kompetencer inden for vores forretningsområder.

Som konsulent i Globeteam skal du have en professionel indstilling og grundet vores forretningsmodel også være indstillet på at deltage i og selvstændigt gennemføre salgsmøder og i samarbejde med kunden fastsætte rammerne for projekterne.

Er du interesseret i at undersøge dine muligheder i Globeteam, så send en ansøgning og et CV til:
 info@globeteam.com eller kontakt Globeteam på tlf.nr.: 7026 2970

Nye konsulenter engageres af de enkelte teams, så det sikres, at teamet fastholder sit høje kompetenceniveau. Din ansøgning og dit CV videresendes til rette teamleder.
Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Globeteam har gjort det nemt og sjovt at blive selvstændig – jeg slipper for de trivielle administrative  opgaver og får masser af faglige udfordringer i tæt samarbejde med dygtige kolleger.”
Jesper Vraa Nielsen, Business consulting

Se Preben Thalund Madsen fortælle om fordelene ved at indgå konsulentsamarbejde med Globeteam

Se Mikkel Hempel fortælle om, hvorfor han har valgt at indgå konsulentsamarbejde med Globeteam
97% af Globeteams kunder vil anbefale Globeteam, og det understreger, at man er lykkes med en model, der differentierer sig fra, hvad der ellers findes på markedet: En model som kombinerer de bedste konsulenter med en leverancemodel, hvor agilitet og viljen til at gå længere end det forventes, er den grundlæggende tilgang til kunden. Det gør Globeteam til et rigtig spændende sted at arbejde.”
Peter Langvad, Salg
Det er en fornøjelse at have adgang til så mange kompetente konsulenter med så meget dyb teknisk indsigt, når man som jeg mere begår mig på det forretningsmæssige niveau og er afhængig af gode tekniske løsninger. Vi har store muligheder for at kunne levere reel forretningsmæssig værdi til kunderne, da vi kan være med hele vejen fra strategi, behovsafklaring, implementering af den tekniske løsning samt ikke mindst den organisatoriske implementering.”
Per Andreasen, Business Consulting

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Få vores nyhedsbrev

Nyheder, cases og faglige artikler


* skal udfyldes

Email*

Fornavn

Efternavn

VirksomhedOptimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?