Globeteam nomineret til 2 Microsoft Partner Awards 2021

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Vi har netop modtaget den gode nyhed om, at Globeteam er blevet nomineret til Microsoft Partner Awards 2021 inden for 2 kategorier: Modern Workplace og Security.

“Hos Globeteam er vi selvsagt stolte over nomineringen. De to nomineringer bekræfter, at vi i et år med covid-19 har formået at udvikle vores tætte samarbejde med Microsoft, og levere værdiskabende løsninger til vores kunder, der understøtter den nuværende arbejdssituation for hjemsendte medarbejdere, samt sikrer vores kunder mod den stigende digitale sikkerhedstrussel, både på taktisk, strategisk og operationelt niveau,” siger Peder Lind Sørensen, som er ansvarlig for Globeteams partnerskab med Microsoft

Globeteam nomineret i Modern Workplace og Security katagorierne

Globeteam er med i opløbet om at blive årets partner i kategorierne Modern Workplace og Security, når Microsoft uddeler deres partner award den 26. januar ved årets digitale Partner Award Show.

De to nomineringer bekræfter os i at vores fokus på at levere kompetencer på Microsoft teknologier, som understøtter vores kunders særlige arbejdsbehov i et år, som på alle måder har været helt usædvanligt, har været den rigtige strategi.

Spændingen udløses som skrevet den 26. januar. Vi glæder os og krydser fingre.

Microsoft Partner Award
Andre læste også
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.
29. november 2023
Webinar: Microsoft 365 Copilot – skab en sikker & bæredygtig implementering
Se med, når vores eksperter giver gode råd til, hvordan I forbereder den tekniske og organisatoriske implementering af Microsofts nye AI-assistent. 
2. november 2023
Globeteam og Microsoft inviterer til sikkerhedsseminar d. 29/11
I samarbejde med Microsoft inviterer Globeteam til formiddagsseminar om den integrerede sikkerhedsmodel med XDR og SIEM. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler