Om Globeteam

Globeteam nomineret til 2 Microsoft Partner Awards 2021

Vi har netop modtaget den gode nyhed om, at Globeteam er blevet nomineret til Microsoft Partner Awards 2021 inden for 2 kategorier: Modern Workplace og Security.

Hos Globeteam er vi selvsagt stolte over nomineringen. De to nomineringer bekræfter, at vi i et år med covid-19 har formået at udvikle vores tætte samarbejde med Microsoft, og levere værdiskabende løsninger til vores kunder, der understøtter den nuværende arbejdssituation for hjemsendte medarbejdere, samt sikrer vores kunder mod den stigende digitale sikkerhedstrussel, både på taktisk, strategisk og operationelt niveau,” siger Peder Lind Sørensen, som er ansvarlig for Globeteams partnerskab med Microsoft

Globeteam er med i opløbet om at blive årets partner i kategorierne Modern Workplace og Security, når Microsoft uddeler deres partner award den 26. januar ved årets digitale Partner Award Show.

De to nomineringer bekræfter os i at vores fokus på at levere kompetencer på Microsoft teknologier, som understøtter vores kunders særlige arbejdsbehov i et år, som på alle måder har været helt usædvanligt, har været den rigtige strategi.

Spændingen udløses som skrevet den 26. januar. Vi glæder os og krydser fingre.
 

Microsoft Partner Award

Microsoft Partner Award

 

Linkedin

For mere information, kontakt:
Peder Lind Sørensen
E-mail: pls@globeteam.com
Mobil: +45 30747474

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?