Globeteam nomineret til 2 Microsoft Partner Awards 2021

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Vi har netop modtaget den gode nyhed om, at Globeteam er blevet nomineret til Microsoft Partner Awards 2021 inden for 2 kategorier: Modern Workplace og Security.

Hos Globeteam er vi selvsagt stolte over nomineringen. De to nomineringer bekræfter, at vi i et år med covid-19 har formået at udvikle vores tætte samarbejde med Microsoft, og levere værdiskabende løsninger til vores kunder, der understøtter den nuværende arbejdssituation for hjemsendte medarbejdere, samt sikrer vores kunder mod den stigende digitale sikkerhedstrussel, både på taktisk, strategisk og operationelt niveau,” siger Peder Lind Sørensen, som er ansvarlig for Globeteams partnerskab med Microsoft

Globeteam er med i opløbet om at blive årets partner i kategorierne Modern Workplace og Security, når Microsoft uddeler deres partner award den 26. januar ved årets digitale Partner Award Show.

De to nomineringer bekræfter os i at vores fokus på at levere kompetencer på Microsoft teknologier, som understøtter vores kunders særlige arbejdsbehov i et år, som på alle måder har været helt usædvanligt, har været den rigtige strategi.

Spændingen udløses som skrevet den 26. januar. Vi glæder os og krydser fingre.

Microsoft Partner Award
Microsoft Partner Award
Andre læste også
Globeteam hjælper med NIS2 compliance - prøv vores NIS2 Assessment Tool
10. november 2022
Deltag i webinar: NIS2 direktivet er vedtaget. Hvad betyder det for dig?
På dette webinar gennemgår vi NIS2-direktivets indhold, så du får en bedre forståelse af, hvilke krav din organisation kigger ind i, hvis I er omfattet af direktivet.
Windows 365 vs Azure Virtual Desktop
3. november 2022
Deltag i webinar: Windows 365 vs Azure Virtual Desktop
På dette webinar dykker vi ned i såvel Windows 365 som Azure Virtuel Desktop og deler vores erfaringer med implementering i forskellige scenarier, så du kan blive skarp på, hvilken platform I skal vælge.
Lisbeth Loft - Sikkerhedsrådgiver i Globeteam
13. september 2022
Mød sikkerhedsrådgiver Lisbeth Loft
Lisbeth Loft er sikkerhedsrådgiver i Globeteam. Her fortæller hun om vigtigheden af at være autentisk i sit arbejde, styrken ved Globeteams forretningsmodel og glæden ved at blive ældre.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler