Om Globeteam

Globeteam har en ISAE 3402 erklæring

Globeteam har en ISAE 3402-II erklæring, hvilket betyder, at vores processer med at understøtte vigtige og kritiske driftssituationer er blevet verificeret og at vi kan dokumentere ordentlige IT-forhold.

”For Globeteam betyder det, at vi har fået en uafhængig og ekstern vurdering af hvorvidt vores forretning understøttes, som vi i ledelsen ønsker det. Vi har nu fået bekræftet, at vi har styr på IT-sikkerhed og tilhørende risici. ” udtaler projektdirektør Morten Strunge Nielsen, fra Globeteam.

Globeteam er ISAE 3402 certificeret

Revisorerklæringen er udarbejdet af REV-IT, der er en uafhængig og statsautoriseret IT-revisionsvirksomhed, som attesterer, at Globeteam lever op til diverse lovkrav og god IT-skik, hvilket er nødvendigt i en tid med stadig større krav til processer og sikkerhed.

ISAE-3402-II erklæringen forholder sig til forretningsgange omkring IT-funktionen, heriblandt udvikling, drift, beredskab og dokumentation med udgangspunkt i ISO 27001/2.

Hvornår skal du sikre dig, at din samarbejdspartner har en ISAE 3402 erklæring?

Ofte er det kommuner, stat og store virksomheder, der i forbindelse med kontraktindgåelse eller databehandleraftale, kræver en revisorerklæring fra deres samarbejdspartner. Erklæringen skal typisk vise at samarbejdspartneren har et IT-sikkerhedssystem, der er organiseret i overensstemmelse med ISO/27001/2. En struktur der sikrer styr på sikkerhed og risici og i det hele taget medfører øget kvalitet i IT.

Du kan læse mere om den internationale standard ISAE 3402 her

Morten Strunge Nielsen

Vil du høre mere om ISAE 3402 erklæringen, kan du kontakte:
Morten Strunge Nielsen
E-mail: msn@globeteam.com
Mobil: +45 2631 0200

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?