Globeteam har en ISAE 3402 erklæring

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Globeteam har en ISAE 3402-II erklæring, hvilket betyder, at vores processer med at understøtte vigtige og kritiske driftssituationer er blevet verificeret og at vi kan dokumentere ordentlige IT-forhold.

”For Globeteam betyder det, at vi har fået en uafhængig og ekstern vurdering af hvorvidt vores forretning understøttes, som vi i ledelsen ønsker det. Vi har nu fået bekræftet, at vi har styr på IT-sikkerhed og tilhørende risici. ” udtaler projektdirektør Morten Strunge Nielsen, fra Globeteam.

Globeteam har en ISAE 3402 revisionserklæring


Revisorerklæringen er udarbejdet af REV-IT, der er en uafhængig og statsautoriseret IT-revisionsvirksomhed, som attesterer, at Globeteam lever op til diverse lovkrav og god IT-skik, hvilket er nødvendigt i en tid med stadig større krav til processer og sikkerhed.

ISAE-3402-II erklæringen forholder sig til forretningsgange omkring IT-funktionen, heriblandt udvikling, drift, beredskab og dokumentation med udgangspunkt i ISO 27001/2.

Hvornår skal du sikre dig, at din samarbejdspartner har en ISAE 3402 revisorerklæring?

Ofte er det kommuner, stat og store virksomheder, der i forbindelse med kontraktindgåelse eller databehandleraftale, kræver en revisorerklæring fra deres samarbejdspartner. Erklæringen skal typisk vise at samarbejdspartneren har et IT-sikkerhedssystem, der er organiseret i overensstemmelse med ISO/27001/2. En struktur der sikrer styr på sikkerhed og risici og i det hele taget medfører øget kvalitet i IT.

Du kan læse mere om den internationale standard ISAE 3402 her

 

 

 

Andre læste også
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.
12. februar 2024
Globeteam søger en Senior Operations Specialist til Managed Service
Globeteams Managed Service team søger en Senior Operations Specialist. Har du stor erfaring med optimering og skalering af IT-drift, standardisering af processer, risikostyring samt dataanalyse og rapportering, er du måske vores nye kollega.
1. februar 2024
Globeteam henter ny managing director hos Netcompany
Globeteam har ansat Andreas Strandbygaard som ny managing director. Andreas kommer fra en ledende stilling hos Netcompany og tiltræder jobbet i Globeteam den 1. februar.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler