Globeteam har en ISAE 3402 erklæring

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Globeteam har en ISAE 3402-II erklæring, hvilket betyder, at vores processer med at understøtte vigtige og kritiske driftssituationer er blevet verificeret og at vi kan dokumentere ordentlige IT-forhold.

”For Globeteam betyder det, at vi har fået en uafhængig og ekstern vurdering af hvorvidt vores forretning understøttes, som vi i ledelsen ønsker det. Vi har nu fået bekræftet, at vi har styr på IT-sikkerhed og tilhørende risici. ” udtaler projektdirektør Morten Strunge Nielsen, fra Globeteam.

Globeteam har en ISAE 3402 revisionserklæring


Revisorerklæringen er udarbejdet af REV-IT, der er en uafhængig og statsautoriseret IT-revisionsvirksomhed, som attesterer, at Globeteam lever op til diverse lovkrav og god IT-skik, hvilket er nødvendigt i en tid med stadig større krav til processer og sikkerhed.

ISAE-3402-II erklæringen forholder sig til forretningsgange omkring IT-funktionen, heriblandt udvikling, drift, beredskab og dokumentation med udgangspunkt i ISO 27001/2.

Hvornår skal du sikre dig, at din samarbejdspartner har en ISAE 3402 revisorerklæring?

Ofte er det kommuner, stat og store virksomheder, der i forbindelse med kontraktindgåelse eller databehandleraftale, kræver en revisorerklæring fra deres samarbejdspartner. Erklæringen skal typisk vise at samarbejdspartneren har et IT-sikkerhedssystem, der er organiseret i overensstemmelse med ISO/27001/2. En struktur der sikrer styr på sikkerhed og risici og i det hele taget medfører øget kvalitet i IT.

Du kan læse mere om den internationale standard ISAE 3402 her

 

 

 

Andre læste også
Globeteam hjælper med NIS2 compliance - prøv vores NIS2 Assessment Tool
10. november 2022
Deltag i webinar: NIS2 direktivet er vedtaget. Hvad betyder det for dig?
På dette webinar gennemgår vi NIS2-direktivets indhold, så du får en bedre forståelse af, hvilke krav din organisation kigger ind i, hvis I er omfattet af direktivet.
Windows 365 vs Azure Virtual Desktop
3. november 2022
Deltag i webinar: Windows 365 vs Azure Virtual Desktop
På dette webinar dykker vi ned i såvel Windows 365 som Azure Virtuel Desktop og deler vores erfaringer med implementering i forskellige scenarier, så du kan blive skarp på, hvilken platform I skal vælge.
Claus Moldow - Adm. direktør i Globeteam
25. oktober 2022
Globeteam lander 4-årig rammeaftale inden for det sundhedsministerielle område
Globeteam skal over de kommende fire år løse en lang række opgaver inden for Sundhedsministeriets 10 ressortområder, der bl.a. omfatter Departementet, Sundhedsdatastyrelsen, og Sundhedsstyrelsen.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler