Analyse af din organisations adoption og brug af Teams

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Effektiv og faktabaseret Unified communications (UC) analyse

Effekten af Microsoft Teams kommer ikke af sig selv. Effekten kommer, når brugerne adopterer og bruger Teams og Office 365 optimalt i forhold til deres hverdag og opgaver. Med det rigtige udstyr og optimal kvalitet! Globeteam tilbyder nu, baseret på analyseværktøjet Clobba fra Code System, at gennemføre en effektiv og faktabaseret analyse af dit UC set-up og brug i Office 365.

Globeteam tilbyder at gennemføre en effektiv og faktabaseret analyse af dit UC set-up og brug i Office 365.

Analyseforløbet strækker sig over over to måneder med løbende anbefalinger allerede efter fem-seks uger. Anbefalinger som kan øge effekten af dit UC- og Office 365-setup. Læs mere nederst på siden 

Kort fortalt henter Clobba de relevante informationer automatisk og kobler dem i en række dashboards og standardrapporter, som hurtigt giver et godt overblik over blandt andet:

  • Dine brugeres adoption af Teams og Skype for Business, så du kan følge brugernes skift over mod Teams
  • Kvaliteten i UC-kald og møder
  • Oversigt over benyttet udstyr og opkoblingsmetoder

Data og indblik kan hentes i de snit, der findes i jeres AD. Fra overblik over hele organisationen, over afdelinger ned til det enkelte møde og den enkelte bruger.

Man kan hurtigt spotte ”sorte huller”, hvor adoptionen ikke er kommet i gang. Eller følge op på brugen af ikke autoriserede headset eller wi-fi opkoblinger og mobile devices. Og fra et help-desk synspunkt kan incidents på UC-området hurtigt analyseres online.

Hvad får I ud af analysen?

  • 2 måneders detaljeret overblik over brug, kvalitet og udstyr i dit UC-setup.
  • En faktuel baseret analyse-rapport med input til, hvordan du kan optimere udbyttet af din investering i Teams og Office 365 mere bredt.
  • Løbende konsulentbistand og dialog om resultaterne og mulighederne i assessmentperioden.

Analyseforløb med løbende anbefalinger

Selve analyseforløbet kører over to måneder, drevet af en erfaren Globeteam konsulent.

Forløbet tilpasses til virksomhedens behov og udfordringer, så vi sikrer, at både målinger og scope for den afsluttende analyse-rapport giver optimal værdi.

Målinger og opsamling af data sker automatisk fra dag ét, og efter et par dage er der tilstrækkeligt med data til, at vi kan begynde at danne rapporter og se sammenhænge på de områder, der er relevante for dig og din organisation.

I analyseperioden er vi i løbende dialog, og du kan løbende få leveret rapporter i de snit og på de områder, der er behov for hos netop dig.

Når der er opsamlet tilstrækkeligt med data til at gøre datagrundlaget validt (typisk efter 5-6 uger) gennemfører et hold af Globeteam konsulenter en tværgående analyse, som munder ud i en række konkrete anbefalinger til dig. Anbefalinger, der kan være med til at øge effekten af dit UC og Office 365 set-up.

Andre læste også
Windows 365 vs Azure Virtual Desktop
3. november 2022
Deltag i webinar: Windows 365 vs Azure Virtual Desktop
På dette webinar dykker vi ned i såvel Windows 365 som Azure Virtuel Desktop og deler vores erfaringer med implementering i forskellige scenarier, så du kan blive skarp på, hvilken platform I skal vælge.
Teams
14. marts 2022
Webinar om organisatorisk implementering af telefoni i Teams. 31. marts 2022.
For mange virksomheder er telefonien noget af det sidste, der bliver flyttet over i Teams – og “hvor svært kan det egentlig også være”? Få inspiration til, hvordan I kommer godt i gang med telefoni i Teams og får brugerne med.
1. marts 2022
Webinar om telefoni i Teams – den tekniske vinkel. 22. marts 2022.
Globeteam inviterer til webinar. Vi har teamet op med Telenor Erhverv for at gøre dig klogere på de muligheder og fordele, I som virksomhed kan opnå ved at aktivere eller integrere jeres telefoni med Microsoft Teams.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler