Om Globeteam

Update fra Microsoft Ignite 2019

Globeteam er traditionen tro talstærkt repræsenteret på Microsoft Ignite.

Hele 15 Globeteam-konsulenter har pakket kufferterne og er hoppet på et fly til Orlando, Florida, hvor Microsoft Ignite afvikles i år.

Her kan du læse deres hilsen fra dag 3 på konferencen:

 

”Tech Intensity”- overskriften fra #Satya Nadella’s keynote – slår i den grad igennem på dette års Ignite, som byder på mange nyheder indenfor Azure, Microsoft 365, AI, Sikkerhed m.m.

Dag 2 og nu dag 3 giver mulighed for yderligere fordybelse i de mange nyheder, opdateringer og annonceringer. Vi nævner her 4 nyheder som vil fylde meget i Globeteam fremover, fordi vi allerede har set og hørt behovet hos vores kunder.

Nogle af de interessante nyheder er ”sammenlægningen” af Intune og Configuration Manager (SCCM) til MS Endpoint Manager.

På Azure-området er det bl.a. lanceringen af Azure Arc, der begejstrer. Tænk på Azure Arc som en service, der kan inkludere Amazon Cloud og Google Cloud.

På Microsoft 365-området kan bl.a. nævnes Project Cortex – i øvrigt den første nye service siden Microsoft Teams. Project Cortex iscenesætter ved brug af AI virksomhedens data og organiserer disse i emner ift. projekter, kunder etc.

Power Automate er endnu en nyhed, som understøtter Microsoft ”Tech Intensity”-budskabet. Power Automate er det nye Microsoft Flow med RPA (Robotic Process Automation) som gør det endnu mere værdifuldt at sætte ”strøm til processer.”

WOW!

Læs mere om Microsoft Ignite 2019 her

Husk at følge Globeteam på de sociale medier

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?