Update fra Microsoft Ignite 2019

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Globeteam er talstærkt repræsenteret på Microsoft Ignite.

Hele 15 Globeteam-konsulenter har pakket kufferterne og er hoppet på et fly til Orlando, Florida, hvor Microsoft Ignite afvikles i år.

Her kan du læse deres hilsen fra dag 3 på konferencen:

”Tech Intensity”- overskriften på Satya Nadella’s keynote, kendetegner i den grad årets Ignite, som byder på mange nyheder indenfor bl.a. Azure, Microsoft 365, AI og sikkerhed.

Dag 3 giver mulighed for yderligere fordybelse i de mange nyheder, opdateringer og annonceringer. Vi nævner her 4 nyheder som vil fylde meget i Globeteam fremover,
fordi vi allerede har mødt behovet hos vores kunder.

Nogle af de interessante nyheder er ”sammenlægningen” af Intune og Configuration Manager (SCCM) til MS Endpoint Manager.

På Azure-området er det bl.a. lanceringen af Azure Arc, der begejstrer. Tænk på Azure Arc som en service, der kan inkludere Amazon Cloud og Google Cloud.

På Microsoft 365-området kan bl.a. nævnes Project Cortex – i øvrigt den første nye service siden Microsoft Teams. Project Cortex iscenesætter ved brug af AI virksomhedens data og organiserer disse i emner ift. projekter, kunder etc.

Power Automate er endnu en nyhed, som understøtter Microsoft ”Tech Intensity”-budskabet. Power Automate er det nye Microsoft Flow med RPA (Robotic Process Automation) som gør det endnu mere værdifuldt at sætte ”strøm til processer.”

WOW!

Andre læste også
Globeteam hjælper med NIS2 compliance - prøv vores NIS2 Assessment Tool
10. november 2022
Deltag i webinar: NIS2 direktivet er vedtaget. Hvad betyder det for dig?
På dette webinar gennemgår vi NIS2-direktivets indhold, så du får en bedre forståelse af, hvilke krav din organisation kigger ind i, hvis I er omfattet af direktivet.
Windows 365 vs Azure Virtual Desktop
3. november 2022
Deltag i webinar: Windows 365 vs Azure Virtual Desktop
På dette webinar dykker vi ned i såvel Windows 365 som Azure Virtuel Desktop og deler vores erfaringer med implementering i forskellige scenarier, så du kan blive skarp på, hvilken platform I skal vælge.
Claus Moldow - Adm. direktør i Globeteam
25. oktober 2022
Globeteam lander 4-årig rammeaftale inden for det sundhedsministerielle område
Globeteam skal over de kommende fire år løse en lang række opgaver inden for Sundhedsministeriets 10 ressortområder, der bl.a. omfatter Departementet, Sundhedsdatastyrelsen, og Sundhedsstyrelsen.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler