Update fra Microsoft Ignite 2019

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Globeteam er talstærkt repræsenteret på Microsoft Ignite.

Hele 15 Globeteam-konsulenter har pakket kufferterne og er hoppet på et fly til Orlando, Florida, hvor Microsoft Ignite afvikles i år.

Her kan du læse deres hilsen fra dag 3 på konferencen:

Globeteam konsulenter på Microsoft Ignite

”Tech Intensity”- overskriften på Satya Nadella’s keynote, kendetegner i den grad årets Ignite, som byder på mange nyheder indenfor bl.a. Azure, Microsoft 365, AI og sikkerhed.

Dag 3 giver mulighed for yderligere fordybelse i de mange nyheder, opdateringer og annonceringer. Vi nævner her 4 nyheder som vil fylde meget i Globeteam fremover, fordi vi allerede har mødt behovet hos vores kunder.

Nogle af de interessante nyheder er ”sammenlægningen” af Intune og Configuration Manager (SCCM) til MS Endpoint Manager.

På Azure-området er det bl.a. lanceringen af Azure Arc, der begejstrer. Tænk på Azure Arc som en service, der kan inkludere Amazon Cloud og Google Cloud.

På Microsoft 365-området kan bl.a. nævnes Project Cortex – i øvrigt den første nye service siden Microsoft Teams. Project Cortex iscenesætter ved brug af AI virksomhedens data og organiserer disse i emner ift. projekter, kunder etc.

Power Automate er endnu en nyhed, som understøtter Microsoft ”Tech Intensity”-budskabet. Power Automate er det nye Microsoft Flow med RPA (Robotic Process Automation) som gør det endnu mere værdifuldt at sætte ”strøm til processer.”

WOW!

Andre læste også
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.
12. februar 2024
Globeteam søger en Senior Operations Specialist til Managed Service
Globeteams Managed Service team søger en Senior Operations Specialist. Har du stor erfaring med optimering og skalering af IT-drift, standardisering af processer, risikostyring samt dataanalyse og rapportering, er du måske vores nye kollega.
1. februar 2024
Globeteam henter ny managing director hos Netcompany
Globeteam har ansat Andreas Strandbygaard som ny managing director. Andreas kommer fra en ledende stilling hos Netcompany og tiltræder jobbet i Globeteam den 1. februar.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler