Teamdag i Infrastructure, Cloud & Security

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Teamdag i Globeteams ICS-team

Torsdag den 19. august stod i holdåndens tegn, da Globeteams Infrastructure, Cloud & Security Team afviklede teamdag.

Eftermiddagen blev tilbragt i Paintball Arena på Refshaleøen, og den bød på fagligt indlæg i form af foredrag v. Vincent F. Hendricks, professor i formel filosofi, om hvordan man skal arbejde i en digital tidsalder under overskriften ”Tal en tanke – om klarhed og nonsens i tænkning og kommunikation”.

Dernæst blev teamet kastet ud i forskellige teambuilding-aktiviteter, der i tråd med dagens tema stillede store krav til samarbejde og kommunikation, samt laser -lerdueskydning – når nu det skal være digitalt

Dagen blev afsluttet med lækker grillmiddag og teamhygge.

Se billeder i Facebook-opslaget nedenfor.

Andre læste også
10. juni 2024
Globeteam kommer ud af 2023 med et flot resultat
Globeteam er kommet solidt ud af 2023 med en omsætning på 392 mio. kr., som er en vækst på 14,3 pct. i forhold til 2022, og en indtjening efter skat på 36,5 mio. kr.
23. maj 2024
Leadkonverterings Manager og inhouse mødebooker
Trives du med at række ud til virksomheder, lytte og opbygge relationer? Brænder du for at kvalificere leads og sikre, at der kommer relevante salgsmøder i kalenderen? Så er du en oplagt kandidat til stillingen som Globeteams nye Leadkonverterings Manager og inhouse mødebooker.
23. maj 2024
Globeteam introducerer nyskabende hybrid management platform
Globeteam har udviklet en hybrid management platform i et tæt samarbejde med Microsoft. Dette strategiske skridt markerer et vigtigt punkt i Globeteams fortsatte bestræbelser på at hjælpe vores kunder til at reducere omkostninger gennem innovativ teknologi, samt højne sikkerheden og opnå solid driftsstabilitet hos

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler