Globeteam

IT-review

henrik600x400

Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere

it-review

Skab overblik over din IT-organisation og din IT-anvendelse med et IT-review

Som en del af arbejdet med at skabe tæt integration mellem forretningen og IT-organisationen og udforme en digitaliseringsstrategi kan det ofte give mening, at Globeteam gennemfører et IT-review. Et IT-review er et 360 graders eftersyn af virksomhedens IT-anvendelse og IT-organisation, der klarlægger de nuværende udfordringer og modenhed. Eftersynet fokuserer på:

it-review

Modenhed og effektivitet

IT-reviewet vil give din organisation et klart billede af, hvor moden og effektiv jeres nuværende IT-anvendelse og IT-organisation er. Vores analyse fører ofte til anbefalinger af direkte ændringer i virksomhedens forretningsprocesser og organisatoriske strukturer og IT-prioriteringer – som giver omkostningsbesparelser, mere vellykkede IT-projekter, bedre og mere effektivt samarbejde samt hurtigere implementering af nye løsninger.

it-review

Eftersyn baseret på velafprøvede metoder

Hos Globeteam gennemfører vi eftersynet ved hjælp af både kvalitative og kvantitative velafprøvede metoder i et samspil med både IT og forretning. Vi interviewer en række repræsentanter fra IT og forretningen og analyserer eksisterende materiale for derigennem at pege på konkrete anbefalinger og en fælles retning for digitaliseringen i organisationen. Konklusionerne sammenstiller Globeteam i en rapport, som vi præsenterer for IT- og forretningsledelsen. Globeteam hjælper naturligvis også gerne med at implementere anbefalingerne i reviewet.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler