SKI 02.06

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Globeteam er tildelt SKI-rammeaftale om standardsoftware og relaterede ydelser til det offentlige

SKI (Staten og Kommunernes Indkøbsservice) har indgået aftale med Globeteam på SKI 02.06 Standardsoftware og relaterede ydelser. På aftalen kan der købes software og ydelser inden for nedenstående områder, som er relateret til 17 funktionelle softwareområder, der er defineret med udgangspunkt i Gartner

Aftalen kan bruges til indkøb af:

  • Standardsoftware (defineres som software, der er præfabrikeret og kommercielt tilgængeligt)
  • Support og vedligeholdelsesaftaler til ovenstående standardsoftware
  • Øvrige ydelser:
    • Implementering, installation og konfiguration af den anskaffede software, herunder projektledelse relateret til dette
    • Undervisning i brugen af den anskaffede software
    • Rådgivning relateret til anskaffelsen og brugen af standardsoftware

Der vil altid være tale om, at kunden skal indhente tilbud fra de leverandører, der mener at opfylde betingelserne – altså miniudbud.

Globeteam kan med aftalen levere software og timer til alle offentlige organisationer og institutioner, som fx ministerier, kommuner, regioner, forsyningsvirksomheder og universiteter.

Globeteams tilbud til den offentlige sektor udbygges

Globeteam har leveret konsulentydelser til den offentlige sektor, siden konsulenthuset blev etableret i 2001, og med tildelingen af endnu en rammeaftale fra SKI udbygges Globeteams tilbud til det offentlige yderligere.

”Det er med glæde, at afløseren for den tidligere SKI 02.06 nu er på plads, og at Globeteam igen kan tilbyde de ydelser, der er tilknyttet aftalen. Alle offentlige kunder kan drage stor fordel af aftalen, der supplerer Globeteams øvrige SKI rammeaftaler,” siger Kristian Lykke, som er ansvarlig for indgåelse af Globeteams SKI rammeaftaler.

Tildeling på SKI 02.06 sker på baggrund af bedste forhold mellem pris og kvalitet og foretages gennem miniudbud efter en formaliseret SKI-skabelon.

Se SKI 02.06 aftalen her

Om Globeteam

Globeteam er et konsulenthus med høj faglighed, konstant vækst og meget tilfredse kunder, som hjælper med at optimere forretning og it med afsæt i dyb teknisk specialisering samt en solid forretningsforståelse. Globeteam tilbyder ydelser og leverancer indenfor og på tværs af tre hovedområder: Business consulting, infrastruktur og udvikling. Konsulenthuset udfører forskelligartede opgaver på SKI 17.11 og 02.15 for en lang række offentlige kunder, som Erhvervsstyrelsen, SKAT, Rigspolitiet, Universiteterne, Regionerne og Forsyningsselskaber.

Læs mere om hvilke SKI-aftaler, Globeteam er leverandør på, og hvordan de gavner vores kunder her

Andre læste også
Globeteam hjælper med NIS2 compliance - prøv vores NIS2 Assessment Tool
10. november 2022
Deltag i webinar: NIS2 direktivet er vedtaget. Hvad betyder det for dig?
På dette webinar gennemgår vi NIS2-direktivets indhold, så du får en bedre forståelse af, hvilke krav din organisation kigger ind i, hvis I er omfattet af direktivet.
Windows 365 vs Azure Virtual Desktop
3. november 2022
Deltag i webinar: Windows 365 vs Azure Virtual Desktop
På dette webinar dykker vi ned i såvel Windows 365 som Azure Virtuel Desktop og deler vores erfaringer med implementering i forskellige scenarier, så du kan blive skarp på, hvilken platform I skal vælge.
Claus Moldow - Adm. direktør i Globeteam
25. oktober 2022
Globeteam lander 4-årig rammeaftale inden for det sundhedsministerielle område
Globeteam skal over de kommende fire år løse en lang række opgaver inden for Sundhedsministeriets 10 ressortområder, der bl.a. omfatter Departementet, Sundhedsdatastyrelsen, og Sundhedsstyrelsen.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler