Globeteam

Retail

Jacob Elkjær - Globeteam

Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere

retail

Skab relationer og kundeoplevelser ved hjælp af data

Retail branchen ændrer sig markant i disse år. Kunderne kan handle i butikken, i bussen, hjemmefra osv. Det hele smelter sammen. Derfor handler det om at være skarp på, hvad det er for en kundeoplevelse, man som butik leverer til sine kunder såvel fysisk som online.

For handlende på online platforme er det ikke ualmindeligt at acceptere cookies. Det giver virksomhedsejerne et godt billede af, hvad vi handler, hvornår og på hvilken måde. Modsat er det for de fysiske butikker. Her er der ikke meget registrering af kundernes adfærd, hvis nogen overhovedet.

Nøglen til at styrke relationen til kunderne og levere unikke kundeoplevelser i fysisk retail er at lære sine kunder bedre at kende. Hvordan skal den samlede kundeoplevelse være, for at de besøgende vælger lige præcis vores fysiske butik? For at kunne svare på det spørgsmål skal vi vide mere om, hvilke kunder der besøger vores forretning. Hvad deres personlige præferencer er, deres bevægelsesmønstre i butikken, deres købshistorik osv. Når vi ved det, kan vi også blive bedre til at interagere med kunderne.

Det er dette strategiske skifte, mange retail virksomheder kigger på lige nu med dataforståelse som den primære driver.

retail

Central samarbejdspartner inden for retail branchen

For at blive klogere på kundernes bevidste og ubevidste købsmønstre har Globeteam udviklet en digital brancheløsning til detailhandlen “Digital Retail Intelligence”. Med løsningen kan de fysiske retail virksomheder få et realtidsoverblik over kundernes bevægelsesmønstre, adfærd, præferencer og andre parametre, der kan tjene som datagrundlag for strategiske ledelsesbeslutninger.

Læs her, hvordan du kortlægger kundernes købsmønstre med Globeteams brancheløsning

Globeteam har implementeret brancheløsningen i tæt samarbejde med aktører inden for retail sektoren og har et nøje kendskab til både de it- og forretningsmæssige behov. Vi kan således også hjælpe jer med at understøtte overgangen fra brændende platform til fremtidssikret forretningsmodel.

Digital Retail Intelligence

Med Digital Retail Intelligence kan du se hvordan, hvornår og hvor længe kunderne bevæger sig rundt i hver eneste krog af en butik eller et shoppingcenter.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler