Nytårskur i Globeteam

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

God og inspirerende start på 2020

I går mandag den 3. februar samlede vi mere end 100 konsulenter og medarbejdere til vores årlige nytårskur. Microsofts lokaler i Lyngby dannede rammerne for en god og inspirerende start på 2020 med faglige indlæg og middag, hvor der var rig mulighed for networking med kollegaer på tværs af Globeteams forretningsområder.

Ril vores årlige nytårsupdate benyttede Globeteams administrerende direktør, Claus Moldow, lejligheden til at se tilbage på et positivt 2019, ligesom der blev set frem mod 2020 i form af forventninger og nye initiativer. Han gennemgik de umiddelbare tal for 2019 og kunne berette, at vi forventer at lande fornuftigt i forhold til vores målsætning for den samlede forretning, og at Globeteam går endnu et spændende år i møde. Et år, hvor vi blandt andet udvider forretningen og kommer til at tilbyde eksisterende og nye kunder flere samlede leverancer inden for sikkerhedsområdet.

Med som gæsteindlægsholder havde vi Lars Frelle-Petersen, som er direktør i Dansk Industri med særlige opgaver inden for digitalisering. Lars gik på scenen og tog os med på en rejse ind i digitaliseringens verden, hvor han pegede på nogle af de udfordringer og ikke mindst muligheder, han ser i forhold til digitaliseringen inden for den offentlige og private sektor.

Lars talte bl.a. ind til regeringens nedskæringer inden for det offentlige, og at der er en vis sandsynlighed for, at der vil komme et bump på vejen. Han vurderer dog ikke, at det vil få konsekvenser på den lange bane for mangement konsulenter og for IT-rådgivning. Lars mener, at man i mange virksomheder jagter et svar på, hvilke af de mange digitale trends, der er på dagsordenen i dag, som skal helt til tops på ledelsens prioriteringsliste, og som rummer det største potentiale for forretningen.


Lars Frelle-Petersen, direktør i Dansk Industri

 

Sidst men ikke mindst havde vi fornøjelsen af at byde velkommen til Peter Birkedal, der oprindeligt var med fra Globeteams start i 2001, men som for næste 10 år siden forlod Globeteam for at prøve kræfter i eget regi. Peter er nu tilbage i Globeteam som udførende konsulent og fortalte om, hvorfor han valgte at komme ”hjem” igen, og hvordan han ser Globeteam positivt har udviklet sig til den forretning, vi er i dag.

Efter de inspirerende faglige indlæg var der middag hos Microsoft og tid til at networke på kryds og tværs af vores teams.

Vil du også være en del af Globeteam og være med til at præge udviklingen, så kig nærmere på vores Karrieresite.

Andre læste også
Globeteam hjælper med NIS2 compliance - prøv vores NIS2 Assessment Tool
10. november 2022
Deltag i webinar: NIS2 direktivet er vedtaget. Hvad betyder det for dig?
På dette webinar gennemgår vi NIS2-direktivets indhold, så du får en bedre forståelse af, hvilke krav din organisation kigger ind i, hvis I er omfattet af direktivet.
Windows 365 vs Azure Virtual Desktop
3. november 2022
Deltag i webinar: Windows 365 vs Azure Virtual Desktop
På dette webinar dykker vi ned i såvel Windows 365 som Azure Virtuel Desktop og deler vores erfaringer med implementering i forskellige scenarier, så du kan blive skarp på, hvilken platform I skal vælge.
Claus Moldow - Adm. direktør i Globeteam
25. oktober 2022
Globeteam lander 4-årig rammeaftale inden for det sundhedsministerielle område
Globeteam skal over de kommende fire år løse en lang række opgaver inden for Sundhedsministeriets 10 ressortområder, der bl.a. omfatter Departementet, Sundhedsdatastyrelsen, og Sundhedsstyrelsen.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler