Om Globeteam

Nytårskur hos Globeteam

Globeteam holdt nytårskur torsdag den 31. januar, hvor vi samlede godt 90 konsulenter og medarbejdere til inspirerende indlæg, bobler og middag.

Til vores årlige nytårsupdate så administrerende direktør i Globeteam Claus Moldow tilbage på året 2018, som var præget af positive forandringer, udvikling og vækst og indstillede bagefter sigtet på vores fælles mål for 2019.

Med til det årlige nytårsmøde var bestyrelsesmedlem Andreas Færk fra Kirk Kapital og bestyrelsesformand Mogens Elsberg, som begge var inviteret til at holde indlæg om henholdsvis et nyt incitamentsprogram i Globeteam og om året der gik med Kirk Kapital som partner, hvis investering i Globeteam blev annonceret i starten af 2018.

Med som gæsteindlægsholder havde vi Nils Høgsted, sekretariatschef for Danmarks Miljøportal, som gik på scenen for at fortælle om samarbejdet med Globeteam på godt og mindre godt. Det inspirerende indlæg var baseret på Danmarks Miljøportals mere end ti års erfaringer med at arbejde sammen med Globeteam og trak fuld opmærksomhed fra tilhørerne i salen.

Sidst men ikke mindst havde vi fornøjelsen af at byde velkommen til Kristian Husum, der i sit tidligere virke hos Korn Ferry, analyserede de særlige kendetegn ved konsulenterne hos Globeteam. I sit indlæg delte han hovedtrækkene fra analyserne og inviterede til en samtale om, hvad det egentlig betyder for kulturen i Globeteam, og hvordan det påvirker os i det daglige arbejde.

Det var en spændende dag med inspirerende indlæg og masser af dialog på kryds og tværs af vores teams.

Vil du også være en del af Globeteam og være med til at præge udviklingen, så kig nærmere her

Fra venstre ses Globeteams administrerende direktør, Claus Moldow, bestyrelsesformand Mogens Elsberg, bestyrelsesmedlem Andreas Færk og Nils Høgsted fra Danmarks Miljøportal samt Kristian Husum fra Danske Bank, tidligere konsulent hos Korn Ferry

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?