Nytårskur hos Globeteam

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Globeteam holdt nytårskur torsdag den 31. januar, hvor vi samlede godt 90 konsulenter og medarbejdere til inspirerende indlæg, bobler og middag.

Til vores årlige nytårsupdate så administrerende direktør i Globeteam Claus Moldow tilbage på året 2018, som var præget af positive forandringer, udvikling og vækst og indstillede bagefter sigtet på vores fælles mål for 2019.

Med til det årlige nytårsmøde var bestyrelsesmedlem Andreas Færk fra Kirk Kapital og bestyrelsesformand Mogens Elsberg, som begge var inviteret til at holde indlæg om henholdsvis et nyt incitamentsprogram i Globeteam og om året der gik med Kirk Kapital som partner, hvis investering i Globeteam blev annonceret i starten af 2018.

Med som gæsteindlægsholder havde vi Nils Høgsted, sekretariatschef for Danmarks Miljøportal, som gik på scenen for at fortælle om samarbejdet med Globeteam på godt og mindre godt. Det inspirerende indlæg var baseret på Danmarks Miljøportals mere end ti års erfaringer med at arbejde sammen med Globeteam og trak fuld opmærksomhed fra tilhørerne i salen.

Sidst men ikke mindst havde vi fornøjelsen af at byde velkommen til Kristian Husum, der i sit tidligere virke hos Korn Ferry, analyserede de særlige kendetegn ved konsulenterne hos Globeteam. I sit indlæg delte han hovedtrækkene fra analyserne og inviterede til en samtale om, hvad det egentlig betyder for kulturen i Globeteam, og hvordan det påvirker os i det daglige arbejde.

Det var en spændende dag med inspirerende indlæg og masser af dialog på kryds og tværs af vores teams.

Fra venstre ses Globeteams administrerende direktør, Claus Moldow, bestyrelsesformand Mogens Elsberg, bestyrelsesmedlem Andreas Færk og Nils Høgsted fra Danmarks Miljøportal samt Kristian Husum fra Danske Bank, tidligere konsulent hos Korn Ferry

Andre læste også
Globeteam hjælper med NIS2 compliance - prøv vores NIS2 Assessment Tool
10. november 2022
Deltag i webinar: NIS2 direktivet er vedtaget. Hvad betyder det for dig?
På dette webinar gennemgår vi NIS2-direktivets indhold, så du får en bedre forståelse af, hvilke krav din organisation kigger ind i, hvis I er omfattet af direktivet.
Windows 365 vs Azure Virtual Desktop
3. november 2022
Deltag i webinar: Windows 365 vs Azure Virtual Desktop
På dette webinar dykker vi ned i såvel Windows 365 som Azure Virtuel Desktop og deler vores erfaringer med implementering i forskellige scenarier, så du kan blive skarp på, hvilken platform I skal vælge.
Claus Moldow - Adm. direktør i Globeteam
25. oktober 2022
Globeteam lander 4-årig rammeaftale inden for det sundhedsministerielle område
Globeteam skal over de kommende fire år løse en lang række opgaver inden for Sundhedsministeriets 10 ressortområder, der bl.a. omfatter Departementet, Sundhedsdatastyrelsen, og Sundhedsstyrelsen.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler