Ny bestyrelsesformand for Globeteam

Skrevet af
Kirsten Nielsen
Presse

Del indlæg

Mogens Elsberg tiltræder som ny formand for bestyrelsen

Pressemeddelelse 26.04.2023

Mogens Elsberg vender tilbage som bestyrelsesformand for konsulenthuset Globeteam. Han overtager posten fra Arne Norheim, der i stedet tiltræder som daglig leder for Globeteam i Norge.

Det danske konsulenthus Globeteam har netop udnævnt Mogens Elberg som ny formand for bestyrelsen. En post han også besad fra 2014 til 2021.

”Jeg er utroligt glad og beæret over at være blevet valgt igen som bestyrelsesformand for Globeteam. Jeg glæder mig til føre stafetten videre og være med til som formand at skabe værdi for både Globeteam og selskabets kunder. Der er et stadigt stigende fokus på digitalisering og it-sikkerhed. Vi er derfor en forretning i konstant vækst og med et stort ansvar på vores skuldre, som jeg ser frem til at være med til at løfte,” siger Mogens Elsberg.

Mogens Elsberg har siddet i bestyrelsen i Globeteam siden 2003. Han har været direktør i Bluegarden, og før det var han CEO i e-conomic og GN Netcom. Mogens Elsberg har co-founded egen virksomhed indenfor Payment Services-industrien. Tidligere har han siddet som General Manager i Microsoft og haft flere ledende poster hos IBM.

Mogens Elberg overtager posten fra Arne Norheim, som stopper som bestyrelsesformand i Globeteam til fordel for en stilling som daglig leder for Globeteam i Norge.

”Jeg har været rigtig glad for min tid som bestyrelsesformand for Globeteam, og det har været spændende, lærerigt og udfordrende. Jeg glæder mig nu helt utrolig meget til udfordringen som daglig leder for Globeteam i Norge, som de kommende år er et stort strategisk vækstområde for selskabet,” siger Arne Norheim.

Arne Norheim har tidligere været adm. direktør for Webstep ASA i Norge. Han har desuden haft adskillige internationale roller hos IBM, hvor han blandt andet var adm. direktør for IBM Norge og leder af IBM’s outsourcingforretning i Danmark.

Bestyrelsen i Globeteam består herefter af følgende medlemmer:

  • Mogens Elsberg
  • Henning Vold
  • Kasper Skovgaard Kristensen
  • Nina Fisker Olesen
 
For yderligere information kontakt Morten Huse Eikrem-Jeppesen, PressConnect, mobil 53 85 07 70

Om Globeteam

Globeteam er et topspecialiseret konsulenthus, som hjælper med at optimere IT- og forretningspotentialer med afsæt i digitalisering, dyb teknisk specialisering og solid forretningsforståelse.

Globeteam tilbyder ydelser inden for IT og Digitalisering, Sikkerhed og Strategisk Rådgivning

Læs mere om Globeteam 

Andre læste også
24. april 2023
Globeteam lander 3-årig rammeaftale med regionerne
IT-konsulenthuset Globeteam skal bidrage til udvikling og vedligeholdelse af it-systemerne i alle regionerne.
21. april 2023
Globeteam søger en struktureret regnskabsmedarbejder
Til vores administration søger vi en alsidig regnskabsmedarbejder på fuldtid, der vil være medansvarlig for det daglige bogholderi, månedsluk, regnskab mv.
18. april 2023
Globeteam søger erfarne management-konsulenter
Kan du levere rådgivning & implementeringsstøtte til vores kunder inden for bl.a. digital ledelse, IT-program- & projektledelse samt governance? Bliv managementkonsulent hos Globeteam

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler