Globeteam bedst til at rådgive om den moderne arbejdsplads i en tid præget af Covid-19

Skrevet af
Globeteam
Presse

Del indlæg

Globeteam kåret som årets Modern Workplace Partner til Microsoft Partner Awards

Pressemeddelelse udsendt den 26. januar 2021

Globeteam er netop blevet kåret af Microsoft som den bedste til at rådgive virksomheder og deres medarbejdere om brugen af hjemmearbejdspladser. Allerede få dage efter corona-udbruddet satte Globeteam fokus på det at kunne arbejde hjemmefra og fortsat bevare virksomhedernes IT-sikkerhed.

Det udløste i dag en pris, da Globeteam blev udnævnt som årets Microsoft partner i kategorien Modern Workplace ved det årlige Partner Award Show, der helt i tidens ånd foregik online på Teams.

Prisen er kronen på værket for Globeteam, der i 2020 fortsatte sin vækstrejse på trods af de udfordringer, der har været i markedet i relation til Covid-19. Globeteams kerneforretning voksede således i de første 11 måneder af 2020 med hele 14 pct. Globeteam er bedst kendt for dets fokus på Enterprise markedet, men i 2020 lykkes virksomheden med at vinde flere kunder.

Microsoft begrunder prisen med:

The winner of this year’s “Modern Workplace” category is always successful in landing an accelerating business value for our customers across different industries. They have been very good at reinventing themselves always adapting their solutions to specific industry needs based on the latest and innovative technologies in the market. Especially after Covid-19 they were really fast at adapting their offerings to the new market needs and generated a lot of great value for our customers in a very difficult situation. Customers were able to maintain growth and continue their business as they were before”.
Andreas Stahl, Senior specialist manager, STU, Microsoft

Hos Globeteam udtaler partneransvarlig, Peder Lind Sørensen:

Globeteam er selvsagt stolt over at have vundet Microsoft Partner Award 2021. Når vi er blevet udnævnt til årets partner i kategorien Modern Workplace bekræfter det, at vi i et år med covid-19 har formået at udvikle vores tætte samarbejde med Microsoft, og levere værdiskabende løsninger til vores kunder, der understøtter den nuværende arbejdssituation for hjemsendte medarbejdere,” siger Peder Lind Sørensen, som er ansvarlig for Globeteams partnerskab med Microsoft.

Den moderne arbejdsplads

2020 blev året, hvor det at arbejde hjemmefra blev en global trend i et forsøg på at mindske Covid-19-pandemien. Udover at medarbejderne i Globeteam også i stort omfang begyndte at arbejde hjemme, så skabte man også konceptet ”Work is not a place” i de første uger af Covid-19, med fokus på at kunne understøtte virksomhedernes akutte behov for sikkert hjemmearbejde. Globeteam har med dette fokus leveret mere end 40 konkrete kundeopgaver med relation til den moderne arbejdsplads siden marts 2020.

Som en del af dette fokus, satte man særligt ind overfor netværksopkobling, sikkerhed og værktøjer til at samarbejde samt adoption og implementering af løsninger hos brugerne og i organisationen.

Udover en række store virksomheder hjalp Globeteam også et større antal kommuner med at sikre at deres medarbejdere havde de fornødne værktøjer og den korrekte sikkerhed når medarbejdere skulle arbejde hjemmefra.

En del af Globeteams rådgivning handlede om at sikre, at virksomheder som f.eks. GN, Kromann Reumert og Davidsens Tømmerhandel skiftede til Teams fra andre løsninger for at sikre den bedste kvalitet, brugeroplevelse og samarbejdsplatform, men også for at have fokus på IT-sikkerheden, og det har man haft stor succes med at gøre problemfrit og samtidig haft fokus på at sikre virksomheden tilfredse brugere.

Globeteam har desuden lanceret 2 Teams erfagrupper, som omfatter én for kommunale kunder, hvor 24 kommuner er repræsenteret, og én helt nyetableret for private virksomheder, hvor 27 virksomheder er repræsenteret.

Foruden sejren i kategorien Modern Workplace i 2020 er Globeteam den første partner i Danmark, har opnået Advanced Specializations inden for hele 3 kategorier, ”Teams Meetings and Meeting rooms”, ”Teams Calling” og ”Adoption and Change Management”.

Fokus på koncepter

I samarbejde med forskellige salgsafdelinger i Microsoft styrkede Globeteam sidste år dets fokus på koncepterne:

  • Work is not a place som sætter fokus på den moderne arbejdsplads primært baseret på Microsoft løsninger og værktøjer med et stort fokus på samarbejdsværktøjer, og sikkerheden, når medarbejdere f.eks. arbejder hjemmefra.
  • Cybersecurity, der står for rådgivnings- og implementeringsydelser indenfor risikostyring, sikkerhedsarkitektur, security operations samt krisestyring – dette på strategisk, taktisk og operationelt niveau i kundernes organisationer
  • Digital diversity intelligence, der er Globeteams koncept som fokuserer på værdiskabende data fra sensorer i bygninger.

Dette fokus var baggrunden for, at Globeteam vandt i kategorien Modern Workplace.

Link til kundecases på skift til Teams:

GNKromann Reumert og Davidsen


For yderligere oplysninger kontakt:

Morten Huse Eikrem-Jeppesen i PressConnect på tlf. 5385 0770

Peder Lind Sørensen, ansvarlig for Globeteams partnerskab med Microsoft på tlf. 3074 7474

Andre læste også
5. marts 2024
Kom til formiddagsseminar om Copilot for Microsoft 365 den 9. april
Kom godt & sikkert fra start med Copilot for Microsoft 365. Få gode råd til den tekniske & organisatoriske implementering & hør erfaringer fra kundeprojekter
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.
29. november 2023
Webinar: Microsoft 365 Copilot – skab en sikker & bæredygtig implementering
Se med, når vores eksperter giver gode råd til, hvordan I forbereder den tekniske og organisatoriske implementering af Microsofts nye AI-assistent. 

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler