Konsulenthus vil ekspandere både i Danmark og i udlandet

Skrevet af
Globeteam
Presse

Del indlæg

Artikel bragt i ITWatch

Vækst i både Danmark og i resten af Norden med nye afdelinger og landekontorer. Det er fremtidsudsigterne for it-konsulenthus, men den internationale vækstplan har vist sig sværere at gennemføre end ventet.

Artiklen er bragt i ITWatch, den 25. september og er skrevet af Jakob Skouboe

Globeteam er på den ene side godt i gang med at finde et nordisk land, man vil åbne et nye kontor i for at få fat i kunder udenfor landets grænser. Men samtidig er Globeteams adm. direktør Claus Moldow også ved at etablere et nyt kontor i Jylland.

“Vi har en vækstplan, der både byder på nye lokationer i Danmark og i udlandet samt på nye forretningsområder, og vi rykker på de ting, vi sætter os for,” siger Claus Moldow, administrerende direktør til ITWatch.

Artiklen er bragt i ITWatch den 25.09.19, af Jakob Skouboe. Læs resten af artiklen i ITWatch. Ønsker du at læse hele artiklen, tilbyder ITWatch et gratis og uforpligtende prøveabonnement i 14 dage. Du skal blot indtaste navn og e-mail.

Andre læste også
Globeteam hjælper med NIS2 compliance - prøv vores NIS2 Assessment Tool
10. november 2022
Deltag i webinar: NIS2 direktivet er vedtaget. Hvad betyder det for dig?
På dette webinar gennemgår vi NIS2-direktivets indhold, så du får en bedre forståelse af, hvilke krav din organisation kigger ind i, hvis I er omfattet af direktivet.
Windows 365 vs Azure Virtual Desktop
3. november 2022
Deltag i webinar: Windows 365 vs Azure Virtual Desktop
På dette webinar dykker vi ned i såvel Windows 365 som Azure Virtuel Desktop og deler vores erfaringer med implementering i forskellige scenarier, så du kan blive skarp på, hvilken platform I skal vælge.
Claus Moldow - Adm. direktør i Globeteam
25. oktober 2022
Globeteam lander 4-årig rammeaftale inden for det sundhedsministerielle område
Globeteam skal over de kommende fire år løse en lang række opgaver inden for Sundhedsministeriets 10 ressortområder, der bl.a. omfatter Departementet, Sundhedsdatastyrelsen, og Sundhedsstyrelsen.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler