Konsulenthus vil ekspandere både i Danmark og i udlandet

Skrevet af
Globeteam
Presse

Del indlæg

Artikel bragt i ITWatch

Vækst i både Danmark og i resten af Norden med nye afdelinger og landekontorer. Det er fremtidsudsigterne for it-konsulenthus, men den internationale vækstplan har vist sig sværere at gennemføre end ventet.

Artiklen er bragt i ITWatch, den 25. september og er skrevet af Jakob Skouboe

Globeteam er på den ene side godt i gang med at finde et nordisk land, man vil åbne et nye kontor i for at få fat i kunder udenfor landets grænser. Men samtidig er Globeteams adm. direktør Claus Moldow også ved at etablere et nyt kontor i Jylland.

“Vi har en vækstplan, der både byder på nye lokationer i Danmark og i udlandet samt på nye forretningsområder, og vi rykker på de ting, vi sætter os for,” siger Claus Moldow, administrerende direktør til ITWatch.

Artiklen er bragt i ITWatch den 25.09.19, af Jakob Skouboe. Læs resten af artiklen i ITWatch. Ønsker du at læse hele artiklen, tilbyder ITWatch et gratis og uforpligtende prøveabonnement i 14 dage. Du skal blot indtaste navn og e-mail.

Andre læste også
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.
12. februar 2024
Globeteam søger en Senior Operations Specialist til Managed Service
Globeteams Managed Service team søger en Senior Operations Specialist. Har du stor erfaring med optimering og skalering af IT-drift, standardisering af processer, risikostyring samt dataanalyse og rapportering, er du måske vores nye kollega.
1. februar 2024
Globeteam henter ny managing director hos Netcompany
Globeteam har ansat Andreas Strandbygaard som ny managing director. Andreas kommer fra en ledende stilling hos Netcompany og tiltræder jobbet i Globeteam den 1. februar.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler