Københavns Kommune vælger Globeteam i stort EU-udbud

Skrevet af
Globeteam
Presse

Del indlæg

IT-huset Globeteam er udvalgt blandt kandidater fra hele EU til at sikre mere effektive arbejdsgange og bedre dokumentstyring i Københavns Kommune. Med sit koncept ”ChangeDriver” vil Globeteam forenkle og digitalisere arbejdsprocesserne i landets største kommune, så både medarbejdere og borgere oplever en mere effektiv organisation.

Pressemeddelelse udsendt 19. december 2019

Landets største kommune har en mission om at være digital frontløber. I den forbindelse er der opstået et behov for en ny procesportal, som skal understøtte processtyring og vedligehold af dokumentation. Portalen skal skabe et overblik over kommunens forretningskritiske processer i et end-to-end-perspektiv og dokumentere hvilke kontroller af mangler og fejl, der er knyttet til dem. Derudover skal portalen bidrage til at fastholde viden ved afgang af nøglemedarbejdere.

Valget er faldet på IT-konsulentvirksomheden Globeteam, som har indgået aftale om installation, opstart og fire års drift af proces- og complianceværktøjet ChangeDriver. Yderligere er det en del af aftalen, at Globeteam skal uddanne en gruppe medarbejdere i kommunen, således at de bliver superbrugere og fremover er i stand til at oplære deres kolleger i brugen af ChangeDriver.

Et intuitivt og brugervenligt system

I Globeteam er der stor tilfredshed med den indgående aftale, og ikke mindst med at Københavns Kommune kan se værdierne i ChangeDriver.

”Det glæder os, at Københavns Kommune med deres ambitioner om at være digitale frontløbere har valgt ChangeDriver efter et EU-udbud. Globeteam har med aftalen cementeret ChangeDriver’s position som en professionel BPM-løsning, der funktionelt og økonomisk er blandt markedets mest attraktive løsninger,” siger Peter Langvad, Globeteam principal.

I begrundelsen for, at Globeteam har vundet udbuddet, fremhæves foruden forholdet mellem pris og kvalitet, at Globeteams instruktører har erfaring med selve systemet samt med undervisning af relevante målgrupper.

Det har desuden været en væsentlig den af valget, at både brugervejledninger og uddannelsesmateriale er fyldestgørende og opbygget inde i selve ChangeDriver-systemet, hvilket vil gøre det nemmere for brugerne at finde hjælp til opgaveløsning.

Yderligere er ChangeDriver intuitivt og overskueligt at anvende for brugerne, hvilket gør det nemt at bruge de basale funktioner, og dermed vil det ikke være tidskrævende at løse opgaver i systemet.

Om Globeteam

Globeteam er et topspecialiseret konsulenthus, som hjælper med at optimere IT­ og forretningspotentialer med afsæt i digitalisering, dyb teknisk specialisering og solid forretningsforståelse. Globeteam tilbyder ydelser og leverancer på tværs af tre hovedområder: Business Consulting, infrastruktur og udvikling.

Andre læste også
1. maj 2024
Globeteam er nomineret til Microsoft Partner Award i Modern Work
Globeteam er med i opløbet om at blive årets partner i kategorien Modern Work, når Microsoft uddeler deres partner award den 23. maj ved årets Partner Awards Show.
2. november 2023
SAP S/4HANA – få styr på roadmap og migreringsstrategi
Realiser det fulde forretningspotentiale af SAP S/4HANA med en målrettet køreplan & strategi for migreringen. I denne artikel deler SAP ekspert Aamir Bilal Chaudhry sine erfaringer omkring roadmap og valg af migreringsstrategi
3. oktober 2023
Mød Lars Lykke Olsen, SAP-konsulent hos Globeteam
Lars Lykke Olsen, SAP-konsulent hos Globeteam, fortæller om, hvordan han har fokus på at hjælpe kunderne med at høste den fulde forretningsværdi af deres nye SAP S/4HANA-platform

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler