Københavns Kommune vælger Globeteam i stort EU-udbud

Skrevet af
Globeteam
Presse

Del indlæg

IT-huset Globeteam er udvalgt blandt kandidater fra hele EU til at sikre mere effektive arbejdsgange og bedre dokumentstyring i Københavns Kommune. Med sit koncept ”ChangeDriver” vil Globeteam forenkle og digitalisere arbejdsprocesserne i landets største kommune, så både medarbejdere og borgere oplever en mere effektiv organisation.

Pressemeddelelse udsendt 19. december 2019

Landets største kommune har en mission om at være digital frontløber. I den forbindelse er der opstået et behov for en ny procesportal, som skal understøtte processtyring og vedligehold af dokumentation. Portalen skal skabe et overblik over kommunens forretningskritiske processer i et end-to-end-perspektiv og dokumentere hvilke kontroller af mangler og fejl, der er knyttet til dem. Derudover skal portalen bidrage til at fastholde viden ved afgang af nøglemedarbejdere.

Valget er faldet på IT-konsulentvirksomheden Globeteam, som har indgået aftale om installation, opstart og fire års drift af proces- og complianceværktøjet ChangeDriver. Yderligere er det en del af aftalen, at Globeteam skal uddanne en gruppe medarbejdere i kommunen, således at de bliver superbrugere og fremover er i stand til at oplære deres kolleger i brugen af ChangeDriver.

Et intuitivt og brugervenligt system

I Globeteam er der stor tilfredshed med den indgående aftale, og ikke mindst med at Københavns Kommune kan se værdierne i ChangeDriver.

”Det glæder os, at Københavns Kommune med deres ambitioner om at være digitale frontløbere har valgt ChangeDriver efter et EU-udbud. Globeteam har med aftalen cementeret ChangeDriver’s position som en professionel BPM-løsning, der funktionelt og økonomisk er blandt markedets mest attraktive løsninger,” siger Peter Langvad, Globeteam principal.

I begrundelsen for, at Globeteam har vundet udbuddet, fremhæves foruden forholdet mellem pris og kvalitet, at Globeteams instruktører har erfaring med selve systemet samt med undervisning af relevante målgrupper.

Det har desuden været en væsentlig den af valget, at både brugervejledninger og uddannelsesmateriale er fyldestgørende og opbygget inde i selve ChangeDriver-systemet, hvilket vil gøre det nemmere for brugerne at finde hjælp til opgaveløsning.

Yderligere er ChangeDriver intuitivt og overskueligt at anvende for brugerne, hvilket gør det nemt at bruge de basale funktioner, og dermed vil det ikke være tidskrævende at løse opgaver i systemet.

Om Globeteam

Globeteam er et topspecialiseret konsulenthus, som hjælper med at optimere IT­ og forretningspotentialer med afsæt i digitalisering, dyb teknisk specialisering og solid forretningsforståelse. Globeteam tilbyder ydelser og leverancer på tværs af tre hovedområder: Business Consulting, infrastruktur og udvikling.

Andre læste også
Globeteams erfarne konsulenter rådgiver omkring IT-sourcing
15. november 2022
Understøtter jeres outsourcingkontrakt en agil udviklingsstrategi?
Stiger prisen på jeres outsourcingkontrakt pga. de høje elektricitetspriser? Så er det måske nu, I skal tage en dialog med leverandøren om at skrue op for agiliteten
9. november 2022
Morgenmøde: Risikerer din virksomhed store prisstigninger på jeres IT-leverancer?
Kom til morgenmøde den 24. november og få svar på, om jeres IT-leverandør har lov til at hæve prisen som følge af de stigende energipriser, og hvilke muligheder I i så fald har for at optimere kontrakten.
Prisstigninger er en oplagt mulighed for at revurdere kvaliteten af IT-sourcing services og leverancer i jeres outsourcingkontrakt
7. november 2022
Er det tid til at genbesøge jeres outsourcingkontrakt?
Stiger prisen på jeres outsourcingkontrakt pga. de høje elektricitetspriser? Det er en oplagt anledning til at revurdere kvaliteten af services & leverancer. Få vores bud på, hvilke spørgsmål I med fordel kan stille.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler