Om Globeteam

Københavns Kommune vælger Globeteam i stort EU-udbud

Globeteam har vundet EU-udbud om en ny procesportal til Københavns Kommune. ChangeDriver vil derfor fremover understøtte kommunens digitaliseringsrejse.IT-huset Globeteam er udvalgt blandt kandidater fra hele EU til at sikre mere effektive arbejdsgange og bedre dokumentstyring i Københavns Kommune. Med sit koncept ”ChangeDriver” vil Globeteam forenkle og digitalisere arbejdsprocesserne i landets største kommune, så både medarbejdere og borgere oplever en mere effektiv organisation.

Pressemeddelelse udsendt 19. december 2019

Landets største kommune har en mission om at være digital frontløber. I den forbindelse er der opstået et behov for en ny procesportal, som skal understøtte processtyring og vedligehold af dokumentation. Portalen skal skabe et overblik over kommunens forretningskritiske processer i et end-to-end-perspektiv og dokumentere hvilke kontroller af mangler og fejl, der er knyttet til dem. Derudover skal portalen bidrage til at fastholde viden ved afgang af nøglemedarbejdere.

Valget er faldet på IT-konsulentvirksomheden Globeteam, som har indgået aftale om installation, opstart og fire års drift af proces- og complianceværktøjet ChangeDriver. Yderligere er det en del af aftalen, at Globeteam skal uddanne en gruppe medarbejdere i kommunen, således at de bliver superbrugere og fremover er i stand til at oplære deres kolleger i brugen af ChangeDriver.

Et intuitivt og brugervenligt system

I Globeteam er der stor tilfredshed med den indgående aftale, og ikke mindst med at Københavns Kommune kan se værdierne i ChangeDriver.

”Det glæder os, at Københavns Kommune med deres ambitioner om at være digitale frontløbere har valgt ChangeDriver efter et EU-udbud. Globeteam har med aftalen cementeret ChangeDriver’s position som en professionel BPM-løsning, der funktionelt og økonomisk er blandt markedets mest attraktive løsninger,” siger Peter Langvad, Globeteam principal.

I begrundelsen for, at Globeteam har vundet udbuddet, fremhæves foruden forholdet mellem pris og kvalitet, at Globeteams instruktører har erfaring med selve systemet samt med undervisning af relevante målgrupper.

Det har desuden været en væsentlig den af valget, at både brugervejledninger og uddannelsesmateriale er fyldestgørende og opbygget inde i selve ChangeDriver-systemet, hvilket vil gøre det nemmere for brugerne at finde hjælp til opgaveløsning.

Yderligere er ChangeDriver intuitivt og overskueligt at anvende for brugerne, hvilket gør det nemt at bruge de basale funktioner, og dermed vil det ikke være tidskrævende at løse opgaver i systemet.

Om Globeteam

Globeteam er et topspecialiseret konsulenthus, som hjælper med at optimere IT­ og forretningspotentialer med afsæt i digitalisering, dyb teknisk specialisering og solid forretningsforståelse. Globeteam tilbyder ydelser og leverancer på tværs af tre hovedområder: Business Consulting, infrastruktur og udvikling.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Bliv konsulent
Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?