Kirk Kapital køber en tredjedel af Globeteam

Skrevet af
Globeteam
Presse

Del indlæg

Se udtalelser fra Kirk Kapital og Globeteam

Kirk Kapital har købt 34 pct. af IT-konsulentvirksomheden Globeteam. Det sker ved, at Kirk Kapital køber DICO A/S’ investeringsselskab, C13, samt bestyrelsesmedlem og medstifter af Globeteam Erik Arnbak ud af Globeteam.

Globeteam er gennem de seneste år vokset betydeligt. Virksomheden har i dag 75 konsulenter tilknyttet og leverer IT-konsulentydelser til private virksomheder og den offentlige sektor, herunder Udenrigsministeriet, Domstolsstyrelsen, Danmarks Miljøportal og en række kommuner. Blandt de private virksomheder kan nævnes Rockwool, Kromann Reumert og DSV.

Kim Gulstad, der er CEO i Kirk Kapital, glæder sig over muligheden for at kunne investere i Globeteam.

“Vi ser en virksomhed med et betydeligt videre vækstpotentiale. Globeteam leverer konsulentydelser på IT-området, som i høj grad er med til at udvikle og understøtte forretningen i de virksomheder, selskabet samarbejder med. Hele området for digitalisering, ser vi, vil vokse mange år frem, og denne makro-trend er Globeteam godt positioneret indenfor,” siger Kim Gulstad.

Han vil ikke sige, præcis hvor meget de har betalt for ejerandelen på 34 pct. Men Kim Gulstad fortæller, at det er et betydeligt to-cifret millionbeløb.

Globeteams omsætning i 2017 forventes at runde 190 mio. kr. med et fortsat voksende overskud på bundlinjen. Dermed fortsætter Globeteam de tocifrede vækstrater, som virksomheden har præsteret de seneste år.

Globeteams anden medstifter, Claus Moldow, beholder sine aktier og fortsætter som administrerende direktør i virksomheden, hvor ledelsen og en række konsulenter også er medejere.

Og hos Globeteam ser Claus Moldow frem til samarbejdet:

“Vi har det sidste halve års tid været i dialog med Kirk Kapital, og vi glæder os til at få Kirk Kapital om bord på den ekspansion, vi gerne vil ud på,” siger Claus Moldow.

Selvom konsulentvirksomheden allerede på nuværende tidspunkt har speederen trykket solidt i bund, er det ifølge Claus Moldow afgørende for den fortsatte vækst, at de nu får nye kræfter med på køreturen.

“Vi er stolte over, at mange offentlige og private virksomheder har valgt et tæt samarbejde med Globeteam, og vi er glade for at arbejde for de kunder, vi har i porteføljen. Vi vil dog gerne udbygge vores nuværende forretning yderligere. Vi mener derfor, at den bedste måde at bringe Globeteam videre til næste niveau er sammen med en ny partner,” siger Claus Moldow.

Bestyrelsesformand i Globeteam Mogens Elsberg glæder sig samtidig over, at Kirk Kapital bliver repræsenteret i selskabets bestyrelse.

“Med Kirk Kapital som partner samt repræsentant i bestyrelsen får vi tilført ekstra ressourcer og kompetencer til bestyrelsen. Vi får en investor, som ønsker at være langsigtet medejer, og som kan lide den udvikling, Globeteam har været igennem, og som støtter op om Globeteams fremadrettede plan,” siger Mogens Elsberg.

For yderligere information, kontakt venligst:

Globeteam:
Claus Moldow, administrerende direktør
Mobil: +45 26311 0001
E-mail: cm@globeteam.com

Pressekontakt i Globeteam:
Kirsten Bodil Nielsen
Mobil: +45 2873 2820
E-mail: kin@globeteam.com

Kirk Kapital:
Pressekontakt i Kirk Kapital
Morten Jeppesen, PressConnect
Mobil +45 53 85 07 70
E-mail: morten@pressconnect.dk

Andre læste også
Globeteam hjælper med NIS2 compliance - prøv vores NIS2 Assessment Tool
10. november 2022
Deltag i webinar: NIS2 direktivet er vedtaget. Hvad betyder det for dig?
På dette webinar gennemgår vi NIS2-direktivets indhold, så du får en bedre forståelse af, hvilke krav din organisation kigger ind i, hvis I er omfattet af direktivet.
Windows 365 vs Azure Virtual Desktop
3. november 2022
Deltag i webinar: Windows 365 vs Azure Virtual Desktop
På dette webinar dykker vi ned i såvel Windows 365 som Azure Virtuel Desktop og deler vores erfaringer med implementering i forskellige scenarier, så du kan blive skarp på, hvilken platform I skal vælge.
Claus Moldow - Adm. direktør i Globeteam
25. oktober 2022
Globeteam lander 4-årig rammeaftale inden for det sundhedsministerielle område
Globeteam skal over de kommende fire år løse en lang række opgaver inden for Sundhedsministeriets 10 ressortområder, der bl.a. omfatter Departementet, Sundhedsdatastyrelsen, og Sundhedsstyrelsen.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler