Invitation til NIS2-godmorgen-møde 29/9

Skrevet af
Globeteam
Events

Del indlæg

Bliv rustet til de nye lovkrav om it- og cybersikkerhed i NIS2

Du har sikkert hørt om et af de mange cyberangreb på en række kendte danske og internationale virksomheder. Måske har det fået dig til at tænke over din egen virksomheds it-sikkerhed. Hvad ville du gøre, hvis det var dig? Eller rettere: Hvad kunne du gøre?

Det kan i forvejen være svært at finde hoved og hale i risikovurderinger, sikkerhedsniveauer og it-lovgivninger. Nu har Europa-Parlamentet og Det Europæiske Råd ovenikøbet forhandlet en ny NIS2-aftale (Net- og Informationssikkerhedsdirektiv) på plads, som stiller højere krav til virksomheders cybersikkerhed. Og hvis virksomhederne ikke lever op til kravene inden for 21 måneder, kan de forvente en stor bøde i indbakken.

Med andre ord: Det er tid til at få styr på it-sikkerheden én gang for alle.

Derfor inviterer Globeteam i samarbejde med PressConnect til et spændende og lærerigt godmorgen-møde, hvor vi sammen skal blive klogere på det nye NIS2-direktiv og finde ud af, hvordan det påvirker din virksomhed. Her vil en af Danmarks førende eksperter, Morten Eeg Ejrnæs Nielsen, som er sikkerhedsrådgiver i Globeteam, hvor han arbejder med bl.a. cybersikkerhed, risikovurderinger, GDPR- og NIS2-rådgivning, sørge for, at vi alle får en god og grundig introduktion til NIS2.

Arrangementet finder sted torsdag d. 29. september 2022 kl. 8.00-9.30 hos PressConnect, der har adresse her: 

Skt. Annæ Passage
Bredgade 25
Opgang G
1260 København K

Vi ser frem til at se dig, så vi alle kan blive klædt godt på til det nye NIS2-direktiv. Du er naturligvis velkommen til at invitere en kollega med som gæst.

Tilmelding skal ske senest mandag den 26. september på e-mail: morten@pressconnect.dk

De bedste hilsner
PressConnect & Globeteam

Andre læste også
21. september 2022
Mød Mikkel Nordberg
Læs interview med Mikkel Nordberg fra Globeteams Infrastructure, Cloud & Security team, der beskriver teamet som et netværk for selvstændige på “ultra steroider”
PRM NIS 2
19. september 2022
NIS2 er dyrt for danske virksomheder
Et nyt Net- og Informationssikkerhedsdirektiv (NIS) kaldet NIS2 forventes at øge de danske virksomhedernes IT-udgifter med 10 pct eller hvad der svarer til 2,5 mia. kr.
Lisbeth Loft - Sikkerhedsrådgiver i Globeteam
13. september 2022
Mød sikkerhedsrådgiver Lisbeth Loft
Lisbeth Loft er sikkerhedsrådgiver i Globeteam. Her fortæller hun om vigtigheden af at være autentisk i sit arbejde, styrken ved Globeteams forretningsmodel og glæden ved at blive ældre.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler