Hvorfor er Microsoft Teams live event det rigtige valg til town hall møder?

Skrevet af
Globeteam
Artikel

Del indlæg

Afhold virtuelle møder for alle virksomhedens medarbejdere

Microsoft Teams live event er en udvidelse af Teams møder, og giver virksomheder mulighed for at afholde større live møder for medarbejderne, så de kan holde sig fuldt opdateret uanset tid, sted og rum.

Globeteams Teams specialister kan hjælpe din virksomhed med at implementere Microsoft Teams live event.

Når virksomhedsledelsen ønsker at få et budskab ud til medarbejderne, står ledelsen overfor et valg om, hvilken metode man vil benytte. En af disse metoder kan være et town hall møde, hvor man samler medarbejderne i en sal, auditorium eller i kantinen, hvilket giver udfordringer for den nye generation af medarbejdere, der er mere mobile end tidligere, eller hvis virksomheden har flere lokationer evt. i forskellige tidszoner.

Med Teams live event kan virksomheden afholde virtuelle town hall møder, som vil være tilgængelige for alle medarbejdere, også dem som ikke er fysisk tilstede i auditoriet. Optagelsen af mødet kan gøres tilgængelig på en sikker måde i Office 365 Stream (videodeling i Office 365). Medarbejdere kan følge med direkte, tidsforskudt eller de kan se (eller gense) optagelsen på et senere tidspunkt på hvilken som helst enhed med Internet forbindelse.

Teams live event kan ses af enten særligt inviterede brugere, hele virksomheden eller den kan gøres offentlig fx ved produktlanceringer.

Deltagerne kan interagere med spørgsmål eller kommentarer i et modereret Q&A spor i mødet, som også kan gøres tilgængeligt efterfølgende i optagelsen, eller virksomheden kan benytte en Yammer kanal til kommentarer.

Derudover indeholder Teams live event en rapport, hvor mødeværten kan se, hvor mange der har set mødeoptagelsen, hvem der har set den samt hvordan.

Lad Globeteams specialister hjælpe dig og din virksomhed med Microsoft Teams live event

I Globeteam har vi Danmarks nok mest erfarne hold af fuldt certificerede Microsoft Teams specialister, som kan håndtere hele processen omkring en Teams migrering – lige fra indledende design, brugerprofilering og netværksanalyse til pilotprojekter, drift og organisatorisk implementering.

Andre læste også
Windows 365 vs Azure Virtual Desktop
3. november 2022
Deltag i webinar: Windows 365 vs Azure Virtual Desktop
På dette webinar dykker vi ned i såvel Windows 365 som Azure Virtuel Desktop og deler vores erfaringer med implementering i forskellige scenarier, så du kan blive skarp på, hvilken platform I skal vælge.
Teams
14. marts 2022
Webinar om organisatorisk implementering af telefoni i Teams. 31. marts 2022.
For mange virksomheder er telefonien noget af det sidste, der bliver flyttet over i Teams – og “hvor svært kan det egentlig også være”? Få inspiration til, hvordan I kommer godt i gang med telefoni i Teams og får brugerne med.
1. marts 2022
Webinar om telefoni i Teams – den tekniske vinkel. 22. marts 2022.
Globeteam inviterer til webinar. Vi har teamet op med Telenor Erhverv for at gøre dig klogere på de muligheder og fordele, I som virksomhed kan opnå ved at aktivere eller integrere jeres telefoni med Microsoft Teams.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler