Om Globeteam

Hvorfor er Microsoft Teams live event det rigtige valg til town hall møder?

Afhold virtuelle møder for alle virksomhedens medarbejdere

Microsoft Teams live event er en udvidelse af Teams møder, og giver virksomheder mulighed for at afholde større live møder for medarbejderne, så de kan holde sig fuldt opdateret uanset tid, sted og rum. Globeteams Teams specialister kan hjælpe din virksomhed med at implementere Microsoft Teams live event.

Når virksomhedsledelsen ønsker at få et budskab ud til medarbejderne, står ledelsen overfor et valg om, hvilken metode man vil benytte. En af disse metoder kan være et town hall møde, hvor man samler medarbejderne i en sal, auditorium eller i kantinen, hvilket giver udfordringer for den nye generation af medarbejdere, der er mere mobile end tidligere, eller hvis virksomheden har flere lokationer evt. i forskellige tidszoner.

Med Teams live event kan virksomheden afholde virtuelle town hall møder, som vil være tilgængelige for alle medarbejdere, også dem som ikke er fysisk tilstede i auditoriet. Optagelsen af mødet kan gøres tilgængelig på en sikker måde i Office 365 Stream (videodeling i Office 365). Medarbejdere kan følge med direkte, tidsforskudt eller de kan se (eller gense) optagelsen på et senere tidspunkt på hvilken som helst enhed med Internet forbindelse.

Teams live event kan ses af enten særligt inviterede brugere, hele virksomheden eller den kan gøres offentlig fx ved produktlanceringer.

Deltagerne kan interagere med spørgsmål eller kommentarer i et modereret Q&A spor i mødet, som også kan gøres tilgængeligt efterfølgende i optagelsen, eller virksomheden kan benytte en Yammer kanal til kommentarer.

Derudover indeholder Teams live event en rapport, hvor mødeværten kan se, hvor mange der har set mødeoptagelsen, hvem der har set den samt hvordan.

Lad Globeteams specialister hjælpe dig og din virksomhed med Microsoft Teams live event.

I Globeteam har vi Danmarks nok mest erfarne Microsoft Teams-hold med 14 fuldt certificerede Skype for Business og Microsoft Teams specialister, som kan håndtere hele processen omkring en Skype eller Teams migrering – lige fra indledende design, brugerprofilering og netværksanalyse til pilotprojekter, drift og organisatorisk implementering.

Læs mere her om Globeteams kompetencer inden for Microsoft Teams 

 

Fordele ved Skype/Teams:

  • Mulighed for at arbejde mobilt og fleksibelt fra forskellige steder og på forskellige enheder. Sparer tid og rejseomkostninger og understøtter medarbejdernes arbejdsformer og behov.
  • Kommunikationsformer, der passer til alle opgaver samlet på en platform: Telefoni, chat, videoopkald og onlinemøder. Styrker samarbejdet og vidensdelingen i virksomheden.
  • Store besparelser på drift og support.

Skype for Business vs Teams:

I september 2018 meddelte Microsoft, at de fremover vil satse på Teams til kommunikation for Office 365-brugerne, og at Skype for Business over de næste par år gradvist bliver smeltet ind i Teams.

Teams indeholder de chat-, telefoni- og videofunktioner, man kender fra Skype for Business, men samtidig er Teams en noget bredere løsning til samarbejde, som bl.a. giver mulighed for fildeling og integration med andre Office 365-programmer, så brugere fx kan redigere et Word-dokument direkte i Teams.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?