Globeteam vinder it-udbud til 100 millioner kroner

Skrevet af
Globeteam
Presse

Del indlæg

IT-konsulentbistand til Danmarks Miljøportal

Nils Høgsted fra Danmarks Miljøportal og Kristian Lykke fra Globeteam underskriver kontraktNils Høgsted, sekretariatsleder i Danmarks Miljøportal tv. og Kristian Lykke, partner i Globeteam th.


Torsdag eftermiddag blev det endeligt bekræftet, at konsulentvirksomheden Globeteam skal levere it-konsulentbistand til Danmarks Miljøportal, som råder over 22 IT-systemer og 100.000 brugere.

Globeteam og Danmarks Miljøportal har allerede stiftet bekendtskab med hinanden. Sidste år vandt it-selskabet nemlig et andet trecifret millionudbud, som havde til formål at reducere tids- og udviklingsomkostningerne ved implementeringen af en såkaldt Cloud-First-strategi i Danmarks Miljøportal.

Den nye rammeaftale på 100 millioner kroner, er målrettet drift, tests, udvikling, vedligehold og support af Danmarks Miljøportals øvrige it-systemer:

”Vi er enormt glade for igen at være blevet valgt af Danmarks Miljøportal. Med den nye rammekontrakt udvider vi vores i forvejen tætte samarbejde” udtaler Kristian Lykke, som er partner i Globeteam og ansvarlig for indgåelse af rammeaftalen.

Rammeaftalen har været i udbud siden august i år, og 4 selskaber bød på opgaven, som Globeteam endte med at vinde.

”Udvælgelsen af Globeteam sker som følge af en omfattende udbudsproces. Globeteam har sammen med underleverandører leveret et tilbud, som sikrer, at vi fortsat om fire år er førende i Danmark til at levere forretningsmæssig værdi, hurtigt, effektivt og skalerbart” siger sekretariatsleder i Danmarks Miljøportal Nils Høgsted.

”Vi er både glade og stolte af, at vi har de nødvendige kompetencer, der skal til, for at hjælpe Danmarks Miljøportal med at formidle værdifulde data, der skaber stor værdi både for myndigheder, borgere og private virksomheder i Danmark,” udtaler Kristian Lykke.

Med indgåelsen af aftalen forpligter Globeteam sig til at tilbyde et fast tilknyttet konsulentteam, der i tæt samarbejde med Danmarks Miljøportal skal udføre opgaverne i rammeaftalens løbetid.

Aftalen gælder i 4 år med mulighed for at kunne forlænges yderligere to gange to år.

Om Danmarks Miljøportal

Danmarks Miljøportal er et fællesoffentligt partnerskab mellem staten, kommunerne og regionerne. Miljøportalen fungerer som en selvstændig portal, som opererer på tværs af myndighedsgrænser. Danmarks Miljøportals mission er at være den unikke indgang til Miljødata i Danmark og bringe data i spil, så de skaber værdi for myndigheder, borgere og virksomheder i Danmark.

Om Globeteam

Globeteam er et konsulenthus med høj faglighed, konstant vækst og meget tilfredse kunder, som hjælper med at optimere forretning og it med afsæt i digitalisering, dyb teknisk specialisering samt en solid forretningsforståelse. ’Globeteam tilbyder ydelser og leverancer indenfor og på tværs af tre hovedområder: Business consulting, infrastruktur og udvikling.

For yderligere information, kontakt venligst:

Pressekontakt
Kirsten Nielsen
Tlf.: +45 2873 2820
E-mail: kin@globeteam.com
Andre læste også
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.
12. februar 2024
Globeteam søger en Senior Operations Specialist til Managed Service
Globeteams Managed Service team søger en Senior Operations Specialist. Har du stor erfaring med optimering og skalering af IT-drift, standardisering af processer, risikostyring samt dataanalyse og rapportering, er du måske vores nye kollega.
1. februar 2024
Globeteam henter ny managing director hos Netcompany
Globeteam har ansat Andreas Strandbygaard som ny managing director. Andreas kommer fra en ledende stilling hos Netcompany og tiltræder jobbet i Globeteam den 1. februar.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler