Ny kursusenhed skal klæde virksomheder bedre på

Skrevet af
Globeteam
Presse

Del indlæg

Globeteam vil klæde virksomheder bedre på

Pressemeddelelse den 22. november 2023

Globeteam etablerer nu en selvstændig kursusenhed, GlobeAcademy, hvor virksomheder skal klædes endnu bedre på til at håndtere de stadig større krav og den øgede kompleksitet i forhold til f.eks. IT-sikkerhed.

Det forklarer Globeteams CEO, Claus Moldow.
”Vi ser, at rigtig mange virksomheder kæmper med at få et overblik over, hvilke krav, der stilles fra myndighedernes side, og hvordan de som selskaber så skal efterleve kravene. Kompleksiteten er så stor, at det kræver efteruddannelse for overhovedet at kunne få sig et overblik,” siger Claus Moldow.

Han peger på, at tusindvis af virksomheder netop nu skal forholde sig til det nye EU-direktiv, NIS2, som stiller en masse IT- og operative-krav til selskaberne. En række tilsvarende krav stilles til virksomheder i finanssektoren i den såkaldte DORA-forordning.

”Det er en gigantisk opgave for rigtig mange virksomheder at skulle efterleve disse krav. Alene at få stablet en proces på benene, som skal kortlægge processerne kan være temmelig uoverskuelig. Vi vil derfor med GlobeAcademy stille en række af vores eksperter til rådighed for en bredere kreds, så vi på den måde kan bidrage til at øge overskueligheden,” siger Claus Moldow.

Han peger samtidig også på kunstig intelligens (AI) som et område, hvor der er behov for at øge vidensniveauet hos rigtig mange virksomheder.

”Det handler om, at man som virksomhed både kender sine risici og sine muligheder. Og når man i en virksomhed ofte har sit fokus rettet mod sin kerneforretning, så kan det være svært på egen hånd at finde tid til at fordybe sig i disse nye ting. Det vil vi med GlobeAcademy gøre meget lettere,” siger Claus Moldow.

Han forklarer, at selskabets konsulenter alle er kendetegnet ved at være både meget erfarne og med meget høje fagkompetencer inden for hver deres område.

”Alle vores konsulenter og dermed også de, som kunderne vil møde hos GlobeAcademy, er eksperter, der til daglig hjælper både offentlige og private virksomheder med digitale og erhvervsmæssige løsninger og udfordringer på et højt niveau. Med GlobeAcademy åbner vi nu for, at endnu flere kan få glæde af den enorme viden og de kompetencer, vi har samlet i Globeteam,” siger Claus Moldow.

For yderligere information kontakt Morten Huse Eikrem-Jeppesen, PressConnect, mobil 53 85 07 70

Om Globeteam

Globeteam er et dansk, topspecialiseret konsulenthus, som hjælper med at optimere IT- og forretningspotentialer med afsæt i digitalisering, dyb teknisk specialisering og solid forretningsforståelse.

Globeteam tilbyder ydelser inden for IT og Digitalisering, Sikkerhed og Strategisk Rådgivning

Globeteam leverer IT- og sikkerhedsløsninger til bl.a. Sundhedsministeriet, Danmarks Miljøportal og Energinet. Se mere på www.globeteam.com.

Læs mere om Globeteam 

Andre læste også
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.
12. februar 2024
Globeteam søger en Senior Operations Specialist til Managed Service
Globeteams Managed Service team søger en Senior Operations Specialist. Har du stor erfaring med optimering og skalering af IT-drift, standardisering af processer, risikostyring samt dataanalyse og rapportering, er du måske vores nye kollega.
1. februar 2024
Globeteam henter ny managing director hos Netcompany
Globeteam har ansat Andreas Strandbygaard som ny managing director. Andreas kommer fra en ledende stilling hos Netcompany og tiltræder jobbet i Globeteam den 1. februar.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler