Globeteam udvider sin forretning i Jylland

Skrevet af
Kirsten Nielsen
Presse

Del indlæg

Globeteam satser i Jylland

Pressemeddelelse den 28. november 2023

Det danske konsulenthus Globeteam gør nu klar til en stor jysk/fynsk satsning, hvor selskabet over de næste tre år forventer at indgå samarbejde med omkring 40 nye konsulenter til at løse opgaver for både store og mellemstore selskaber vest for Storebælt.

Globeteams Holger Brøns Jensen, der har en fortid som partner og CEO for den danske del af den internationale virksomhed Asseco og som vicepræsident i KMD, skal lede Globeteams nye satsning i Jylland og på Fyn.

Han forklarer, at Aarhus bliver omdrejningspunktet for aktiviteterne i Vestdanmark.

“I dag har vi 15 konsulenter i området, som tager sig af vores over 100 kunder i det jyske og fynske område, som bl.a. tæller banker, energisektoren, fødevarevirksomheder, kommuner og regioner. Vi sigter mod at indgå samarbejde med 40 nye konsulenter over de næste tre år. Vi er nu gået i gang med at finde de kontor- og mødefaciliteter i Aarhus, som kan blive basen for vores vækstplaner. Vores konsulenter vil delvist arbejde her og være meget ude hos vores kunder,” siger Holger Brøns Jensen.

Globeteam har en særlig forretningsmodel, der gør, at konsulenterne arbejder selvstændigt og har eget CVR-nummer, men stadig er tilknyttet virksomheden. Den unikke forretningsmodel har gennem årene sikret Globeteam nogle af de bedste IT- og forretningskonsulenter i branchen.

Holger Brøns Jensen forventer at kunne tiltrække dygtige konsulenter til Globeteams nye satsning, da han ser gode muligheder for rekruttering i området.

“Vi er ikke i tvivl om, at der er en betydelig del erfarne og meget kompetente potentielle Globeteam-konsulenter i Jylland og på Fyn. Dem vil vi meget gerne tiltrække samtidig med, at vi også ser et betydeligt uudnyttet forretningspotentiale i hele det jysk/fynske område. Så vi glæder os utroligt meget til at sætte strøm til hele denne satsning og over de kommende år markere os betydeligt mere vest for Storebælt,” siger Holger Brøns Jensen.

Konsulentteamet i Globeteam udgør over 200 eksperter, der støtter både offentlige og private kunder med digitaliseringsløsninger. Globeteam har mere end 1000 projekter årligt for mere end 500 kunder, som blandt andre inkluderer et større antal C25-virksomheder.

Globeteam er delvist ejet af Kirk Kapital, som har sit hovedkvarter i Vejle.

For yderligere information kontakt Morten Huse Eikrem-Jeppesen, PressConnect, mobil 53 85 07 70

Om Globeteam

Globeteam er et dansk, topspecialiseret konsulenthus, som hjælper med at optimere IT- og forretningspotentialer med afsæt i digitalisering, dyb teknisk specialisering og solid forretningsforståelse.

Globeteam tilbyder ydelser inden for IT og Digitalisering, Sikkerhed og Strategisk Rådgivning

Globeteam leverer IT- og sikkerhedsløsninger til bl.a. Sundhedsministeriet, Danmarks Miljøportal og Energinet. Se mere på www.globeteam.com.

Læs mere om Globeteam 

Andre læste også
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.
12. februar 2024
Globeteam søger en Senior Operations Specialist til Managed Service
Globeteams Managed Service team søger en Senior Operations Specialist. Har du stor erfaring med optimering og skalering af IT-drift, standardisering af processer, risikostyring samt dataanalyse og rapportering, er du måske vores nye kollega.
1. februar 2024
Globeteam henter ny managing director hos Netcompany
Globeteam har ansat Andreas Strandbygaard som ny managing director. Andreas kommer fra en ledende stilling hos Netcompany og tiltræder jobbet i Globeteam den 1. februar.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler