Globeteam-stifter sagde nej til flere kapitalfonde og valgte Lego til. Artikel bragt i ITWatch

Skrevet af
Globeteam
Interview

Del indlæg

Nej til flere kapitalfonde

Claus Moldow, medstifter og storaktionær i konsulenthuset Globeteam, sagde nej til flere kapitalfonde, da selskabet skulle igennem et generationsskifte og valgte i januar at tage Kirk Kapital om bord som medinvestor.

Hvorfor passede Kirk Kapital godt ind?

“Fordi jeg i Kirk Kapital mødte nogle, der ville investere på den lange bane, som ikke ville skyde selskabet af hurtigt. Vores kultur er organisk, langsigtet, og det respekterer de,” siger Claus Moldow til ITWatch

Men når investorer siger, at de er der på den lange bane, passer det ikke altid, da de går efter en gevinst. Hvorfor er det anderledes her?

Kirk Kapital kan lide den udvikling, Globeteam har været igennem og støtter op om Globeteams fremadrettede strategi. De lytter, udfordrer og deltager aktivt, men lader os drive forretningen på vores måde. Jeg tror på, at de er her på den lange bane, og desuden har de otte mia., de skal investere, så de har rigeligt at lave.

Artiklen er bragt i ITWatch den 25. juli 2018. Læs artiklen her.

ITWatch tilbyder et gratis og uforpligtende prøveabonnement i 14 dage. Du skal blot indtaste navn og e-mail.

Andre læste også
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.
12. februar 2024
Globeteam søger en Senior Operations Specialist til Managed Service
Globeteams Managed Service team søger en Senior Operations Specialist. Har du stor erfaring med optimering og skalering af IT-drift, standardisering af processer, risikostyring samt dataanalyse og rapportering, er du måske vores nye kollega.
1. februar 2024
Globeteam henter ny managing director hos Netcompany
Globeteam har ansat Andreas Strandbygaard som ny managing director. Andreas kommer fra en ledende stilling hos Netcompany og tiltræder jobbet i Globeteam den 1. februar.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler