Globeteam-stifter sagde nej til flere kapitalfonde og valgte Lego til. Artikel bragt i ITWatch

Skrevet af
Globeteam
Interview

Del indlæg

Claus Moldow, medstifter og storaktionær i konsulenthuset Globeteam, sagde nej til flere kapitalfonde, da selskabet skulle igennem et generationsskifte og valgte i januar at tage Kirk Kapital om bord som medinvestor.

Hvorfor passede Kirk Kapital godt ind?

“Fordi jeg i Kirk Kapital mødte nogle, der ville investere på den lange bane, som ikke ville skyde selskabet af hurtigt. Vores kultur er organisk, langsigtet, og det respekterer de,” siger Claus Moldow til ITWatch

Men når investorer siger, at de er der på den lange bane, passer det ikke altid, da de går efter en gevinst. Hvorfor er det anderledes her?

Kirk Kapital kan lide den udvikling, Globeteam har været igennem og støtter op om Globeteams fremadrettede strategi. De lytter, udfordrer og deltager aktivt, men lader os drive forretningen på vores måde. Jeg tror på, at de er her på den lange bane, og desuden har de otte mia., de skal investere, så de har rigeligt at lave.

Artiklen er bragt i ITWatch den 25. juli 2018. Læs artiklen her.

ITWatch tilbyder et gratis og uforpligtende prøveabonnement i 14 dage. Du skal blot indtaste navn og e-mail.

Andre læste også
Globeteam hjælper med NIS2 compliance - prøv vores NIS2 Assessment Tool
10. november 2022
Deltag i webinar: NIS2 direktivet er vedtaget. Hvad betyder det for dig?
På dette webinar gennemgår vi NIS2-direktivets indhold, så du får en bedre forståelse af, hvilke krav din organisation kigger ind i, hvis I er omfattet af direktivet.
Windows 365 vs Azure Virtual Desktop
3. november 2022
Deltag i webinar: Windows 365 vs Azure Virtual Desktop
På dette webinar dykker vi ned i såvel Windows 365 som Azure Virtuel Desktop og deler vores erfaringer med implementering i forskellige scenarier, så du kan blive skarp på, hvilken platform I skal vælge.
Claus Moldow - Adm. direktør i Globeteam
25. oktober 2022
Globeteam lander 4-årig rammeaftale inden for det sundhedsministerielle område
Globeteam skal over de kommende fire år løse en lang række opgaver inden for Sundhedsministeriets 10 ressortområder, der bl.a. omfatter Departementet, Sundhedsdatastyrelsen, og Sundhedsstyrelsen.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler