Globeteam søger Enterprise Content Management konsulent

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Er du Globeteams nye Enterprise Content Management konsulent?

Har du erfaring som forretningskonsulent fra opgaver med effektivisering gennem digitalisering inden for ECM-domænet med fokus på business process management, data management, records management og content management? Eller er du sagsbehandler i den offentlige sektor med lyst til at udnytte egne erfaringer til at understøtte digitaliseringsrejsen hos vores kunder? Så er du måske vores nye ECM-konsulent.

Enterprise Content Management er Globeteams nyeste forretningsområde. Til vores ECM-team søger vi en passioneret Tech nørd, der er villig til at investere en stor del af sig selv i bestræbelserne på at lære og vokse i rollen som både rådgiver og løsningsekspert.

Du vil blive en del af en virksomhed med en markant vækstkurve. Vores mål er at vokse yderligere de kommende år både hvad angår omsætning og antal af konsulenter.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • ECM assessment: I tæt samspil med kunden finder du ud af, hvordan de udnytter deres eksisterende fagsystemer og andre IT-platforme ift. deres konkrete forretningsmæssige udfordringer, således at vi får alle perspektiver og deres relevante platforme med i vores anbefaling og løsningsdesign.
  • ECM Proof of Concept-sprint: Sammen med kunden scoper, planlægger og implementerer du en løsning på en konkret problemstilling baseret på kundens eksisterende platforme og systemer.
  • Skabelonstyring og dokumentautomatisering: Du hjælper kunderne med at udnytte fx Omnidocs og Templafy bedre til at få digitaliseret dokumentproduktionen og arbejder både med fuldautomatisk og brugerinvolverende dokumentskabelse, på basis af data, regler og fraser.
  • Procesautomatisering: Du hjælper kunderne med at få aktiveret de muligheder, der ligger i de eksisterende platforme, når organisationens processer skal digitaliseres og automatiseres.
  • Undervisning og træning til ledere, administratorer, superbrugere og slutbrugere – både fysisk og virtuelt.

Dine kvalifikationer:

  • +3 års erfaring som forretningskonsulent og/eller arbejde med effektivisering gennem digitalisering
  • Vi ser gerne, at du har erfaring med business process management, data management, records management og/eller content management
  • Struktureret tilgang til arbejdsopgaverne og god til at kommunikere
  • Udadvendt og har en positiv selvmotiverende tilgang til opgaverne og hverdagen

Hvad tilbyder vi?

Du tilbydes en spændende hverdag i et team, der går højt op i at sikre, at alle parter er dybt involveret i projekterne. Vi arbejder helst agilt med kunden, hvor vi hurtigt og effektivt producerer løsninger, som brugerne kan afprøve i praksis. Det gør både proces og løsning helt konkret, så projektdeltagerne og andre interessenter kan afprøve, kommentere og komme med forslag til forbedring.

Vi har et stort fokus på vidensdeling og samarbejde, og du kan derfor sparre med virkelig dygtige ECM-specialister, samtidig med at der er god plads til det sociale. Du indgår dermed i et stærkt fagligt fællesskab, hvor vi arbejder passioneret med kritiske tekniske problemstillinger, komplekse software platforme, og hvor du får lejlighed til at udvikle dig fagligt.

Som konsulent i Globeteam bliver du en del af vores unikke forretningsmodel, der er en mellemting mellem et traditionelt konsulenthus og en freelance-model, hvor den enkelte konsulent og teamet er selvstændige ”cost centre”, og hvor aflønningen således er ligefrem proportional med resultatskabelsen.

Lyder det som noget for dig?

Så send en ansøgning og dit CV til Philip Dall på mail pda@globeteam.com senest den 8. august.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Philip Dall på e-mail eller telefon: +45 3029 3366.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Globeteam

Globeteam er et topspecialiseret konsulenthus i stærk vækst. Vi hjælper vores kunder med at optimere deres forretning og IT med afsæt i digitalisering, dyb teknisk specialisering og solid forretningsforståelse. Vi tilbyder ydelser inden for management consulting, infrastruktur, udvikling samt cyber- og informationssikkerhed.

Globeteam har etableret en unik forretningsmodel, som styrker den enkeltes incitament. Derigennem tiltrækker og fastholder vi nogle af de bedste IT- og forretnings-konsulenter i branchen.

Se mere om vores forretningsmodel og livet som konsulent her

Andre læste også
22. marts 2024
“Som konsulenter bliver vi betalt for at sige vores mening”
Jesper Krogh er seniorkonsulent i Globeteam, hvor han for nylig fejrede 10-års jubilæum. Her fortæller han om ungdomsaspirationer, fascinationen af infrastruktur og om at tage førerkasketten på.
5. marts 2024
Kom til formiddagsseminar om Copilot for Microsoft 365 den 9. april
Kom godt & sikkert fra start med Copilot for Microsoft 365. Få gode råd til den tekniske & organisatoriske implementering & hør erfaringer fra kundeprojekter
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler