Om Globeteam

Globeteam sætter omsætningsrekord med 36 pct. vækst

Det viser selskabets årsresultat, som netop er blevet offentliggjort

Pressemeddelelse, den 9. maj 2018

IT-konsulentfirmaet Globeteam havde i 2017 en omsætning på 195 mio. kr. Det er en vækst på 36 pct. i forhold til året før. Resultatet landede på 17 mio. kr. før skat, hvilket også er en markant stigning i forhold til 2016, hvor resultatet før skat lød på 12 mio. kr.

Det viser selskabets årsresultat, som netop er blevet offentliggjort.

Med rekordregnskabet i 2017 fortsætter konsulenthuset således de tocifrede vækstrater, som virksomheden har præsteret de seneste år. Globeteam har siden 2014 haft en gennemsnitlig omsætningsfremgang på 21 pct.

Administrerende direktør i Globeteam Claus Moldow er godt tilfreds med resultatet.

“Det er et godt resultat, og jeg er meget stolt på virksomhedens vegne. Resultatet skabes af en smal organisation af fastansatte og 75 seniorkonsulenter, og det er med stor respekt for deres indsats, at vi igen i år kan præsentere et flot resultat,” siger Claus Moldow.

Han forklarer, at ambitionen er at accelerere væksten yderligere de kommende år. Det skal ske sammen med selskabets nye storaktionær, Kirk Kapital, som ved årsskiftet overtog en ejerandel på 34 pct. af Globeteam ved at købe investeringsselskab C13 samt bestyrelsesmedlem og medstifter af Globeteam, Erik Arnbak, ud af selskabet.

”Hos Globeteam vil vi fortsætte arbejdet med at forbedre og investere i kundeoplevelser og teknologiske løsninger, så vi hele tiden er på forkant med udviklingen, når det gælder kundefokuseret digitalisering og virksomheders transformationsprogram,” lyder det fra Claus Moldow.

Også CEO Kim Gulstad fra Kirk Kapital ser lyst på Globeteams fremtid.

”Globeteam understøtter effektivt digitaliseringen af private- og offentlige virksomheder. Dette gøres gennem en effektiv forretningsmodel, der tiltrækker de bedste konsulenter i branchen og kunne være fremtidens bud på, hvordan man strukturer et effektivt og fleksibelt arbejdsmarked. Vi er meget tilfredse med Globeteams høje vækst, og at man fortsat formår at tage markedsandele,” siger Kim Gulstad.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?