Globeteam sætter omsætningsrekord med 36 pct. vækst

Skrevet af
Globeteam
Presse

Del indlæg

Det viser selskabets årsresultat, som netop er blevet offentliggjort

Pressemeddelelse, den 9. maj 2018

IT-konsulentfirmaet Globeteam havde i 2017 en omsætning på 195 mio. kr. Det er en vækst på 36 pct. i forhold til året før. Resultatet landede på 17 mio. kr. før skat, hvilket også er en markant stigning i forhold til 2016, hvor resultatet før skat lød på 12 mio. kr.

Det viser selskabets årsresultat, som netop er blevet offentliggjort.

Med rekordregnskabet i 2017 fortsætter konsulenthuset således de tocifrede vækstrater, som virksomheden har præsteret de seneste år. Globeteam har siden 2014 haft en gennemsnitlig omsætningsfremgang på 21 pct.

Administrerende direktør i Globeteam Claus Moldow er godt tilfreds med resultatet.

“Det er et godt resultat, og jeg er meget stolt på virksomhedens vegne. Resultatet skabes af en smal organisation af fastansatte og 75 seniorkonsulenter, og det er med stor respekt for deres indsats, at vi igen i år kan præsentere et flot resultat,” siger Claus Moldow.

Han forklarer, at ambitionen er at accelerere væksten yderligere de kommende år. Det skal ske sammen med selskabets nye storaktionær, Kirk Kapital, som ved årsskiftet overtog en ejerandel på 34 pct. af Globeteam ved at købe investeringsselskab C13 samt bestyrelsesmedlem og medstifter af Globeteam, Erik Arnbak, ud af selskabet.

”Hos Globeteam vil vi fortsætte arbejdet med at forbedre og investere i kundeoplevelser og teknologiske løsninger, så vi hele tiden er på forkant med udviklingen, når det gælder kundefokuseret digitalisering og virksomheders transformationsprogram,” lyder det fra Claus Moldow.

Også CEO Kim Gulstad fra Kirk Kapital ser lyst på Globeteams fremtid.

”Globeteam understøtter effektivt digitaliseringen af private- og offentlige virksomheder. Dette gøres gennem en effektiv forretningsmodel, der tiltrækker de bedste konsulenter i branchen og kunne være fremtidens bud på, hvordan man strukturer et effektivt og fleksibelt arbejdsmarked. Vi er meget tilfredse med Globeteams høje vækst, og at man fortsat formår at tage markedsandele,” siger Kim Gulstad.

Andre læste også
22. marts 2024
“Som konsulenter bliver vi betalt for at sige vores mening”
Jesper Krogh er seniorkonsulent i Globeteam, hvor han for nylig fejrede 10-års jubilæum. Her fortæller han om ungdomsaspirationer, fascinationen af infrastruktur og om at tage førerkasketten på.
5. marts 2024
Kom til formiddagsseminar om Copilot for Microsoft 365 den 9. april
Kom godt & sikkert fra start med Copilot for Microsoft 365. Få gode råd til den tekniske & organisatoriske implementering & hør erfaringer fra kundeprojekter
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler