Globeteam opkøber betydelig del af Asseco Danmark

Skrevet af
Globeteam
Presse

Del indlæg

Globeteam opkøber betydelig del af Asseco Danmark

Det danske konsulenthus Globeteam har købt managed services-forretningen af Asseco Danmark, som siden 2020 har etableret en forretning, hvor selskabet leverer forvaltning og drift af IT-løsninger. Kunderne er både offentlige og private virksomheder i Danmark og Europa.

CEO i Globeteam Claus Moldow forklarer, at opkøbet er et perfekt supplement til Globeteams eksisterende forretning.

“Vi har længe haft et ønske om at styrke vores ydelsespalette inden for managed services til vores kunder, som er et af de områder, hvor Asseco Danmark er stærke – altså forvaltning og drift af IT-løsninger. Med opkøbet vil Globeteam styrke sin position i det danske marked. Samtidig får vi erfarne kræfter ombord med Holger Brøns Jensen i spidsen, som igennem sin lange karriere har været med til at etablere og lede store driftscentre for både offentlige og private kunder,” siger Claus Moldow.

Holger Brøns Jensen, som i dag er CEO i Asseco Danmark, fortsætter som chef i et nyoprettet managed services forretningsenhed i Globeteam og bliver en del af ledelsen i Globeteam.

”Vi er meget glade for, at vi kan fortsætte udviklingen af den etablerede Managed Services forretning i Globeteam regi, et forretningsområde som vi ser et stort potentiale i og nu skal til at vækste i et noget større setup. Sammen står vi stærkere, og vi kan nu tilbyde kunderne hos Globeteam endnu flere services, som samtidig underbygger den eksisterende forretning i Globeteam, så vores leverance muligheder bliver væsentlig forstærket overfor vores kunder. Samtidig glæder jeg mig over det ledelsesfællesskab, som jeg nu bliver en del af, og det bliver et godt rygstød til den fortsatte succes,” siger Holger Brøns Jensen.

Globeteams opkøb af Asseco Danmark flugter samtidig den strategi, der blev lagt, da den nordiske private equity aktør Norvestor sidste år købte sig ind som ny hovedaktionær i Globeteam. Fonden købte sig til majoritetsposten via Kirk Kapital og selskabets ledelse, Claus Moldow og Morten Strunge Nielsen. Både Kirk Kapital og Globeteams ledelse er dog fortsat med som aktionærer med henholdsvis 25 pct. og godt 20 pct. af aktierne i selskabet.

“Globeteam har markedets bedste konsulentydelser indenfor IT, Management og cyber- og informationssikkerhed. Vi er ikke i tvivl om, at der fortsat er masser af vækstmuligheder i Globeteam i Danmark. Yderligere kan vi se at det er helt oplagt i første omgang at ekspandere til det norske marked. Herefter er ambitionen, at vi vil ud i resten af Skandinavien og derefter videre ud i Europa. Opkøbet af Asseco Danmark er i høj grad med til at støtte op om disse ambitioner,” siger Claus Moldow.

For yderligere information kontakt Morten Huse Eikrem-Jeppesen, PressConnect, mobil 53 85 07 70

Om Globeteam

Globeteam er et topspecialiseret konsulenthus, som hjælper med at optimere IT- og forretningspotentialer med afsæt i digitalisering, dyb teknisk specialisering og solid forretningsforståelse.

Globeteam tilbyder ydelser inden for management consulting, infrastruktur, udvikling, SAP-ydelser samt cyber- og informationssikkerhed. 

Læs mere om Globeteam 

Andre læste også
8. maj 2024
Microsoft CSP specialist til Globeteam Managed Services
I rollen som Microsoft CSP specialist vil du, i samarbejde med vores kunder og resten af Managed Services holdet, være ansvarlig for at administrere og optimere kundernes Microsoft CSP-abonnementer og -tjenester
1. maj 2024
Globeteam er nomineret til Microsoft Partner Award i Modern Work
Globeteam er med i opløbet om at blive årets partner i kategorien Modern Work, når Microsoft uddeler deres partner award den 23. maj ved årets Partner Awards Show.
22. marts 2024
“Som konsulenter bliver vi betalt for at sige vores mening”
Jesper Krogh er seniorkonsulent i Globeteam, hvor han for nylig fejrede 10-års jubilæum. Her fortæller han om ungdomsaspirationer, fascinationen af infrastruktur og om at tage førerkasketten på.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler