Globeteam opkøber betydelig del af Asseco Danmark

Skrevet af
Globeteam
Presse

Del indlæg

Globeteam opkøber betydelig del af Asseco Danmark

Det danske konsulenthus Globeteam har købt managed services-forretningen af Asseco Danmark, som siden 2020 har etableret en forretning, hvor selskabet leverer forvaltning og drift af IT-løsninger. Kunderne er både offentlige og private virksomheder i Danmark og Europa.

CEO i Globeteam Claus Moldow forklarer, at opkøbet er et perfekt supplement til Globeteams eksisterende forretning.

“Vi har længe haft et ønske om at styrke vores ydelsespalette inden for managed services til vores kunder, som er et af de områder, hvor Asseco Danmark er stærke – altså forvaltning og drift af IT-løsninger. Med opkøbet vil Globeteam styrke sin position i det danske marked. Samtidig får vi erfarne kræfter ombord med Holger Brøns Jensen i spidsen, som igennem sin lange karriere har været med til at etablere og lede store driftscentre for både offentlige og private kunder,” siger Claus Moldow.

Holger Brøns Jensen, som i dag er CEO i Asseco Danmark, fortsætter som chef i et nyoprettet managed services forretningsenhed i Globeteam og bliver en del af ledelsen i Globeteam.

”Vi er meget glade for, at vi kan fortsætte udviklingen af den etablerede Managed Services forretning i Globeteam regi, et forretningsområde som vi ser et stort potentiale i og nu skal til at vækste i et noget større setup. Sammen står vi stærkere, og vi kan nu tilbyde kunderne hos Globeteam endnu flere services, som samtidig underbygger den eksisterende forretning i Globeteam, så vores leverance muligheder bliver væsentlig forstærket overfor vores kunder. Samtidig glæder jeg mig over det ledelsesfællesskab, som jeg nu bliver en del af, og det bliver et godt rygstød til den fortsatte succes,” siger Holger Brøns Jensen.

Globeteams opkøb af Asseco Danmark flugter samtidig den strategi, der blev lagt, da den nordiske private equity aktør Norvestor sidste år købte sig ind som ny hovedaktionær i Globeteam. Fonden købte sig til majoritetsposten via Kirk Kapital og selskabets ledelse, Claus Moldow og Morten Strunge Nielsen. Både Kirk Kapital og Globeteams ledelse er dog fortsat med som aktionærer med henholdsvis 25 pct. og godt 20 pct. af aktierne i selskabet.

“Globeteam har markedets bedste konsulentydelser indenfor IT, Management og cyber- og informationssikkerhed. Vi er ikke i tvivl om, at der fortsat er masser af vækstmuligheder i Globeteam i Danmark. Yderligere kan vi se at det er helt oplagt i første omgang at ekspandere til det norske marked. Herefter er ambitionen, at vi vil ud i resten af Skandinavien og derefter videre ud i Europa. Opkøbet af Asseco Danmark er i høj grad med til at støtte op om disse ambitioner,” siger Claus Moldow.

For yderligere information kontakt Morten Huse Eikrem-Jeppesen, PressConnect, mobil 53 85 07 70

Om Globeteam

Globeteam er et topspecialiseret konsulenthus, som hjælper med at optimere IT- og forretningspotentialer med afsæt i digitalisering, dyb teknisk specialisering og solid forretningsforståelse.

Globeteam tilbyder ydelser inden for management consulting, infrastruktur, udvikling, SAP-ydelser samt cyber- og informationssikkerhed. 

Læs mere om Globeteam 

Andre læste også
28. november 2023
Globeteam udvider sin forretning i Jylland
Det danske konsulenthus Globeteam gør nu klar til en stor jysk/fynsk satsning, hvor selskabet over de næste tre år forventer at indgå samarbejde med omkring 40 nye konsulenter.
22. november 2023
Ny kursusenhed skal klæde virksomheder bedre på
Det danske konsulenthus Globeteam etablerer nu en selvstændig kursusenhed, GlobeAcademy, hvor virksomheder skal klædes endnu bedre på til at håndtere de stadig større krav og den øgede kompleksitet i forhold til f.eks. IT-sikkerhed.
13. oktober 2023
Globeteam Enters into a Strategic Partnership with BlueVoyant
Globeteam, has entered a strategic partnership with the global IT security company BlueVoyant, which is considered a world leader in providing ongoing security monitoring using Microsoft Security products.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler