Globeteam opkøber betydelig del af Asseco Danmark

Skrevet af
Kirsten Nielsen
Presse

Del indlæg

Globeteam opkøber betydelig del af Asseco Danmark

Det danske konsulenthus Globeteam har købt managed service-forretningen af Asseco Danmark, som siden 2020 har etableret en forretning, hvor selskabet leverer forvaltning og drift af IT-løsninger. Kunderne er både offentlige og private virksomheder i Danmark og Europa.

CEO i Globeteam Claus Moldow forklarer, at opkøbet er et perfekt supplement til Globeteams eksisterende forretning.

“Vi har længe haft et ønske om at styrke vores ydelsespalette inden for managed services til vores kunder, som er et af de områder, hvor Asseco Danmark er stærke – altså forvaltning og drift af IT-løsninger. Med opkøbet vil Globeteam styrke sin position i det danske marked. Samtidig får vi erfarne kræfter ombord med Holger Brøns Jensen i spidsen, som igennem sin lange karriere har været med til at etablere og lede store driftscentre for både offentlige og private kunder,” siger Claus Moldow.

Holger Brøns Jensen, som i dag er CEO i Asseco Danmark, fortsætter som chef i et nyoprettet managed service forretningsenhed i Globeteam og bliver en del af ledelsen i Globeteam.

”Vi er meget glade for, at vi kan fortsætte udviklingen af den etablerede Managed Service forretning i Globeteam regi, et forretningsområde som vi ser et stort potentiale i og nu skal til at vækste i et noget større setup. Sammen står vi stærkere, og vi kan nu tilbyde kunderne hos Globeteam endnu flere services, som samtidig underbygger den eksisterende forretning i Globeteam, så vores leverance muligheder bliver væsentlig forstærket overfor vores kunder. Samtidig glæder jeg mig over det ledelsesfællesskab, som jeg nu bliver en del af, og det bliver et godt rygstød til den fortsatte succes,” siger Holger Brøns Jensen.

Globeteams opkøb af Asseco Danmark flugter samtidig den strategi, der blev lagt, da den nordiske private equity aktør Norvestor sidste år købte sig ind som ny hovedaktionær i Globeteam. Fonden købte sig til majoritetsposten via Kirk Kapital og selskabets ledelse, Claus Moldow og Morten Strunge Nielsen. Både Kirk Kapital og Globeteams ledelse er dog fortsat med som aktionærer med henholdsvis 25 pct. og godt 20 pct. af aktierne i selskabet.

“Globeteam har markedets bedste konsulentydelser indenfor IT, Management og cyber- og informationssikkerhed. Vi er ikke i tvivl om, at der fortsat er masser af vækstmuligheder i Globeteam i Danmark. Yderligere kan vi se at det er helt oplagt i første omgang at ekspandere til det norske marked. Herefter er ambitionen, at vi vil ud i resten af Skandinavien og derefter videre ud i Europa. Opkøbet af Asseco Danmark er i høj grad med til at støtte op om disse ambitioner,” siger Claus Moldow.

For yderligere information kontakt Morten Huse Eikrem-Jeppesen, PressConnect, mobil 53 85 07 70

Om Globeteam

Globeteam er et topspecialiseret konsulenthus, som hjælper med at optimere IT- og forretningspotentialer med afsæt i digitalisering, dyb teknisk specialisering og solid forretningsforståelse.

Globeteam tilbyder ydelser inden for Business consulting, infrastruktur, udvikling, SAP-ydelser samt cyber- og informationssikkerhed. 

Læs mere om Globeteam 

Andre læste også
Johannes Deltorp, Globeteam
17. januar 2023
Mød udviklingskonsulent Johannes Deltorp
Læs interview med Johannes Deltorp, som bl.a. fortæller om afvekslingen og friheden som konsulent, og hvordan han startede i Globeteam med en indstilling om, at man kun fortryder det, man ikke gør.
Globeteam ønsker alle en glædelig jul
19. december 2022
Glædelig jul og tak for 2022
Globeteam ønsker alle en glædelig jul. Traditionen tro har vi brugt årets julegavebudget på at støtte to initiativer, som gør en kæmpe forskel for børn og unge.
Claus Moldow - Adm. direktør i Globeteam
18. december 2022
Globeteam underskriver aftale med Energinet på 160 mio. kr.
Globeteam skal de næste fire år hjælpe Energinet med digital drift, vedligehold og udvikling baseret på Microsoft.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler