Globeteam øger omsætning og overskud med 23 pct.

Skrevet af
Globeteam
Presse

Del indlæg

Årsregnskab 2018

For sjette år i træk oplever IT-­konsulentvirksomheden Globeteam markant vækst. Selskabets adm. direktør, Claus Moldow, glæder sig over endnu et solidt regnskabsår, hvor både omsætning og overskud er steget med 23 pct.

Pressemeddelelse udsendt den 28. maj.

Globeteams omsætning steg fra 195 mio. kroner i 2017 til 240 mio. kroner i 2018. Resultatet før skat blev på 21,8 mio. kroner i 2018, hvilket er en stigning på 23 pct. i forhold til 2017.

Det fremgår af IT-­konsulentvirksomhedens årsregnskab, som er offentliggjort i dag.

Selskabets adm. direktør, Claus Moldow, glæder sig over endnu et solidt regnskabsår, hvor både omsætning og overskud er steget markant:

“Den stabile vækst i Globeteam er udtryk for, at vores tværfaglige forretningsmodel fungerer, og at vores kunder vælger den komplette rådgivning hele vejen rundt om deres IT­projekter,” siger Claus Moldow.

Hos Globeteam forventer man fortsat fremgang og økonomisk vækst de kommende år:

“I 2018 har vi fået 55 nye offentlige og private kunder. I samme periode har vi tiltrukket yderligere 29 højtuddannede forretningskonsulenter og IT ­specialister til Globeteam. Begge dele indikerer, at området for digitalisering er i vækst, men også at Globeteams forretningsmodel er bæredygtig og tilbyder den fornødne fleksibilitet og effektivitet, som erhvervslivet og arbejdsmarkedet efterspørger,” siger Claus Moldow.

Konkurrencedygtighed på højeste niveau

Det familieejede investeringsselskab Kirk Kapital ejer 46 procent af Globeteam. CEO i KIRK Kapital Kim Gulstad er imponeret over den vækst, som Globeteam har præsteret det seneste år.

“Vi har haft store forventninger til vores investering i Globeteam. Vi kan med det seneste årsregnskab med glæde konstatere, at vores forventninger er blevet indfriet. Vi ser frem til at være med på den fremtidige rejse,” siger Kim Gulstad, der fremhæver Globeteams særlige forretningsmodel.

“Globeteam formår med sin særlige forretningsmodel at tiltrække branchens spydspidser med udfordrende og afvekslende arbejde og en meget høj grad af selvbestemmelse og fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge sin egen hverdag. Dermed er Globeteams struktur et godt bud på, hvordan en bæredygtig arbejdsform kan se ud i fremtiden, og vi tror på, at den er med til at sikre Globeteams konkurrencedygtighed på højeste niveau,” siger Kim Gulstad.

Om Globeteam

Globeteam er et topspecialiseret konsulenthus, som hjælper med at optimere IT­ og forretningspotentialer med afsæt i digitalisering, dyb teknisk specialisering og solid forretningsforståelse. Globeteam tilbyder ydelser og leverancer på tværs af tre hovedområder: Business consulting, infrastruktur og udvikling.

Kontaktinformation

For yderligere information kontakt Morten Huse Eikrem­ Jeppesen, mobil +45 53 85 07 70.


På billedet ses Globeteams bestyrelse. Fra venstre bestyrelsesformand Mogens Elsberg, Andreas Faerk fra KIRK KAPITAL og Claus Moldow, administrerende direktør i Globeteam. 

Andre læste også
Globeteam hjælper med NIS2 compliance - prøv vores NIS2 Assessment Tool
10. november 2022
Deltag i webinar: NIS2 direktivet er vedtaget. Hvad betyder det for dig?
På dette webinar gennemgår vi NIS2-direktivets indhold, så du får en bedre forståelse af, hvilke krav din organisation kigger ind i, hvis I er omfattet af direktivet.
Windows 365 vs Azure Virtual Desktop
3. november 2022
Deltag i webinar: Windows 365 vs Azure Virtual Desktop
På dette webinar dykker vi ned i såvel Windows 365 som Azure Virtuel Desktop og deler vores erfaringer med implementering i forskellige scenarier, så du kan blive skarp på, hvilken platform I skal vælge.
Claus Moldow - Adm. direktør i Globeteam
25. oktober 2022
Globeteam lander 4-årig rammeaftale inden for det sundhedsministerielle område
Globeteam skal over de kommende fire år løse en lang række opgaver inden for Sundhedsministeriets 10 ressortområder, der bl.a. omfatter Departementet, Sundhedsdatastyrelsen, og Sundhedsstyrelsen.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler