Globeteam løber med sejren i udbud til en værdi af 100 millioner kroner

Skrevet af
Globeteam
Presse

Del indlæg

Globeteam har vundet udbuddet af rammeaftale på it-konsulentydelser hos Danmarks Miljøportal.

Globeteam skal bl.a. bistå Danmarks Miljøportal med at reducere deres udviklingsomkostninger og -tid gennem implementeringen af Cloud First-strategi.

Torsdag eftermiddag den 23. november blev det med underskrifter på kontrakten endeligt bekræftet, at Globeteam i de kommende 48 måneder skal levere it-konsulentbistand til udvikling, vedligeholdelse, support og videreudvikling af Danmarks Miljøportals it-systemer.

»Globeteams tilbud var det med det bedste forhold mellem pris og kvalitet. Danmarks Miljøportal ser frem til, at vi i samarbejde med Globeteam skal accelerere implementeringen af vores Cloud First-strategi, således at vi kan realisere vores mål om at reducere udviklingsomkostninger og udviklingstid med 30 procent og reducere vores drift og vedligeholdelsesomkostninger med 5 procent,« siger sekretariatsleder i Danmarks Miljøportal Nils Høgsted.

En omfattende udvælgelsesproces

Udvælgelsen af Globeteam sker som følge af en omfattende udbudsproces, som bl.a. har inkluderet bedømmelser af konsulenthusets erfaringer fra arbejde med en meget lang række tilknyttede teknologier og metoder, de navngivne konsulenters konkrete erfaringer og kompetencer, en prøveopgave og beskrivelser af en lang række samarbejdskrav.

»Det er med meget stor glæde, at Globeteam er blevet valgt af Danmarks Miljøportal. Kontrakten er vundet i skarp konkurrence med flere af Danmarks dygtigste konsulenthuse. Vi vil sammen med Danmarks Miljøportal videreudvikle deres status som en af de absolutte frontløbere inden for digitalisering i offentligt regi. Det store konsulentteam, der skal varetage det daglige arbejde, er alle stærkt engagerede og vil ydmyge, dedikerede og stolte gøre alt for at indfri forventninger og krav,« lyder det fra Kristian Lykke, som er partner i Globeteam og ansvarlig for indgåelse af rammeaftaler.

Med indgåelsen af aftalen forpligter Globeteam sig til at tilbyde et fast tilknyttet konsulentteam til udførelse af opgaverne for Danmarks Miljøportal i rammeaftalens løbetid, som omfatter ydelser inden for teknologiområder og metoder som sikkerhed, standarder efter »best practice« på webservice og webgrænseflader under anvendelser af føderationsbrugerstyring.

Danmarks Miljøportal 2016 i tal

Danmarks Miljøportals systemportofølge består af 21 systemer. Alle systemer driftes i skyen på 191 IaaS- og 201 PaaS-servere. Derudover er der:

  • 100.000 brugere
  • 4.000.000 besøgene
  • 47 TB data ud
  • 29 TB data ind
  • 25 mia. transaktioner

Om Danmarks Miljøportal

Danmarks Miljøportal er et fællesoffentligt partnerskab mellem staten, kommunerne og regionerne. Miljøportalen fungerer som en selvstændig portal, som opererer på tværs af myndighedsgrænser. Danmarks Miljøportals mission er at være den unikke indgang til Miljødata i Danmark og bringe data i spil, så de skaber mest mulig værdi for myndigheder, borgere og virksomheder i Danmark.

Om Globeteam

Globeteam er et konsulenthus med høj faglighed, konstant vækst og meget tilfredse kunder, som hjælper med at optimere forretning og it med afsæt i digitalisering, dyb teknisk specialisering samt en solid forretningsforståelse. Globeteam tilbyder ydelser og leverancer indenfor og på tværs af tre hovedområder: Business consulting, infrastruktur og udvikling.

Andre læste også
22. marts 2024
“Som konsulenter bliver vi betalt for at sige vores mening”
Jesper Krogh er seniorkonsulent i Globeteam, hvor han for nylig fejrede 10-års jubilæum. Her fortæller han om ungdomsaspirationer, fascinationen af infrastruktur og om at tage førerkasketten på.
5. marts 2024
Kom til formiddagsseminar om Copilot for Microsoft 365 den 9. april
Kom godt & sikkert fra start med Copilot for Microsoft 365. Få gode råd til den tekniske & organisatoriske implementering & hør erfaringer fra kundeprojekter
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler