Globeteam er nomineret til Microsoft Partner Award i Modern Work

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Microsoft Partner Awards 2024

Globeteam er med i opløbet om at blive årets partner i kategorien Modern Work, når Microsoft uddeler deres partner award den 23. maj ved årets Partner Awards Show.

”Hos Globeteam er vi stolte over at været nomineret af Microsoft som årets partner inden for Modern Work. Det er et kæmpe skulderklap til Globeteam og hele vores team, der dagligt hjælper virksomheder med at opnå fuld værdi og gevinst af deres Copilot for Microsoft 365 investering. Samtidig med at vi sikrer kunden en teknisk sikker og struktureret implementering og forankring i organisationen.

Hver dag arbejder vi hårdt på at udbrede de positive budskaber hos virksomheder om Copilot og har flere seminarer og initiativer på vej, hvor virksomheder kan lade sig inspirere af hinanden og få input til, hvordan de kommer godt fra start med deres Copilot for Microsoft 365 implementering” siger Peder Lind Sørensen, som er ansvarlig for Globeteams partnerskab med Microsoft.

Er du nysgerrig på, hvordan din virksomhed kommer sikkert i gang med Copilot for Microsoft 365, kan du læse mere om vores to typer af Microsoft 365 Copilot Readiness Assessments – en teknisk og en organisatorisk.

Du kan også se en optagelse fra vores seneste webinar her

Globeteam er nomineret til Microsoft Partner Awards i Modern Word
Andre læste også
8. maj 2024
Microsoft CSP specialist til Globeteam Managed Services
I rollen som Microsoft CSP specialist vil du, i samarbejde med vores kunder og resten af Managed Services holdet, være ansvarlig for at administrere og optimere kundernes Microsoft CSP-abonnementer og -tjenester
22. marts 2024
“Som konsulenter bliver vi betalt for at sige vores mening”
Jesper Krogh er seniorkonsulent i Globeteam, hvor han for nylig fejrede 10-års jubilæum. Her fortæller han om ungdomsaspirationer, fascinationen af infrastruktur og om at tage førerkasketten på.
1. februar 2024
Globeteam henter ny managing director hos Netcompany
Globeteam har ansat Andreas Strandbygaard som ny managing director. Andreas kommer fra en ledende stilling hos Netcompany og tiltræder jobbet i Globeteam den 1. februar.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler