Globeteam App til registrering af medarbejder-lokation

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

On-site eller off-site? Med den nyudviklede Globeteam app, får I overblik over jeres medarbejdere

Social ansvarlighed | Dokumentation | Hurtig implementering | Sikker genåbning

I forbindelse med COVID-19 er der mange virksomheder og organisationer, der har lukket helt eller delvist ned for fremmøde på kontoret. Nogle medarbejdere arbejder hjemmefra, andre er på kontoret. Nogle møder ind engang imellem og andre har faste ordninger som fx 2 dage hjemme og 3 dage på kontoret. Det kan være svært at bibeholde overblikket.

Uanset hvordan man har indrettet sig ude i virksomhederne, og om medarbejderne fortsat skal have mulighed for at arbejde hjemmefra, når landet genåbner, er der et reelt behov for information om, hvem, hvor og hvornår medarbejdere og eksterne konsulenter er henholdsvis on-site og off-site.

Hos Globeteam har vi derfor udviklet en app, hvor medarbejdere kan registrere, om de arbejder hjemme eller er på kontoret. Appen, der er bygget på PowerApps og PowerAutomate, kan integreres på virksomhedens intranet, i Teams eller hvor det passer. Løsningen er målrettet alle virksomheder eller offentlige institutioner, der kan se fordelen i at digitalisere manuelle processer og optimere uhensigtsmæssigheder i virksomheden.

Fordele ved Globeteam App

Ud over at måle, hvem og hvor mange, der møder ind på kontoret den næste dag, uge eller måned kan appen ligeledes bruges til:

  • Kantine: Hvor mange kan vi forvente, der skal have frokost
  • Facility-management: Kan dele af bygningen lukkes ned
  • Facility-management: Lokationsplanlægning ift. restriktioner om antal personer pr. lokation/mødelokale
  • Ledelse og HR: Smitteopsporing, hvis virksomheden rammes af Corona

Ved mere avanceret brug kan løsningen integreres, så oplysningerne leveres direkte til et kantinebookingsystem, et parkeringssystem, et komme/gå-system osv.

Globeteam App løsningen

Løsningen er udviklet i PowerApp, som er en integreret del af Office 365. Løsningen kan indlejres på Intranettet som en webpart eller som en funktion i Teams, og kan tilpasses den enkelte virksomheds behov, ønsker og miljø. Eksemplet herunder er en basisopsætning, hvor brugerne præsenteres for en ”Registrering” og en ”Oversigt i PowerAppen.Registreringen
er opbygget med en fortløbende kalender på 14 dage. Brugeren markerer de dage, hvor han eller hun er enten on-site eller off-site. Efter endt registrering publicerer brugeren sine valg.

Oversigten opsamler samtlige brugeres registreringer, ligeledes i en fortløbende kalender på 14 dage. Udover at se registreringer for de kommende 14 dage, er det også muligt at få vist tidligere perioder. Selve dataene er placeret på en SharePoint-liste, der kan trækkes ud i excel, og kan bruges til at spore, hvem, der var registreret til at være på lokationen på en given dag/periode.

Sensor-løsning til registrering og kvantificering af medarbejdere

Denne løsningen giver et realtidsoverblik over medarbejdernes adfærd og måler, modsat vores app, når folk ér i bygningen eller i lokalet.

Læs mere om sensor-løsningen her

Andre læste også
Læs vores gode råd om ledelsesrapportering i Power BI
1. september 2022
8 gode grunde til at bruge Power BI
Vi anbefaler vores kunder blandt statens institutioner og selvejere at bruge Power BI til deres rapporter med f.eks. ledelsesinformation. Læs vores 8 gode grunde til at bruge Power BI.
Anbefalinger til sommerlæsning
29. juni 2022
Forkæl din hjerne i ferien – med gode bøger og podcasts
Inden vores konsulenter hopper i klipklapperne, har vi bedt dem dele deres bedste anbefalinger til læse- & lytteoplevelser, du kan nyde i sommerferien.
Teams
14. marts 2022
Webinar om organisatorisk implementering af telefoni i Teams. 31. marts 2022.
For mange virksomheder er telefonien noget af det sidste, der bliver flyttet over i Teams – og “hvor svært kan det egentlig også være”? Få inspiration til, hvordan I kommer godt i gang med telefoni i Teams og får brugerne med.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler