Globeteam App til registrering af medarbejder-lokation

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

On-site eller off-site? Med den nyudviklede Globeteam app, får I overblik over jeres medarbejdere

Social ansvarlighed | Dokumentation | Hurtig implementering | Sikker genåbning

I forbindelse med COVID-19 er der mange virksomheder og organisationer, der har lukket helt eller delvist ned for fremmøde på kontoret. Nogle medarbejdere arbejder hjemmefra, andre er på kontoret. Nogle møder ind engang imellem og andre har faste ordninger som fx 2 dage hjemme og 3 dage på kontoret. Det kan være svært at bibeholde overblikket.

Uanset hvordan man har indrettet sig ude i virksomhederne, og om medarbejderne fortsat skal have mulighed for at arbejde hjemmefra, når landet genåbner, er der et reelt behov for information om, hvem, hvor og hvornår medarbejdere og eksterne konsulenter er henholdsvis on-site og off-site.

Hos Globeteam har vi derfor udviklet en app, hvor medarbejdere kan registrere, om de arbejder hjemme eller er på kontoret. Appen, der er bygget på PowerApps og PowerAutomate, kan integreres på virksomhedens intranet, i Teams eller hvor det passer. Løsningen er målrettet alle virksomheder eller offentlige institutioner, der kan se fordelen i at digitalisere manuelle processer og optimere uhensigtsmæssigheder i virksomheden.

Fordele ved Globeteam App

Ud over at måle, hvem og hvor mange, der møder ind på kontoret den næste dag, uge eller måned kan appen ligeledes bruges til:

  • Kantine: Hvor mange kan vi forvente, der skal have frokost
  • Facility-management: Kan dele af bygningen lukkes ned
  • Facility-management: Lokationsplanlægning ift. restriktioner om antal personer pr. lokation/mødelokale
  • Ledelse og HR: Smitteopsporing, hvis virksomheden rammes af Corona

Ved mere avanceret brug kan løsningen integreres, så oplysningerne leveres direkte til et kantinebookingsystem, et parkeringssystem, et komme/gå-system osv.

Globeteam App løsningen

Løsningen er udviklet i PowerApp, som er en integreret del af Office 365. Løsningen kan indlejres på Intranettet som en webpart eller som en funktion i Teams, og kan tilpasses den enkelte virksomheds behov, ønsker og miljø. Eksemplet herunder er en basisopsætning, hvor brugerne præsenteres for en ”Registrering” og en ”Oversigt i PowerAppen.

 

Bruger-registrerings app udviklet af Globeteam


Registreringen
er opbygget med en fortløbende kalender på 14 dage. Brugeren markerer de dage, hvor han eller hun er enten on-site eller off-site. Efter endt registrering publicerer brugeren sine valg.

Oversigten opsamler samtlige brugeres registreringer, ligeledes i en fortløbende kalender på 14 dage. Udover at se registreringer for de kommende 14 dage, er det også muligt at få vist tidligere perioder. Selve dataene er placeret på en SharePoint-liste, der kan trækkes ud i excel, og kan bruges til at spore, hvem, der var registreret til at være på lokationen på en given dag/periode.

Sensor-løsning til registrering og kvantificering af medarbejdere

Denne løsningen giver et realtidsoverblik over medarbejdernes adfærd og måler, modsat vores app, når folk ér i bygningen eller i lokalet.

Læs mere om sensor-løsningen her

Andre læste også
29. november 2023
Webinar: Microsoft 365 Copilot – skab en sikker & bæredygtig implementering
Se med, når vores eksperter giver gode råd til, hvordan I forbereder den tekniske og organisatoriske implementering af Microsofts nye AI-assistent. 
14. august 2023
Skal du med på kursus om AI & ChatGPT i efteråret?
Kurset er et 2-dages kursus og målrettet dig, der gerne vil lære at identificere, hvordan AI og sprogteknologi, som fx ChatGPT, kan anvendes til at skabe forretningsmæssig værdi for din virksomhed eller organisation.
7. juni 2023
Deltag i seminar om AI og ChatGPT
Få indsigt i, hvordan AI og ChatGPTs revolutionerende potentiale kan anvendes til at skabe forretningsmæssig værdi for din virksomhed. Du får konkrete eksempler, strategisk indsigt og hands-on erfaring.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler