Glædelig jul og tak for 2023

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Vi har givet din julegave til børn og unge

Vi sender hermed de bedste ønsker om en glædelig jul og et godt nytår. Samtidig vil vi gerne sige tak til vores kunder og samarbejdspartnere for det gode samarbejde i 2023.

Traditionen tro har vi brugt årets julegavebudget på at støtte to initiativer, som gør en kæmpe forskel for børn og unge. Nærmere bestemt er du med årets juledonation med til at støtte Skyggebørn og Røde Kors’ julehjælp.
Du kan læse mere om de to initiativer herunder.

 

Logoer Børnecancerfonden og Coding Pirates Game Jam 2021


Skyggebørn

Skyggebørn er gratis samtalegrupper for børn og unge i sorg: Børn, der har mistet fx mor, far eller søskende – eller børn/unge, hvis hverdag er præget af alvorlig sygdom i nærmeste familie.

Der findes ikke andre tilbud, hvor sorgramte børn kan komme i en gruppe fra de er 3 år og tale med andre ligesindede. Skyggebørn er også de eneste, der tilbyder en tidsubegrænset plads. Børnene og de unge kan være tilknyttet deres gruppe, lige så længe de har behov for det.

Skyggebørn er en nonprofitorganisation og modtager ingen offentlig støtte. Vi er derfor glade for, at vi med vores donation, kan bidrage til, at børn og unge i sorg kan få hjælp.

Læs mere om Skyggebørn her

Røde Kors’ julehjælp

Ligesom sidste år donerer vi i år et beløb, så børn kan få en god jul. I år går julehjælpen til Røde Kors, der giver udsatte børnefamilier et vigtigt lyspunkt i en trængt hverdag, så de kan slippe bekymringerne og få mere overskud.
 
Helt konkret gør Røde Kors det muligt for udsatte familier at få råd til nogle af de ting, andre tager for givet. God julemad, gaver og godter. Og de giver børnene mulighed for at opleve julens glæder på lige fod med deres kammerater. Så ingen børn skal føle sig udenfor.
 
I 2022 fik 19.584 familier julehjælp fra Røde Kors, og Røde Kors håber at kunne støtte lige så mange i år.
 
 
Andre læste også
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.
12. februar 2024
Globeteam søger en Senior Operations Specialist til Managed Service
Globeteams Managed Service team søger en Senior Operations Specialist. Har du stor erfaring med optimering og skalering af IT-drift, standardisering af processer, risikostyring samt dataanalyse og rapportering, er du måske vores nye kollega.
1. februar 2024
Globeteam henter ny managing director hos Netcompany
Globeteam har ansat Andreas Strandbygaard som ny managing director. Andreas kommer fra en ledende stilling hos Netcompany og tiltræder jobbet i Globeteam den 1. februar.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler