Om Globeteam

E-mailsikkerhed

Beskyt virksomhedens e-mailkonti mod phishing, malware og ransomware

Alle organisationer har en vigtig opgave i at beskytte data mod eksterne trusler og samtidig sørge for, at medarbejderne ikke uforvarende kompromitterer it-sikkerheden.

En af de største syndere er de e-mails, som virksomhedens legitime brugere sender og modtager. De er hackernes fortrukne genvej til virksomhedens andre systemer og data. Derfor bør du som minimum tage stilling til, hvordan virksomhedens data sikres, når der kommunikeres via e-mail.

Lykkes de IT-kriminelle med deres angreb og får adgang til forretningsmæssige systemer og personfølsomme data, kan det have en direkte økonomisk konsekvens og give ridser i imagelakken.

Vi tilbyder derfor en række løsninger til at styrke e-mailsikkerheden, som forebygger og beskytter mod phishing, malware og ransomware, og hjælper medarbejderne med at agere sikkert – og det endda med en begrænset investering.

Globeteams løsninger til Office 365 mailsikkerhed

Selvom I som organisation har valgt at outsource jeres mailtjeneste til Microsoft, er det ikke ensbetydende med, at Microsoft tager sig af sikkerheden. De står udelukkende for vedligeholdelse og patching af server-infrastrukturen.

Dog er der gode funktioner til mailbeskyttelse inkluderet i de fleste Office-365 abonnementer til virksomheder. Vi anbefaler følgende e-mailsikkerhedsløsninger, som vi kan vejlede om og hjælpe med at implementere:

Data Loss Prevention forhindrer, at følsomme data falder i de forkerte hænder

Globeteam kan hjælpe din virksomhed med at etablere en løsning, som forebygger datatab ved at forhindre, at følsomme data forlader virksomheden via e-mails eller fildeling og falder i de forkerte hænder.

Læs om vores opsætning af DLP-politikker og -løsning

 

Beskyt din mailboks med Office 365 Advanced Threat Protection

Med Office 365 Advanced Threat Protection kan Globeteam hjælpe jer sikkert i mål med den rette e-mailbeskyttelse mod sofistikerede angreb, der skjuler sig i links og vedhæftede filer. Samt mod ransomware og andre avancerede malwareangreb.

Læs hvordan vi kan hjælpe jer med Office 365 ATP

Fiskekrog der fisker efter mailadresser som symbol på phishing og spoofing

Forebyg phishing og spoofing med et eftersyn af jeres e-mailsikkerhed

Vi tilbyder et e-mailsikkerhedseftersyn målrettet virksomheder, som anvender Exchange i Office 365. Vi identificerer potentielle risici og udarbejder en plan for, hvordan I kan forebygge og forhindre phishing og spoofing.

Læs om vores sikkerhedseftersyn

Kontakt

Hør mere om, hvordan vi kan styrke jeres mailsikkerhed

Peder Lind Sørensen
E-mail: pls@globeteam.com
Mobil: +45 30747474

Portræt af Peder Lind Sørensen, Globeteam ansvarlig for infrastruktur og Microsoft partnerskab

Linkedin

IT-kriminelle bruger flere og mere avancerede teknikker, når de hacker sig ind i virksomhedens systemer, og det gør truslen større. Sådan lyder det fra Center for Cybersikkerhed i Forsvarets efterretningstjeneste.

Læs deres seneste trusselvurdering ”Digital gidseltagere på storvildtjagt” fra de såkaldte ransomware-angreb.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?