Globeteam

Implementering og adoption af Teams Governance Tool

Teams

Få kontrol med brugen af Teams

I Microsoft Teams kan alle brugere nemt oprette nye teams og integrere nye apps og services uden at involvere IT-afdelingen – men hvordan sikrer I, at virksomheden ikke mister kontrollen? Med Globeteams Teams Governance Tool kan I automatisere oprettelse, styring og nedlæggelse af teams, så I sikrer, at det altid er IT-afdelingen, der har styringen.

Microsoft Teams er det produkt i Microsofts portefølje, som historisk set har den største vækst i tilgangen af brugere. Det giver ekstra arbejde til IT-afdelingen, for hvordan sikrer I jer mod ’sprawl’, hvor antallet og placeringen af teams vokser ukontrolleret, mens virksomheden mister styring og overblik?

Læs mere om hybrid arbejdsplads og Teams her

teams
Globeteam workshop

Få Globeteams Team Governance Tool implementeret og adopteret i din organisation. 

I et 5+1 dages engagement implementerer vi en standard Teams Governance Tool-løsning og supplerer med konkrete forslag til, hvordan I bedst kan kommunikere og informere jeres organisation om løsningen.

Læs mere nederst på siden 

teams

Governance i Teams – hvad bør I have styr på?

Nøgleordet til at bevare kontrollen er governance, herunder politikker og retningslinjer for:

Det er ligeledes muligt at tilføje flere typer af følsom information, så løsningen passer til lige netop jeres behov.

teams

Fordele med vores Teams Governance Tool

For at gøre arbejdet med at håndhæve retningslinjerne for Microsoft Teams lettere, har vi udviklet et Teams Governance Tool, som automatiserer oprettelse, styring og nedlæggelse af teams. Samtidig hjælper værktøjet jer med at etablere struktur, styring, sikring og kontrol omkring implementeringen og anvendelsen af Teams, så I får maksimalt udbytte af jeres investering.

Forretningsfordelene er:

Globeteams Teams Governance Tool udmærker sig ved udelukkende at benytte de produkter og teknologier, som allerede findes i Office 365 Enterprise.

Værktøjet udgøres af en kombination af Microsoft Graph, Power Automate (tidl. Flow), SharePoint, Outlook og Teams, som tilpasses med processer for godkendelse og sikkerhed.
Det betyder, at der ikke er nogen udvikling forbundet med implementeringen, og at opbygning og anvendelse er nem og intuitiv.

Implementering og adoption af Teams Governance Tool

Vi tilbyder et forløb af 5+1 dages varighed, som indeholder følgende:

Gennem dialog afdækkes eksisterende miljø. Forudsætninger og forventninger afstemme. Der afholdes en workshop hvor Team Governance Tool og afhængigheder bliver gennemgået.

Med afsæt i initiering og workshop gennemgås eventuelle nødvendige justeringer og tilpasninger af eksisterende miljø. Der udarbejdes et endelig rapport som danner grundlag for implementeringen.

Implementeringen påbegyndes og forudsætter at forudgående justeringer og tilpasninger af eksisterende miljø er gennemført. Der gennemføres successivt test.

Globeteams adoption konsulent gennemfører I samarbejde et afstemt adoptionsforløb med konkrete input til hvordan I bedst for kommunikeret og informeret omkring anvendelse af Team Governance Tool.

Efter endt implementering og adoption gennemgås den endelige implementering, dokumentation og der overdrages mhbl. drift

Individuel tilpasning af Team Governance Tool og udvidelse af adoptionsforløbet er muligt efter aftale med Globeteam.

Peder Lind Sørensen Globeteam
Peder Lind Sørensen
Salgsansvarlig

Kan jeg hjælpe ?

Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere om, hvordan Globeteam kan hjælpe jer med implementering og adoption af Teams Governance Tool. Tlf. +45 3074 7474 eller pls@globeteam.com

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler