Globeteam

Undervisning og kurser i Navision Stat, Statens Budgetsystem mv.

John paustian, Globeteam

Kontakt mig gerne, hvis du vil vide mere

ERP

Styrk dine kompetencer inden for statens økonomisystemer

Arbejder du med et eller flere af de fælles statslige økonomisystemer som Navision Stat, Statens Budgetsystem (SBS), RejsUD mv. og har brug for at styrke dine kompetencer inden for brugen af systemerne?  

Vi udvikler undervisningsmaterialer og tilbyder kurser i Navision Stat, SBS mv. på alle niveauer. Hvad end du er begynder og har brug for grundlæggende viden om systemerne eller har brug for at udvikle dine kompetencer inden for et specifikt område, så kan vi hjælpe dig. 

Dels kan du møde os som undervisere på et af de åbne kurser, som vi har udviklet på vegne af Økonomistyrelsen, og dels kan du som selvejende eller statslig institution få afholdt et skræddersyet kursus, som passer til netop jeres anvendelse af systemerne.

Kompetenceudvikling og undervisning er desuden altid en del af vores kundeleverancer. Vi forlader jer ikke før, vi er sikre på, at I kan anvende de løsninger, vi leverer.

Læs mere om vores leverancer inden for ERP og økonomistyring i staten

Åbne, generelle kurser i Navision Stat og SBS

Vi har opbygget kursusforløb og materialer i Navision Stat og SBS på vegne af Økonomistyrelsen, ligesom vi står for selve undervisningen på kurserne. Det er åbne kurser, som udbydes af Økonomistyrelsen flere gange om året. Forløbene omfatter både introduktionskurser for nye medarbejdere og korte tematiske moduler for mere erfarne brugere. De er generelle og tager ikke udgangspunkt i institutionsspecifikke problemstillinger.

Som deltager på de åbne kurser i Navision Stat og SBS har du mulighed for at få hands-on erfaring med systemerne. Vi lægger vægt på, at du får fingrene mest muligt i systemet gennem konkrete øvelser, og vi har samtidig fokus på at give dig en god forretningsmæssig forståelse af, hvordan I kan anvende Navision Stat og SBS i din institution.

Skræddersyede kurser i Navision Stat og Statens Budgetsystem

Vi leverer også skræddersyede kurser i Navision Stat og Statens Budgetsystem via Økonomistyrelsen, ligesom I har mulighed for at få skræddersyede undervisningsforløb i andre af statens systemer.

Kontakt John Paustian for at høre mere om mulighederne.

Effektiv kompetenceudvikling med sidemandsoplæring

I tillæg til vores kurser i Navision Stat og SBS tilbyder vi konkret sparring på netop jeres opgaver og behov. Uanset om du er alene, eller I er en mindre gruppe, kan vi hjælpe jer med at opbygge kompetencer gennem virtuel sidemandsoplæring.

Jeg er så glad for at have disse online møder. Vi mødes virtuelt 1-2 gange om ugen efter behov og gennemgår emner, som vi sammen fastlægger. Nogle gange med fast dagsorden, og andre gange stiller jeg bare spørgsmålene på dagen. Indholdet skræddersyes præcis til mine behov. Det er en undervisningsform, hvor jeg i turbofart får sparring til at tackle netop de udfordringer, som jeg står med her og nu. Jeg får en masse viden og samtidig hygger vi os.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler