Globeteam

Cloud governance

cloud

Styrk værdien af jeres cloud-løsninger med den rette governance-struktur

Har I styr på, hvordan I håndterer løbende opdateringer af cloud-løsninger som fx Office 365, så de ikke er til gene for brugere og arbejdsgange, men rent faktisk tilfører forretningen værdi?
Globeteam kan rådgive jer om opbygning af de nødvendige cloud governance-strukturer, og vi tilbyder også at varetage governance-opgaver for jer.

Cloud-løsninger er karakteriseret ved, at de løbende bliver udviklet, og altid er opdaterede. Dette er som udgangspunkt en stor fordel for både brugere og IT-afdelingen. Brugerne har altid adgang til den nyeste version, og IT-afdelingen slipper for at installere nye versioner af virksomhedens forskellige software-produkter.

Men intet er så godt, at det ikke kan give udfordringer andre steder. Eksempler på typiske spørgsmål, som melder sig ved opdateringer af cloud-løsninger, er:

Opbygning af den nødvendige cloud governance

I Globeteam har vi stor erfaring med at rådgive vores kunder omkring opbygning af de governance-strukturer, der skal til, for at give både forretningen og IT-afdelingen ro i maven.

Globeteam kan rådgive om organiseringen og hvilke roller, der skal indgå. Vi har skabeloner til best practice-procedurer, og vi tilbyder et procesunderstøttende værktøj ChangeDriver, der sikrer, at de beskrevne procedurer bliver overholdt, og at de enkelte roller udfører deres opgaver.

Læs mere om Cloud og vores øvrige cloud ydelser her

cloud

Outsourcing af governance-opgaver til Globeteam

Mange organisationer ønsker ikke selv at varetage alle governance-opgaverne, og Globeteam tilbyder derfor både standardydelser og skræddersyede governance-ydelser til Office 365 og andre cloud-løsninger. Fx kan vi stå for at overvåge nyhedsstrømmen af funktionalitetsændringer eller formidle ændringerne og deres betydning til kunden ved jævnlige møder. Og selvfølgelig kan vi også varetage den eventuelle tekniske opsætning af de nye funktioner, så I som organisation opnår det optimale forretningsmæssige udbytte.

Governance og adoption af Office 365
Microsoft Office 365 er et godt eksempel på en cloud-løsning, som bliver ”løbende udviklet og er konstant opdateret”. Ofte ser vi, at brugerne ikke bliver informeret, når vigtige funktioner pludselig ændrer sig eller helt forsvinder – og det skaber frustration. Typisk fordi, at selvom ændringerne er meldt ud i god tid fra Microsoft, så har ingen i hverken IT-afdelingen eller forretningen, forholdt sig til ændringerne.

I store komplekse organisationer, hvor der er integrationer mellem de forskellige løsninger, kan det være meget irriterende og endda forretningskritisk, at man ikke har testet ny funktionalitet, inden den bliver gjort tilgængelig i Office 365, og justeret sine arbejdsgange efter det.

Peder Lind Sørensen - Globeteam
Peder Lind Sørensen
Salgsansvarlig

Kan jeg hjælpe ?

Vil du høre mere om, hvordan Globeteam kan hjælpe jer i mål med Cloud governance er du velkommen til at kontakte mig på tlf. +45 3074 7474 eller pls@globeteam.com

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler