Kundecase

Implementering af Navision Stat

Udfordring

Fredericia Maskinmesterskole skiftede økonomisystem til Navision Stat og ønskede hjælp til at sikre en god implementering og idriftsættelse.

Løsning

Vi har hjulpet Fredericia Maskinmesterskole igennem hele implementeringsprocessen med både vejledning, rådgivning og hands-on assistance.

Resultat

Fredericia Maskinmesterskole har fået hjælp til en effektiv implementering af Navision Stat og IndFak fra A til Z.

Effektiv implementering af Navision Stat på Fredericia Maskinmesterskole

Fredericia Maskinmesterskole har skiftet økonomisystem ved årsskiftet 2019/20 og bruger nu Navision Stat – som er en del af den statslige systempakke. De har fået hjælp til implementeringsprocessen og den efterfølgende idriftsættelse af det nye økonomisystem på skolen.

Globeteam (tidligere AMC) har hjulpet Fredericia Maskinmesterskole igennem hele implementeringsprocessen med både vejledning, rådgivning og hands-on assistance.

Implementeringen har bestået af følgende overordnede opgaver:

Vi har fået værdifuld sparring og konkret hjælp hands-on til implementeringsprocessen. Kombinationen af konsulenternes store viden om systemerne, deres forretningsforståelse og evne til at lære fra sig viste sig at være rigtig vigtig for både processen og resultatet af implementeringen.”

Kundens udbytte

Fredericia Maskinmesterskole har fået den ønskede hjælp til en effektiv implementering af Navision Stat og IndFak fra A til Z. Vi har haft et tæt og godt samarbejde undervejs og brugte kombinationen af vores viden om den statslige systempakke, vores forretningsforståelse ift. de selvejende uddannelsesinstitutioners behov og vores erfaringer med undervisning til at skabe en god implementering og et succesfuldt resultat sammen med skolen.

Martin V Olsen, ERP-konsulent hos Globeteam
Martin V. Olsen
Globeteam Principal

Vil du høre mere? 

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at sikre en god implementering af Navision Stat?

E-mail: mvo@globeteam.com

Mobil: +45 3071 4411

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler