Kundecase

Moderniseringsstyrelsen vælger cloudbaseret single sign on-løsning

Moderniseringsstyrelsen højner service og sikkerhed med single sign on-løsning

Offentlige myndigheder vil fremover få nem og sikker adgang til Moderniseringsstyrelsens applikationer og tjenester med en cloudbaseret single sign on-løsning fra Globeteam.

Moderniseringsstyrelsen har netop idriftsat en central føderations- og single sign on-løsning leveret og driftet af Globeteam.

Med løsningen får ca. 400 statslige og selvejende institutioner samt enkelte kommuner og regioner sikker adgang til tjenester og applikationer (herunder RejsUd og IndFak) uden at skulle huske på passwords. Det giver tilsammen op til knap en million logins om måneden, som løsningen skal håndtere.

Single sign-on er kort fortalt en teknologi, der sikrer, at de rette medarbejdere får adgang til de rigtige systemer med blot et enkelt login.

Cloudbaseret løsning med høj sikkerhed

Moderniseringsstyrelsen valgte en cloudbaseret løsning for at opnå en høj sikkerhed, adgang til avanceret logningsfunktionalitet og for at sikre en optimering af driftsomkostningen.

Foruden et højnet serviceniveau for brugerne byder single sign on-løsningen på øget driftsstabilitet, effektiviseringsbesparelser og ikke mindst øget sikkerhed. Valideringen af brugerne kommer til at foregå i deres egne organisationer, og teknologien i single sign on-løsningen giver en langt højere sikkerhed end ved traditionelle brugeradministrationsteknologier.

Fuldautomatiseret drift og automatisk overvågning

Løsningen tilbyder udover single sign-on fuldautomatiseret drift, der automatisk overvåger løsningen flere gange i sekundet og har indbyggede alarmer på kritisk serverinfrastruktur (diskplads, højt CPU-brug osv.). Derudover giver løsningen Moderniseringsstyrelsen mulighed for selv at trække drift- og brugsrapporter i realtid.

Løsningen bliver driftet i Microsoft Azure og anvender standardkomponenter til logning, rapportering og serverdrift. Ved at anvende Azure som fundament for platformen har Moderniseringsstyrelsen fået en løsning, som samtidig kan skaleres op eller ned i takt med, at deres behov ændrer sig.

Den cloudbaserede single sign on-løsning er udviklet og leveret af Globeteam og er baseret på produktet Safewhere Identify. Identify ligger blandt andet også til grund for sikkerhedsløsninger hos KOMBIT og Danmarks Miljøportal samt et stigende antal private applikationsudbydere.

Resultater

Peter Langvad - Globeteam
Peter Langvad
Salgsansvarlig

Kan jeg hjælpe?

Vil du høre mere om, hvordan Globeteam kan hjælpe dig med en lignende løsning, så kontakt mig gerne på +45 3086 4343 eller pl@globeteam.com

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler