Om Globeteam

Azure Governance

Sådan sikrer I data og forbrug i skyen

I Azure har I selv ansvaret for jeres applikationer og den tilhørende data, ligesom I selv skal administrere, hvem der har adgang til hvilke ressourcer – og ikke mindst have styring på jeres omkostninger. Derfor er det vigtigt, at I får politikker og regler for omgangen med jeres cloud-applikationer og data på plads, som komplementerer retningslinjerne for jeres on-premise miljø.

Når I vælger Azure som platform for jeres applikationer, så betyder det samtidig, at Microsoft tager sig af en lang række opgaver som bl.a. lagring, netværk og servere og ikke mindst sikkerheden omkring disse. Men ansvaret er ikke Microsofts alene, og som med al anden ny teknologi introducerer overgangen til cloud-baserede services nye drifts- og sikkerhedsmæssige udfordringer for både forretningen og it-afdelingen.

Med udgangspunkt i Microsofts Cloud Adoption Framework governance model, kan Globeteam hjælpe dig og din virksomhed med en proces for at drifte, udbygge, styre og kontrollere brugen af Microsoft Azure.

         

 

Ydelsen omfatter følgende områder:

  • Identity Baseline: Opsætning af retningslinjer for, hvordan I administrerer brugere og deres adgangsrettigheder på tværs af alle Azure applikationer, så I forhindrer uautoriseret adgang til sensitive data og ressourcer.
  • Cost Management: Etablering af udgiftsplaner, så I holder styr på ressourceforbruget for anvendelsen af cloud og får allokeret et budget. Vi hjælper jer også med at tage de værktøjer i brug, der er inkluderet i Azure til  at overvåge og håndhæve budgettet og få detaljeret indsigt i driften.
  • Security Baseline: Best practices og anbefalinger for dokumentation af risici og håndtering af sikkerhed for data, netværk og ressourcer. Fra et mere teknisk perspektiv omfatter det bl.a. beslutninger omkring kryptering, netværkskrav m.v.
  • Resource Consistency: Etablering af politikker og anvendelse af værktøjer relateret til drift og overvågning af jeres Azure-miljø, applikationer og workload performance, så I sikrer, at ressourcer bliver opdateret og konfigureret konsistent for at minimere serviceforstyrrelser.
  • Deployment Acceleration: Etablering af politikker til at sikre at ressourcer bliver installeret og konfigureret konsistent, så de forbliver i compliance gennem hele deres livscyklus.

 

Azure Governance kan leveres som et seperat delprojekt eller som del af Globeteams samlede Azure Onboarding og Govenance ydelse. Læs mere om Globeteams Azure Onboarding og Governance  her

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?