Globeteam recruits new managing director from Netcompany

Written by
Globeteam
Presse

Share post

Globeteam udvider direktionen med ny profil

Pressemeddelelse den 1. februar 2024

Det danske konsulenthus Globeteam har ansat Andreas Strandbygaard som ny managing director for selskabets danske aktiviteter. Andreas Strandbygaard kommer fra en ledende stilling hos Netcompany og tiltræder jobbet i Globeteam den 1. februar.

Før tiden i Netcompany var Andreas Strandbygaard i en længere årrække ansat i konsulenthuset Accenture. Oprindeligt har han en kandidatgrad i statskundskab fra Københavns Universitet.

Ansættelsen betyder, at Andreas Strandbygaard træder ind i direktionen hos Globeteam sammen med de to stiftere, adm. direktør Claus Moldow og projektdirektør Morten Strunge Nielsen.

”Vi laver denne nye organisering som en konsekvens af, at vi har startet udrulningen af en vækststrategi i Norden. Jeg vil derfor koncentrere mine kræfter på at understøtte denne strategi på et mere overordnet plan. Derfor er jeg utrolig glad for, at vi har kunnet tiltrække en kapacitet som Andreas Strandbygaard. Han er ganske enkelt det helt rigtige match,” siger Claus Moldow.

Også den nye managing director ser frem til at komme i gang i det nye job.

”Jeg har fulgt Globeteam på sidelinjen de sidste år, og det er en helt unik virksomhed med en særlig kultur og et særligt koncept, som gør, at selskabet er helt fremme blandt de allerbedste, når det handler om at løse IT- og ledelsesopgaver for både private virksomheder og kunder i det offentlige. Jeg er virkelig glad for at blive en del af Globeteam,” siger Andreas Strandbygaard.

Globeteam har siden selskabet blev stiftet i 2001 formået at skabe en forretning i konstant vækst og med en meget høj kundetilfredshed ved at kombinere en unik forretningsmodel med et højt kompetenceniveau, som sikrer engagement, fokus og kvalitet i leverancerne til kunderne.

Forretningsmodellen er en mellemting mellem et traditionelt konsulenthus og en freelance-model, hvor den enkelte konsulent er selvstændig med eget cvr-nummer og får en betydelig del af de resultater vedkommende selv skaber, samtidig med at konsulenten er en del af det stærke faglige og sociale netværk i Globeteam.

Den unikke forretningsmodel har gennem årene sikret Globeteam nogle af de bedste IT- og forretnings-konsulenter i branchen.

Globeteams hovedaktionær er Norvestor, som er et førende nordisk private equity-firma med fokus på mid-market segmentet.

Norvestor har kontorer i Oslo, Stockholm, Helsinki, København og Luxembourg. Norvestor søger at investere i mellemstore vækstvirksomheder i det nordiske marked, der har potentiale til at opnå en førende nordisk eller international position, typisk gennem organisk vækst, opkøb på tværs af fragmenterede brancher og geografisk ekspansion.

Udover Norvestor er Globeteam også ejet af det familieejede investeringsselskab, Kirk Kapital, der ejes af Kirk Johansen-familien. Kirk Johansen-familien er efterkommere af Ole Kirk Christiansen, som etablerede LEGO.

Derudover ejer Globeteams to stiftere Claus Moldow og Morten Strunge Nielsen fortsat godt 10 pct. hver af selskabet.

Om Globeteam

Globeteam er et dansk, topspecialiseret konsulenthus, som hjælper med at optimere IT- og forretningspotentialer med afsæt i digitalisering, dyb teknisk specialisering og solid forretningsforståelse.

Globeteam tilbyder ydelser inden for IT og Digitalisering, Sikkerhed og Strategisk Rådgivning

Globeteam leverer IT- og sikkerhedsløsninger til bl.a. Sundhedsministeriet, Danmarks Miljøportal, Energinet og Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering Se mere på www.globeteam.com.

Læs mere om Globeteam 

Others read